Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No v Risenu se dalo velmi dobře ztratit.
  • Bohužel živý svět jako v Gothicovi není dneska standardem.
  • Náhodou , ta ťažká orientácia a sťažený pohyb tomu miestu neskutoče dodávali atmosféru skutočných bažín , kde sa dokonca dalo aj stratiť ( čo je v dnešných rpg skoro rarita ) .
  • misho8723
    Ale v dobe vývoja jednotky hru videl, a aj pomáhal niečo s príbehom. Síce išlo o to, či im to odsúhlasí ale aj tak.. to pri dvojke sa vôbec neangažuje
  • Co ti na nich vadilo? Mně připadali dobře a zajímavě udělaný
  • Tak to je opravdu něco. Vážně se mi líbi ten styl. Tahle hra má opravdu obrovský potenciál. A já se ptám. Sesadí to Morrowind z mého pomyslného trůnu RPG overlorda?
  • ghotic ? ta hra, ve ktere mel kovar pri praci u kovadliny na zadech obourucak ?
  • Kr.Pa
    Film je slatanina jak mraky, serial je prumer, ale z knizek si vzal jen polovinu, zbytek je smysleny.
  • :-D Vztah Sapkowského k hrám je čistě marketingová záležitost. Asi jsi četl jiné vydání než já.
  • Můžeš to napsat ještě jednou?ano,svět se živí..O_o stromama,půdou,vzduchem,vodou,autama,kolama,betonem.Svět nás sežere.Má obrovskou tlamu.
  • Kr.Pa
    Svet se stejne zivy jak v Gothicovi 1

Ale nádherná hudba

RE: flame begin
  • misho8723
    Určite nie.. už ako spomínaš, aj pri filmoch som napríklad najprv videl film a až potom čítal knihu, alebo komix, a veľakrát mi vôbec nesedí, to čo som videl vo filme s tým ako to je z pôvodného zdroja..čiže istotne nie som tým ovplyvnení, ze to čítam až potom co som hral jednotku
  • Amylee.Anderson
    Doufám, že se vyhnou lokacím stylu Blata z jedničky. To byl brutální porod.
  • Na posledním bojovém videu bylo řečeno .že půjde útočit na více protivníků najednou.
  • Amylee.Anderson
    Není to, že si to přesně tak představuješ, protože to čteš až teď? Jakmile třeba podle knížky natočí film, ta postava, kterou jsme si představovali, už má podobu toho herce.
  • Júúú. Týmto videom si u mňa veľmi šplhli : ) Síce si nemyslím, že v praxi to bude až také poznateľné (tak ako to bolo v Oblivion), ale ten pocit z mŕtveho sveta sa tým určite vytratí.
  • Proč tam není skupinový boj.Proč,proč,proč,proč,proč,proč.Ptám se,proč tam není skupinový boj.proč,proč,proč!!!!!co je k tomu vedlo ho zrušit.Proč.proč,proč.Dokáže někdo odpovědět?děkuji moc.
  • prostě nádhera *2*
  • trolo
    ved to je proste k0k0tI preco vobec reagujes?
  • misho8723
    No neviem čo proti tomu máš... ja práve čítam celú ságu o Geraltovi, a presne takto si to predstavujem.. aj postavy vypadajú vernejšie ako v jednotke.. keď už aj Sapkowski bol spokojný s jednotkou, a dvojka to ešte viac umocňuje, tak neviem prečo tebe to príde ako "znásilňovanie"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit