-
No v Risenu se dalo velmi dobře ztratit.
-
Bohužel živý svět jako v Gothicovi není dneska standardem.
-
Náhodou , ta ťažká orientácia a sťažený pohyb tomu miestu neskutoče dodávali atmosféru skutočných bažín , kde sa dokonca dalo aj stratiť ( čo je v dnešných rpg skoro rarita ) .
-
Ale v dobe vývoja jednotky hru videl, a aj pomáhal niečo s príbehom. Síce išlo o to, či im to odsúhlasí ale aj tak.. to pri dvojke sa vôbec neangažuje
-
Co ti na nich vadilo? Mně připadali dobře a zajímavě udělaný
-
Tak to je opravdu něco. Vážně se mi líbi ten styl. Tahle hra má opravdu obrovský potenciál. A já se ptám. Sesadí to Morrowind z mého pomyslného trůnu RPG overlorda?
-
ghotic ? ta hra, ve ktere mel kovar pri praci u kovadliny na zadech obourucak ?
-
Film je slatanina jak mraky, serial je prumer, ale z knizek si vzal jen polovinu, zbytek je smysleny.
-
:-D Vztah Sapkowského k hrám je čistě marketingová záležitost. Asi jsi četl jiné vydání než já.
-
Můžeš to napsat ještě jednou?ano,svět se živí..O_o stromama,půdou,vzduchem,vodou,autama,kolama,betonem.Svět nás sežere.Má obrovskou tlamu.
-
Svet se stejne zivy jak v Gothicovi 1
Ale nádherná hudba
RE: flame begin -
Určite nie.. už ako spomínaš, aj pri filmoch som napríklad najprv videl film a až potom čítal knihu, alebo komix, a veľakrát mi vôbec nesedí, to čo som videl vo filme s tým ako to je z pôvodného zdroja..čiže istotne nie som tým ovplyvnení, ze to čítam až potom co som hral jednotku
-
Doufám, že se vyhnou lokacím stylu Blata z jedničky. To byl brutální porod.
-
Na posledním bojovém videu bylo řečeno .že půjde útočit na více protivníků najednou.
-
Není to, že si to přesně tak představuješ, protože to čteš až teď? Jakmile třeba podle knížky natočí film, ta postava, kterou jsme si představovali, už má podobu toho herce.
-
Júúú. Týmto videom si u mňa veľmi šplhli : ) Síce si nemyslím, že v praxi to bude až také poznateľné (tak ako to bolo v Oblivion), ale ten pocit z mŕtveho sveta sa tým určite vytratí.
-
Proč tam není skupinový boj.Proč,proč,proč,proč,proč,proč.Ptám se,proč tam není skupinový boj.proč,proč,proč!!!!!co je k tomu vedlo ho zrušit.Proč.proč,proč.Dokáže někdo odpovědět?děkuji moc.
-
prostě nádhera *2*
-
ved to je proste k0k0tI preco vobec reagujes?
-
No neviem čo proti tomu máš... ja práve čítam celú ságu o Geraltovi, a presne takto si to predstavujem.. aj postavy vypadajú vernejšie ako v jednotke.. keď už aj Sapkowski bol spokojný s jednotkou, a dvojka to ešte viac umocňuje, tak neviem prečo tebe to príde ako "znásilňovanie"