Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No..ztracet cas..od ceho potom to hodnoceni je? Hrani her neni moc o nicem jinem *3* a me je 24 a za poslednich 12 let jsem toho casu hram venoval fakt dost.. Takze new vegas sem dohral dvakrat a zaklinace vsechny jednou..jediny rpg co jsem nehral jsou ty japonsky,protoze mi to prijde jako absolutni kýč. Ja myslim,ze kdyz se necemu hodne venujes tak vzdycky zacnes srovnavat,je to normalni.
  • ty mas teda starosti. Si hrej co chces ne? 'Ztracet cas srovnavanim s Gothicem. Proc? Sakra tady je nejaka hra a ber nech bejt? Proc si nenajdes jinou, mas jich malo? Zaklinac, Fallout- tam taky diskutujes. Uz ho mas dohranej? Hral jsi new vegas? Hral jsi asasina dvojku- nej dil? Her jak maku, tak si vyber a nesrovnavej, nebo se z toho zblaznis. Asasin je jak serial. Lidi se tam chteji vracet. Tecka. Jediny co je na prdlajs jsou grafika naroky. Se s tim nemazali, protoze 4 giga vram ma troufam si rict jestli 10 procent hracu, tak je to moc. A prej s 2 Vram se jede na low...takze pak to je supr trupr grafika nekde a radsi by ses vratil o 4 roky zpet a plnou palbu- vypadalo by to lip jak ted. Ale to jsem slysel, tak mozna kecam, stejne jak ten od koho jsem to cetl :)
  • Nejak rychle se vkradlo pomalu 4G VRAM co? Doufam, ze si z toho ostatni vezmou taky priklad. Chjo.
  • Draken69CZ
    Asi nechápeš ty uvozovky viď *15*
  • Kdyby jsi chtěl ještě dnes někomu nadávat za jeho názor, můžeš ještě jednou pod tento koment. Třeba tím uvolníš tu agresi, která ti koluje v žilách, a očistíš tak svou nebohabojnou duši. Prosím *3*
  • Co ty jsi za vylízanýho pičuska? Je ti snad jasné, že před 13 lety tu byla úplně jiná redakce, jiní lidi. Fakt demence. Jinak Gothic 2 má nějakých 79% na MT. Některé časopisy sáhly i k 5/10. Tak se prober ty nostaligický pičusku...
  • Amen bratre
  • no, jak moc je ta hra jiná? nemá se náhodou hodnotit celkové provedení hry a všechny její aspekty? Navíc AC a Gothic nejsou teoreticky žánrově tak daleko - AC je co..akční adventura s prvky rpg? Gothic je RPG akční adventura. Takže se i celkem držím v žánru.
    100% můžu říct, že jediné, v čem AC předčí Gothic je grafika. Možná vás napadne ještě něco, nevím.
    Ale právě jak říkáš, 13 let stará hra je lepší ve všem ostatním (!) a má stejné hodnocení. Jediný, co bych bral jako důvod nesrovnávat ty dva je fakt, že Gothic je ještě z doby, kdy se hry dělaly s radostí a pro radost. Dnes, zvlášť když mluvíme o Ubi.. jde od základu o něco jiného.
    Kromě kvality si myslím, že jde i o princip - dát stejné hodnocení poctivé, originální práci, a na druhé straně miliontému dílu pořád stejné série od giganta, který jede jen po penězích. Kdo jiný, než právě herní weby, by měl poukazovat na to, že něco není v pohodě?
    přiznám se, já si to i uwarezil abych viděl jaký to je. V momentě, kdy Jacob seskočí z vybuchujícího vlaku a prohlásí "Next time I'll walk" už jsem byl uklišoidován k smrti. ..
  • počkaj zachvíľu bude Assassins creed primal z lovcami mamutov templármi a assassinmi :D *9*
  • Morraw
    Já si to nemyslím. Já v to doufám. To je rozdíl.
  • firebug
    Jednoduché. Spousta kritiků AC série se rekrutovala z fanoušků prvních 2-3 dílů a naivně doufá, že by se v novém díle mohlo "něco" změnit. Warez-demo je přitom stéle pohodlnější řešení než Steam refund.
  • Děkuji, ale konzolové hopsačky s hratelností přizpůsobenou pro hlupáky nehraju. Tím pádem tohle můžeme přeskočit. Poprosil bych o další hru, kterou mohu zkritizovat. *1*
  • Tilwaen
    Oni to těm vývojářům přeci musí nějak natřít, když dělají tak hrozně moc špatné hry. Kušuj s logickými argumenty.
  • nightborne
    To je, tipuju, jakože "osmička tomu sedla tak akorát". Jakože se neváhalo mezi sedmičkou a osmičkou, nebo osmičkou a devítkou.
  • Srovnávání hodnocení úplně jiných her je vždycky blbost, ale že sis z těch stovek recenzí vybral zrovna 13 let staré RPG, to už je moc *1*
  • Soude z tveho projevu silne pochybuju ze vubec vis co to disk je a ses schopen z neho neco odstranit.
  • Jsi asi hodně naivní, pokud si myslíš, že další díl bude "úplně jiný".
  • Vetsina z nich by si neprala nic jineho, nez aby ty hry vychazeli kvalitni. Kdyz kritizujes tak se o to ocividne musis zajimat a pochopitelne to chces vyzkouset.
    Druha moznost je kritizovat aniz bys to vubec zkusil a nebo poslusne odevzdat korporacim rocni prispevek a doufat ze toho nebudes za hodinu litovat.
  • Lukass
    Ze o tom nic nevim :-)
  • gesto
    Normálně Lukassi každý den furt dokola v práci, doma na netu prostě brečíš a brečíš, nadáváš, že jak je ten assassiís špatný furt dokola, to už se fakt nedá poslouchat :))))))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit