Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty vole tady je humbuk jak kdyby se řešila politika. Snad nám Zaklínač nadělí opět velkou porci skvělé zábavy, jen mám takový divný pocit jako jsem měl před vydáním Inquisition. Nicméně stále věřím v CDP, že si zachovali svou úroveň. Přecejen vložit do toho kus srdce a pokusit se vytvořit umělecké dílo je lepší než dokonce života zaprodat svou duši ďáblu v podobě marketingu.
  • Tak dalo se to i čekat, ono každá open world hra má pár DLC,,, a někdy není na škodu po dohrání dostat něco navíc, mně spíš u dlc vadí že vyjdou za několik měsíců,let,, po dohrání hry a jako abych držel v pc dohranou hru rok a čekal na dlc, na tohle jsem nikdy nebyl no,
    • Odkdy je zaklinac open world to byl vzdycky koridor jen vetsy nez jine hry
      • Trojka na to jde jinak. Má to být open world bez neviditelných zdí.
  • Kolik myslite ze bude cena datadisku?
    • Můžeš se podívat a údajně mají nabídnout něco kolem 30 hodin.
      http://www.gog.com/game/the_witcher_3_wild_hunt_expansion_pass
  • Morraw
    Prostě se smiřte. DLC jsou v dnešní době marketingový tah. Staré časy se nevrátí. A ano na Ubi, EA a další se bude nadávat. CDP jde tou nejlepší možnou cestou. DLC typu zbraň, kostým, bonusová mise atd. budou zadarmo (v EA,Ubi chtějí peníze za každou blbost).
    Troly v diskuzi nekrmte, stejně si hru nekoupí.
    • Zadnej problem, nakoupite na piratebay, a az bude k dizpozici kompletni hra, za 3 kilca vcetne casaku, tak si ji mozna koupime. Auto si taky nekupuju po soucastkach, tak nevim proc bych mel takhle kupovat hry.
    • "my" jsme s tím smiření, proto se tomu říká DLC, ale DLC a datadisk tenkrát byly dva odlišné pojmy... nebudu jmenovat například StarCraft a jeho datadisk Brood War. Jen nejde o to si plést tyto dva pojmy protože opravdu to jsou dvě rozdilné věci!
      • Morraw
        No až na to, že dnes datadisky, tak jak je známe ( v krabici ), už nevycházejí. Vyjímkou jsou právě stand-alone rozšíření. V tomto případě je to furt nějaký Expansion Pass, který bude obsahovat 2 velké DLC . Takže říkejme tomu Expansion DLC.
        • k tomu nemám co říct, stejně je to hodně individuální...

Jak jsem na zaklínač 2ku nadával pár měsíců co vyšel, bylo to pro mě nehratelné, pořád jsem měl v puse ten skvělý pocit z jedničky a najednou tohle... nedávno byla sleva na Z 2 kompletní kolekci, tak jsem si to po tolika letech koupil a dohrál... Změny byly obrovské. Pocit nechuti z dvojky vystřídal skvělý pocit že po tolika letech mám v ruce hru která je opravdu hotová se vším jak měla být.

To samé čekám i od trojky, rok dva mi tu bude ležet pak dokoupím všechen solidní obsah a zahraji si to jako plnou hru a věřím že nebude čekat zase to zklamání z narychlo vydané dvojky... Stejně důvod proč to budu hrát je příběh a v tomto ohledě snad nezklame.
          • Morraw
            Já 4x rozehrával jedničku. Měl jsem problém se do té hry dostat. Ale pak už to bylo super. Jedničku a dvojku jsem koupil loni ve rozšířené verzi. Dvojku mám rozehranou a na to, kolik to má patchů, tak je tam ještě stále dost bugů a glitchů.
            Trojku asi taky nebudu hrát hned. Teď se topím v Pillars, pak budu muset dojet tu dvojku a uvidím jestli budu mít chuť rozjíždět další velké RPG.
            Třeba ty malé DLC jsou fajn, ale rád bych je měl ve hře hned, tak si počkám.
            • Nevím proč, ale já se třeba do jedničky nějak nemohl dostat nikdy. Dvojku jsem projel hned 3x za sebou.
  • Tak tomuhle se říká diskuzní stoka... já se jen přišel podívat jestli to je pravda :D A co nevidím... nadávky, nadávky, nadávky, stížnosti.
  • wenceslaus
    Když to to bude rozsahem datadisk a ne DLC, jestli na tom začnou dělat až chvíly před dokončením hry a hlavně - bude-li hra samotná mít v základu alespoň 30 hodin... tak mi to nevadí. Zvláště u SP hry.
  • TheGGG
    Už nemelte a tlačte sem toho bělouša/šeďouša. Mám chuť pařantit. Hlavně na Divokej Hon sa těšinkám. Konečně padouši co vypadají hustě, snad tam nebudou na posledních pět minut.
    • takže ty už jedeš full on retarrd jo? hezkej comming out
  • kdyby to tady udělal UBI s AC. Tak tady pičujete ještě za týden, ale u svatého CDP je vše povoleno *15*
    • x_ander
      Až UBI vydá 30 hodinový datáč, tak dej vědět.
      • blood dragon? Same pustitelnej?
      • už to udělali, jmenuje se Far Cry 4
  • aha a tie kolik stojí? pýtám sa lebo si to mám kúpit za peniaze nebo kúpit zadarmo a pak sa smát ako ten strýko v žitě.
  • Nevím grafika u zaklínače mi nepřijde moc pěkná, teda na ty hw požadavky určitě ne, dragon age měl lepší grafiku,,, zaklínač nemá grafiku ani kreslenou ani filmovou,

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit