Přejít na výpis diskuzí
Dvojice videí blíže představuje zápletku Mass Effect: Andromeda
8.11.2016 | Aleš Smutný
37 příspěvků
-
Přijde mi to jako fantasy ve sci-fi obleku.
-
-
Takže jako space opera? V tom případě ti to přijde správně...
-
presne jednou strilis lasery poduhe kouzlis fireball aneb hrajem hru najdi deset rozdilu, kazdopadne pokazde to same jen v jinem havu *11*
-
-
Trochu mě děsí ten robo-červ, který vypadá, jakoby vypadnul z nějakého dílu Transformers.
-
Prastará rasa..bla bla...dlouho spali... bla bla...už přicházejí! *zííív Takže zase "Reapers" ?
Hlavně mě už nebude znova bavit zachraňovat svět. Tentokrát chci být zlý, přidat se na stranu nepřátel. Což ale nepůjde, ptže budou chtít zničit všechny rasy a bla bla. Takže budu jen typický Bioware douchebag. Pathfinder=Spectre pro soukromou organizaci (Cerberus) ? Trailer strašně nezajímavý. Jsem hlavně zvědavý na ten otevřený svět a možnost vyřádit se v něm.
Lovecraftovská atmosfére prvního dílu, temné nebezpečí ze strany záhadných Reaperů a kouzlo objevování tajemených planet, kde snad ani nevkročila mimozemská noha je něco, co u mě první díl nikdy nepřekoná. -
-
9 z 10 her je o záchraně světa a boji proti všehozlu a ano, taky jsem z toho unaven, navíc to cpou i do her, kde by to člověk nečekal - Zaklínač 3.
-
-
Ten koncept mi nevadí. Ale celá první trilogie byla o tom zabránit galactické genocidě. A ikdyž jsi chtěl být "zlý", tak to na nějaký konečný výsledek nemělo vliv, ptže na konci sis mohl vybrat vždy jeden ze tří konců, ať už jsi měl průběh hry jakýkoliv.
A bojím se, oprávněně, že to zde bude stejné. Možná začneš jako nějaký odpadlík nebo speciální agent, ale nakonec skončíš se zachraňováním galaxie jako Shepard bez možnosti vybočení.
-
-