Přejít na výpis diskuzí
Dvojice videí blíže představuje zápletku Mass Effect: Andromeda
8.11.2016 | Aleš Smutný
37 příspěvků
-
Z briefingu jsem pochopil, že se kromě té "mateřské" lodi na cestu vydávají 4 archy, vždy s jednou rasou na palubě, tzn. lidé plus pravděpodobně zbývající rasy z Rady, tj. asari, salariani a turiani. A to by byla škoda, protože quariani a krogani mně přišli nejzajímavější a nejpropracovanější, co se týká historie a jejich vývoje...
Navíc Tali, Wrex/Grunt (a ještě Garrus) měli bezkonkurenčně nejlepší hlášky. *4* -
-
krogani jsou na různých záběrech vidět, takže..o ty se bát nemusíme, ale absence kvarianů mě dost štve
-
-
Takže prakticky žádná nová informace..ten reveal trailer spíš Andromedě škodí, ten briefing mě naopak nalaďuje ke hraní té hry. Tvůrci měli vydat jen ten briefing, takhle se oba dva anulují a krom naprosto žádného posunu hypu na vyšší level spíš vyvolávají mírnou kontroverzi o kvalitách hry..doufám že to nezkazí a že budu mít co hrát na jaře
-
-
Měl jsem podobné pocity, trailer mi připadal jak když koukám na nový COD nebo nějaké generické scifi bez předchozích základů. Nepomohli tomu ani záběry na klasickou N7 zbroj.
Briefing mě, ale taky moc nepřesvědčil... V původním ME se mi líbil hlavně příběh, propracované rasy, jejich historie, zajímavé postavy a vzájemné vztahy různých civilizací...
O novým ME toho v tomhle ohledu nevíme téměř nic, takže vlastně zatím neukázali nic, na co bych se měl těšit... Což neznamená, že hra ve výsledku nebude dobrá.
Jen mám zatím obavy, že zasazení příběhu do jiné galaxie a času, nebude umožňovat vybudovat dostatečně hluboký a uvěřitelný příběh... Spíše to na mě působí jako laciný způsob jak se distancovat od všeho co přinesla předchozí trilogie. -
-
Já sem spíš rád, že skoro nic neukázali.. Takže se můžu těšit na odkrývání historie, poznávání nových ras, potkávání zajímavých postav.. A chci se nechat překvpait, nepotřebuju to vědět dopředu.
Je ten příběh.. Hm.. Archy letí do temných dálav, něco se šeredně podělá a náhodou to přežije nýmand, na kterýho nezbyla cryo-rakev, tak ho dali do mrazáku do kuchyně mezi hovězí. A teď to musí všechno zachránit..
Ale což, třeba to bude dobrý. Ona ani ME1 vlastně nezačínala nijak valně. Jeden týpek varuje před naprostou zhoubou a nikdo mu nevěří. To už tu taky mockrát bylo ve všech možnejch variacích
Trochu sem se bál po frašce jménem Dragon age:Inquisiton, kde do**bali na co šáhli, ale jak se zdá, technici se naučili s Frostbitem dělat a scénáře dělá tým jinej.
Za mě rozhodně palec nahoru.. -
Právě, nemusejí ukazovat dějové části té hry, ale když už mají ten velký N7 day, tak by mohli zostra představit rasy, zasazení a prostě celkově věci okolo jako na E3..člověk se těžko může rozhodnout o koupi, když neví, do čeho jde..
-
-
Tak si holt tejden po vydání počkáš, než vyleze dost recenzí. Problem solved. *1*
-
-
-
-
Přijde mi to jako fantasy ve sci-fi obleku.
-
-
Takže jako space opera? V tom případě ti to přijde správně...
-
presne jednou strilis lasery poduhe kouzlis fireball aneb hrajem hru najdi deset rozdilu, kazdopadne pokazde to same jen v jinem havu *11*
-