Přejít na výpis diskuzí
Dvojice videí připomíná vydání Total War: Warhammer
23.5.2016 | Aleš Smutný
88 příspěvků
-
pěkný, ale zatím ani slovo o blood and gore DLC a taky se zdá, že ti hlupáci okrouhly kill animace, což byl hlavní důvod proč jsem hrál total war... Snad zas někde v USA nepodepsaly nějaké nervní křesťanské matky petici proti násilí...
a těch národů by mělo být více, to jim klidně hnedka zaplatím, ale kde sou alespoň skaveni, beastmeni a elfové... lizardmeni nebo nějaká další lidská frakce by neškodila... hádám, že tilea a estalia či kislev jedině v nějakým modů... škoda, měl jsem tu 150 éček jen tak na stole, ale SEGA je asi nechce...
Jinak hru určitě koupím... -
-
takže kill animace jsou hlavní důvod, proč hraješ strategické hry? Dude, you are completely missing the point. Zahrej si Endless Legend na vyšší obtížnosti a zjistíš, že obtížnost Dark souls je kinderspiel. Jenomže ty nejspíš TBS nehraješ, málo akční a musí se moc přemýšlet a nejsou tam ty kills, co?
-
-
tobě asi přeskočilo z toho řidkého vzduchu v himalájích drizztíku, už jsem to psal hodněkrát, nehraju na rozdíl od některých wannabe hardcore neckbeardů hry proto abych si nafukoval ego a lámal rekordy a dokazoval si jaký jsem těžký borec, hry hraju abych si odpočal, zažil něco nečekaného, užil si příběh, epickou bitvu či něco podobného... chápu drizztíku, že ty už hry pár let nehraješ, vůbec tě vlastně nezajímají a jen tu prndáš na diskuzi, ale pokud nemáš věcnou poznámku, tak na mě nereaguj, kazíš můj koment, když se na něj takto nalepuješ...
-
-
na to mě nepotřebuješ, svůj koment si dokážeš pokazit sám, když tvrdíš, že hraješ strategické hry kvůli akčním scénám a krvi. Pak vůbec nechápeš, o čem jsou strategické hry - tj. o strategii. TW bude mít sotva 3 fakce, Endless Legend jich má 10 a každá se hraje jinak
https://www.youtube.com/watch?v=_OZQHqRv3Q0 -
-
tsss
-
už se neztrapňuj prosím tě...
-
Obávám se, že nechápeš, o čem jsou hry - o tom, aby si je člověk užil. *3*
-
-
neboj drizztíku, po několika hodinách učení na zkoušky a zápočty (šak to znáš) si radši dobřeji jen čistou zábavu... jestli rád dumáš na tím chytře znějícím nesmyslem co jsi našel na internetu, tak je mi tě líto, můžeš se snažit sebevíc, ale chytřejší kvůli tomu nebudeš... někteří si totiž nepotřebují nic dokazovat a "dumat" na kravinama a prostě ví, že za ně mluví jejich práce. Takže když dostanu několik Aček u zkoušky, klidně si pak aj ty prdy zapálím...
-
jo, jenže někdo si užívá přemítání nad ontologickou podstatou kvantové teorie, a někdo se baví zapalování prdů, stejné je to s hrama. Někdo má rád komplexní hry, které vyžadují používání intelektu, a někdo rád sleduje panáčky jak se mlátí na mapě. Lidi jsou prostě různí.
-
-
sotva tři frakce? LoL, tobě snad i na hlavu spadl kámen. Ve warhammeru je frakcí hromada a už teď jich je ve hře 6, pokud budou chtít, mohou klidně přidat dalších 20. A ano, hraju strategie, protože miluji epické bitvy, ne proto že si chci hrát na sun tzua... to tvé endless legend vypadá jako nudná tahovka, díky, podobné hry nehraji... Jako vždy sem pleteš věci, které nikoho nezajímají, chci RTS a epické bitvy, né pět panáčku na tahové mapičce..
-
-
bez vas dvou by to nebylo ono... *3* doufam ze vam to hastereni vydrzi, me to bavi a neco se i dozvim *3*
-
-
-
-
Sorry ale teď s GGG souhlasím, jako k válce prostě patří krev a maso kord když jsou to bitvy na blízko, to je jako udělat závodní hru bez zvuku motorů aut, k té hře to prostě patří. Prostě se bojí aby je zas nevydal Polygon, že kvůli té to hře v USA stoupá brutalita atd...
-
-
Ve strategický hře máš vojáky řídit a ne se dívat jak bojujou. Ale evidentně dnešní generace má radši interaktivní filmy, tak jim sega vychází vstříc.
-
-
cokoliv co ti udělá radost anonymku... já si na napoleona hrát nepotřebuji... ty asi potřebuješ hry, aby jsi alespoň něco dokázal...
-
-
Jakej kord?
-
-
Bohužel se stane, všem to asi došlo, že jsem udělal chybu, nicméně ty musíš za každou cenu dělat blbce a pokládat otázku za účelem dominantního postavení vůči mě jaký si češtinář. (Ale jo, lidi jako ty mě "baví"...) Pochybuji, že si to myslel vážně tu to otázku, věnuj se tématu nebo kultu 88 a neopravuj mě už.
Děkuji -
-
Bohužel blbce jsi ze sebe udělal ty *1*
Mimochodem ta otázka byla myšlena vážně. Chtěl jsem se zeptat,kde ty vaše kordy, kór a korty berete. Děkuji
-
-
No preci ten, na ktery si bude to maso napichovat, prokladane strankami ucebnice cestiny marinovane ve zminovane krvi. ;)
-
-
-
-
-
ten 360 je hodně povedený *15* už se nemůžu dočkat