Přejít na výpis diskuzí
Dvojice videí připomíná vydání Total War: Warhammer
23.5.2016 | Aleš Smutný
88 příspěvků
-
šak na to maj právo... CA se musí poučit. Pointa kterou jsi anonymku nepochopil je, že lidem nevadí, že je to fantasy, ale že ta hra nefunguje... a pokud je hra zabugovaná, tak pak až ji smete spravedlivý hněv hráčů...
-
Taky se divim, že jim vadí, že vyhodili 60 euro na hru co se nedá hrát. Nevim co by lidi dneska ještě chtěli.
-
já lore znám hodně, ale 1d4chan mě pořád přijde jako stránka trucujících neckbeardů, naštvaných, že ultramarines maj víc prostoru než jejich hipsterské kapituly ala white scars nebo salamanders...
-
všiml jsem si (samozřejmě těžko věřit lidem na diskuzi), že u total war her vždy největší problémy mají lidi co vyřvávaj že maj doma 2x 980 atd. já taky nemám nějaký extra dělo a rome 2 mě jede bez problému. War doufám pofrčí taky dobře...
-
co mě dostalo je docela dost naštvanejch číňanů, který tvrděj, že jim CA slíbili činštinu do hry... ale něco mě říká, že jak se opraví buggy a dodá se čínština, tak se hodnocení zlepší...
-
jj, budu se modlit k Sigmarovi i Šarovi at nejsou bugy, a verim ze to bude supr jinak...Starosta je Vebla jen *5*
-
Zatím mi to jede bez bugů a crashů. Nahráno 5 hodin. Možná mám štěstí. Navíc na vysoké detaily i na mém průměrném počítači.
-
podle názorů je hra dobrá, ale prostě CA to bez buggů neuměj...
-
Ps. fanousek serie jsem, uvidime jake to bude, za dva tydny budu chytrejsi ted se necim ohanet je kratkozrake a hloupe...
-
že je to fantasy vadí asi tak 1% lidí, na steamu akorát prskaj, že to padá a laguje...
ono taky pořád dokola opakovat skutečnou historii by začala být nuda... -
Na kampaňové mapě je Ai celkem povedená, staví doomstacky a snaží se napadat méně chráněná města, pokud vytáhnu s armádou která má velkou převahu tak se Ai snaží boji vyhnout a utéct. Pokud mám nad Ai převahu tak válku nevyhlašuje a pokud ve válce vyhrávám tak se mě snaží uplatit za mír. V bitvách to taková sláva není, občas mi přijde jako by si nevěděla rady a pomalu reaguje, nicméně to může být tím že hraju na normal. Na druhé straně pokud pošlu kopiníky na kavalérii tak kavalérie uteče a snaží se útočit z jiné strany. v bitvách by to chtělo doladit, ale rozhodně to není taková katastrofa jako Rome 2.
-
a hádám, že ty anonymní kktu tu mluvíš za všechny fanoušky série... LoL, pěkná snaha, ale fanoušci série jsou nadšení. Kdyby hra vyšla v dobrém stavu, budou na steamu padat vysoké známky... a jedině dobře, když to takový šašek jako ty hrát nebude...
-
Tak tady je jeden velky rozdil, rek bych az dramaticky :)
Ja si to koupim, nahraju cca 25h a pak hodim recenzi, a kdyz spatne tak spatne, nebojim se toho, sebereflexi mam, uznam to...
Ale ty....ty se podivas na steam a staci ti to, a pak napadas jine... -
Bral bych to s rezervou, lidi ve Steam recenzích brečí snad u každé hry, Skupinu víc ufňukaných slečinek abys na internetu pohledal.
-
kdepak ty neschopný šašku, NIKDO si nestěžuje, že je to fantasy (proto taky všichni hrají medieval 2 s fantasy mody), jediná kritika je na špatnou optimalizaci a na crashe či na chybějící čínštinu. Jinak jsou lidi nadšeny, pár patchů a máme tu nejlepší total war, bez ohledu na jelimana jako ty...
-
ve vesmíru, drizzte? ty jsi vážně tak slabý a špatný troll až to bolí. Když chceš něco provokativního napsat, zjisti si víc informací, než jen podle dvou obrázků, pak bys do sebe nemontoval věci co spolu nijak nesouvisí... warhammer je dospělá fantasy a warhammer 40 000 je dospělá sci-fi... jsem ale rád, že jsi se vybarvil jako neznalý hlupáček bez informací, protože co jsi napsal, to je největší nesmysl v dějinách... LoL, prej himaláje a vysoká škola, ty tak určitě...
-
ale jo asi pro vás děti ano, ale pro fanoušky série je to dle hodnocení katastrofa
-
naopak, tento bude jeden z nejlepších...
-
co z toho máte že tady takhle lžete když si to každý může ověřit, na Stemu si lidé stěží snad úplně na každý aspekt hry je to nejhorší Total War v dějinách
-
ano, ty recenze co maji nahrano 0.1-0.6 hodin jsou opravdu smerodatne :)
plus to si stezuji prakticky jen na to ze se uvodni obrazovka nacitala dlouho :)
toho se drz a nezapomen to tady zopakovat jeste 99x vsici po tom touzime a dle tehle lidi se ridime