Přejít na výpis diskuzí
Dvojice videí radí, jak se stát snad dobrým zaklínačem
13.11.2015 | Honza Konfršt
216 příspěvků
-
Ja som ich nejak nepoužíval ani v dvojke, prvá vec čo som namaxoval bol blok a kotúl som využíval iba príležitostne keď nebolo iného východiska
-
Stalker je herní klenot, witcher je herní průměr poplatny herním mechanikam dnešních dnů.Pro tupý mainsteamovy stádo, který zrovnatak miluje Ordinaci v růžový zahradě. Jak se opovazujes byť vzdalene srovnávat nejlepší postapo fps všech dob s timhle?
-
co to tu meleš? Witchera jsem dohrál na Pochod smrti do konce, 100+ hodin. Byly tam momenty, kdy mě to chvilkama bavilo, ale jako celek to prostě nefunguje. Hloupý natahovaný příběh plný nelogičností. Například: proč nepoužil Geralt na Krvavého barona (který měl vůli oslabenou chlastem) Axii a prostě se ho nezeptel, kde je Ciri, a místo toho se hodil po bažinách za jakýmsi létajícím potratem? Proč se všemocní čarodějové, kteří vytváří teleporty mávnutím ruky, nedokázali teleportovat z Novigradu, a místo toho museli jet na lodi? Proč člověk celou hru jen někoho hledal - abys našel Ciri, najdi Marigolda, abys našel Marigolda, najdi Zkurvysyna, abys našel Zkurvysyna, najdi Dijkstru, abys našel Dijkstru, najdi Zoltana. Takové natahování příběhu působí uměle, nudně a nenápaditě. To má být jako ten užásný příběh? Ta hra v podstatě žádný příběh neměla.
Vedlejší questy prý nejsou repetetivní. Hahaha. Přečti ceduli, pokecej s borcem, hledej šmouhy v trávě, zabij potvoru, vyzvedni odměnu. A tuto strukturu měly všechny questy ve hře včetně těch hlavních. O špatném combatu, nefunkčním lootu, nefunkčním inventáři, hloupém koni, co se objevuje v křoví a hloupé AI nepřátel se ani nebudu rozepisovat, natož tak o grafice, hnusných barvách a dalších věcech.
Prostě láska je slepá. -
zas taková fuška to není. Je to mé hobby a když tě něco baví, tak to jako fušku neprožíváš.
Mimochodem, witcher 3 je nadprůměrná hra, ale na špici v žánru nemá. Hlavně ten natahovaný příběh plný nelogičností nedokáže zaujmout -
Nema, ale vam podobny to nikdy nepochopia. Mna hype okolo W3 nezaujimal, bol som zvedavy co nakoniec ta hra bude zac, a musim povedat, ze som spokojny.
Uz len by som bol zvedavy ze ty a ten OverH, co za hry hrate, ked ste taky namakany experti ?
Som si skoro isty, ze to nemoze byt nic normalne, pretoze potom by ste tu nepisaly nezmysli. -
Jop snazia sa presvedcit samy seba ze urobili dobre ked nezahrali do konca a hryze ich svedomie, ze by to aj chceli hrat, aj by ich to bavilo, ale uz zacali s kravinami okolo W3, tak nemozu vyjst s formy, musia drzat standart a pisat nezmysli. Dobre som sa pobavil na vecsine, kto je raz nemehlo a nedokaze zahrat hru, tak bude vinu zvalovat na hru. Kto raz bude neznasat hru, len preto, ze miliony ju maju radi, ten ju bude neznasat nastalo, aj keby mu ju dali zdarma, pretoze je zakomplexovany.
Ich sproste nareky ktorymi sa tu snazia presvedcit, mozno hlavne samych seba, ze preco je W3 taky hype nekompetentna hra a tak zla, a tak zly a natahujuci sa pribeh a tak strasna grafika a velmi hnusne vsetko co ich este napadne, ze je to az neskutocne zabavne to citat.
Nikdy nepochopim takych zabednencov, ktory tu vykrikuju o hre, ktoru videly mozno max na videu, ci zahrali OMG AZ neskutocnych 10 hodin, ze potom maju tu drzost a trepat taketo sproste nezmysli a polopravdy. Ja som W3 presiel a samozrejme nie je vobec bez chyb, ale je to o mnoho lepsia hra ako bol W2 a teda nie je lepsia ako W1 ale to mozno preto, ze W1 bol prvy v serii a nejak prirastol viac k srdcu za tie rocky. Tak isto som aj so STALKERom, prvy cast je pre mna najlepsia, aj ked aj ta hra mala neskutocny pocet chyb aj tak bola skvela. -
Co za verziu hry si hral ?? Pre neandertalcov ?? Dalo sa tam nadherne skombinovat na co si sa zameral. To ze si nemehlo a nedokazes nieco poriadne precitat a nastavit, je len tvoja hlupost.\
Co ponuka witcher nie je nic sice komplikovaneho ale ani absolutne strasneho. -
To teda musí být hrozná fuška, psát do každé diskuze o zaklínači několik postu, o tom proč je zaklínač průměrná hra. *1* Závidím vám vaše odhodlání a volný čas. *14* * Když jsme u toho volného času jdu si ho zahrát.
-
No, pak je zbytečné na sebe útočit, jak to vidím já. Oba hrajeme, oba máme svůj názor, který se může lišit, nicméně jsme v diskuzi a diskutujeme v normální rovině. Já nejsem hater z principu, že bych automaticky odsoudil každou AAA hru a automaticky vyřvával chválu na nějakou pixelatou indii. Naopak, jednou kritizuju pixel art, jindy pochválím Skyrim, tu ocením Age of decadence, tam vytknu mizérii Falloutu 4. Ale to, co kritizuju, má reaálný základ.
-
Kriste pane. Konzolový hry za 100 milionů dolarů JSOU určený pro BĚŽNÝ HRÁČE. Stejně jako Avatar není klubový film. Stejně jako Taylor Swift nebude koncertovat na autogramiádě Ládi Hrušky.
-
Ona se evidentně bavila a byla ze hry nadšená. Hra tedy splnila účel a víc žen v hráčské obci může přinést jedině barevnější a pestřejší výběr her. Další větu psát nehodlám. Jsi hloupej primitiv nebo malý dítě. Edit: Evidentně nejsi malý dítě. Škoda :-(
-
Kamaráde, AC vlastním jen proto, že jsem ho dostal ke konzoli. Tento rok jsem hrál jen Witchera a MGS (AC asi 30 minut). Jinak občas Dotu. Koupil jsem pak jen DA:I, který šlo hned na refund. Fakt nejsem konzument všeho, ale ani hater z principu. Vyložený konzolový rubačky aka Batman nebo AC nemusím. O to víc jsem ale nadšenej z Witchera nebo MGS, který si pořád i v tom boji o mladší a casual hráče, dokáží udržet kvalitu, nedělají z hráče úplného pitomce a ohromí zpracováním. Kdyby TOHLE byl mainstream, tak žužlám dual-shock častěji.
-
ale jo, mě ta tvá povídka pobavila :-) máš ode mě palec nahoru, chce to brát s odstupem *5*
-
vlastně kecám, pamatuju, že na základní škole v půlce 90 let byla jedna divná holka, která na počítači hrála......no ale jak říkám, byla divná )))))))
-
Chlapi to jste mi udělali radost, že se konečně nestydíte tu přehypovanou neslanou nemastnou žumpu spravedlivě odsoudit - i já k té hře chovám krajně negativní vztah. A přitom, kdyby si člověk v diskuzi nepřečetl 10 000x jak je to úžasný, dokonalý, nedostižný a revoluční, kdyby neustále nevycházely plitký články o téhle Polské konině, tak by mi The Witcher 3 vůbec nevadil......ba naopak, dal bych mu subjektivních 8/10....ale takhle? z principu tu hru nesnášim......a to jsem jí věnoval dobrých 10 hodin času, než ta pakárna letěla z disku.
Ale tak ona nám tady zase bude ta 13 letá slečna ?Viki,Virgi? cimtat pindy o tom, jak se do Geralta vžila a bylo to best of jejího života.......princezno, měla by si si najít jiný koníček.....holka u pc her/na diskuzních forech zaměřených na hry vypadá nepatřičně,.....stejně jako chlap u šicího stroje.....něco jinýho je, když si vezmeš gamepad do ruky 1x ročně čirou náhodou u kamaráda jako zbylých 99% ženkejch......ale to je možná tím, že jsem starší "Husákovská" generace, dnešní 30 letý ženský nehrajou......a je mi líto, jestli je to u dnešních puberťaček in a cool......ale asi není že Virgi :-DD -
To opravdu nemusím. *1* Mám svůj názor. Pokud se ovcím z Bethesda a CD projektu nelíbí, nemusí je číst přece.
-
Tu otázku s těmi recenzenty myslíš opravdu vážně? Ty AAA hry s "produkčníma kvalitama" - myslíš nehratelného Batmana, "pořádotomjednom" Creeda, odfláknutý Fallout 4, kde na 5 let starém enginu hraješ vlastní hru "hádej, kde teď není chyba"? Já Ti to rád shrnu - dnešní AAA tituly jsou leštěné prdy, kopie a vykrádačky předchozích dílů a technicky zmršený brak, který je určen pro konzole a kde je PC verze odfláknutá, až hamba. A díky takovým, jako ty, kteří je hltáte bez kouska kritiky se bude situace zhoršovat. Za ty prachy nestojí žádná ze současných AAA her.
-
To nemá cenu. Typ člověka jako jen on to nepochopí. Bude neustále opakovat svou ultimátní pravdu a otevírat oči nám zaslepencům.
-
To je to, už jsem ho hrál, je to dobrá hra, ale proto ji nehodlám uctívat jako svátost, jako hltači tady. má své klady, má své zápory, za hru roku ji nepovažuju.
-
Na druhou stranu, co tě nutí neustále opakovat ty stejné, nic neříkající, neobjektivní, blbě vyargumentovaný blitky? Nejsi schopen nějaký širší reflexe danýho díla, nejsi schopnej chápat věci v kontextu. Myslíš, že všichni recenzenti jsou idioti ? Pokud se u hry nervomocí nechceš bavit, roztrháš takhle každý produkt. AAA hry se zjednodušují? To je ale překvapení. Stejně jako v kinech nebudou masy chodit na norské socio-utopické drama, nebudou ani trávit čas u Tormentu. Buď rád, že se za hypem skrývá takhle kvalitní, evidentně s láskou uhnětený produkt. Herní byznys nikdy nebyl v lepší fázi. Máš AAA hry s produkčnima kvalitama, o kterých by se dalo dřív jen zdát. Máš kickstarter hry, který suplujou obsah přesně pro tvou generaci "old school" hráčů dřívějších áčkovejch her. Máš totální indie úlety všeho druhu. Máš hry, který tvoří týmy od 1 do 1000 členů. Máš možnost hrát je pomalu na každym zařízení. Máš obří masu online her. Máš kupu her zdarma. Giga slevy. Digitální prodej. Streamování. Kupu médií. Tak proč si sakra nekoupíš opatchovaný Wasteland a nejdeš hrát ten svůj "old skůl". Některým prostě stačí na hoďku zapnout Witchera a nestarat se. Hra nemusí být nutně největší výzvou a zkouškou tvýho života, víš ferdo!