Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Příběh nestojí za nic, ale to platí skoro pro všechny hry a určitě pro všechny zombie hry i filmy. Nechápu, proč vůbec někdo od hry očekává nějaký příběh a proč od zombie hry? Doporučuji mu přestat hrát zombie hry a zůstat u sledování telenovel, lépe přečíst si knížku. Tato hra je o něčem, co zřejmě pisateli uniká. Do her se míchají prvky pasivní zábavy, sledovaní nějakého hloupého příběhu, líčení postav, ..., o které player one nebo player two nestojí, toho je dost v televizi a knihovně. A v případě zombie hry to přece nemůžete myslet vážně - hodnotit příběh a dialogy?
  • FansLunacy
    Kdo sakra psal tuhle recenzi?

Dying Light a jeho prostředí, grafika, střídání noci a dne, zombie gorefest na nejrůznější variace, side questy ... na to nikdy nezapomenu. Hrál autor vůbec sidequest s názvem "Fan Zone"? ... NIKDY jsem nedostal lepší side quest v zombie ekšn hře a možná ani v žádné jiné hře so far. Už nikdy nechci slyšet "To anyone who can hear this". Ten moment, jak změnil ten psychopat tón hlasu ze zoufalého na "a-teď-seš-v-pr*eli" hlas, z toho jsem se slušně orosil, zvlášť když máte velký sluchadla. Jeden z nejlepších WTF momentů, kdy jsem fakt pocítil, že bude zle a klepal se mi gamepad.

Pokud má autor něco proti nemocným lidem co nevypadají k světu, nechápu, proč recenzuje tenhle typ. Jo jasně, příběh ničím úplně nešokuje, ale rozhodně bych neřekl, že jsou postavy nudné. Ano, mimika pokulhává, ale dabing se mi třeba líbil, zvlášť u hlavního hrdiny. Slyšet Desmonda z AC nebo Batmana je příjemné osvěžení.

tvl 6/10 ... zabijte mě do hlavy.
    • Suhlas, to spracovanie zombii sveta je zimomriavkovo, mimoriadne, realisticke,
      mrzi ma, že ma tato recenzia na dlhy čas odradila od tejto hry, a mrzieť by to malo hlavne recenzenta,
      pretože ďalšie jeho recenzie už čitať nebudem...
  • hru jsem teď dohrál a evidentně jste hráli něco jiného než já......nepozoroval jsem že by ulice byli stejné-naopak ulice,náměstí,nábřeží,stará čtvrť,přístavní a rybářské čtvrti vše jiné a tak bych mohl pokračovat u všeho co jste tu napsali..hra mne neskutečně bavila,možnost jít kamkoliv,plnit ukoly podle nálady,některé druhy zombii šly velmi těžko zabít -obvzlášť v noci....vynikající hra...akorát děkuji tomu že mi polština nedělá problém/dá se nastavit/ protože v angličtině bych asi někdy nepochopil o co jde.... *14* *4* no a pokud i další recenze u her co jsem hrál budou v podobném duchu tak milí ...papá...jdu jinam ale to asi bude jedno Vám i mi *4*
  • Recenze téhle redakce se mně nelíbí.Skvělé hry neoceníte(např.Dying Light,Destiny atd.)a shity vynášíte do nebe.WTF?????.To prostě nechápu!!!!!.Kdo souhlasí
    • Neco na tom je.V nekterych pripadech to je pravta.
  • Recenze téhle redakce se mně nelíbí.Na skvělou hru máte špatný názor (např.Dying Light,Destiny atd.)a většinu shitů vynášíte do nebe.To nechápu !!!!.Kdo souhlasí?
  • Mě osobně se tahle hra velice libí.Chapu že pro nikoho to neni ono ale to je o vkusu.A taky co ma autor této recenze stím ´´krabicoidnimy domy´´ (sakra to tam ma byt jehlan??) vždit je to městká oblast....kde je ve měste pyramida??) Hral jsem dead islad (i repitide) a rozhodně to neni jedno a to samé (tak schvalně kolik zombie her ma podobné herni mechanismy?) ano pro LAIKY je to křiženec dead islad+mirros edge ale když už si ji koupite (stahnete) tak u toho prosedite 12 hod a ani o tom nevite.Mám nahrano asi 256 hodin a stale mě ta hra baví ano sice sem tam je to monotoni a od toho jsou tam ruzné vedlejši mise a challenge a noc je to zajimave zpestření přes den jste nebojacný bojovnik a v noci posranej a za ušima aby vas nikdo nezahlid protože každou chybu vam da hra pěkně sežrat......No co k tomu dodat... pokud máte radi parkur zombie (stím spojený masakr) a otevřený svět..... je to hra pro vás...
  • Ze hra neprekracuje tien Dead Islandu? LOL ani nemusi lebo hra je uz sama vacsia nez Dead island.
    Aj prevedenie zombie apokalypsy je tu skvele a ovela lepsie jak v spominanom dead island kde zombici boli po zabiti respawnuty na rovnakom mieste
    tato recenzia je urazkou hry
    • Tato hra je urážkou dead island.... to že tvůrci nedovedou předvést ani smítko originality z nich dělá stejné tupce jak jimi vytvořené zombie
  • za sebe musim rict, ze ackoliv tam muze byt jakasi monotonost, tak tu hru hraju v kuse 12 hodin a kralovsky se bavim. mozna autor recenze nema rad walking dead, mozna to moc srovnava s dead island (take jsem hral). Na tehle hre je vazne nejvic super to, ze ani po 12 hodinach clovek nema zadnou strelnou zbran a o to je to vlastne vsechno lepsi.. Mesto je pravda hodne podobne, takze se neda chodit zrovna po pameti, ale co uz... A ano, jak autor psal, chodit venku v noci, tak to je vazne adrenalin a UPLNE jina hra. Kaslete na recenzi, ja tomu davam 9/10 a jdu zase hrat...
  • dneska uz si rika recenzent kdejaka vokurka, fakt ze jo.. sedma recenze a vyjma jednoho vlastniho nazoru, jako by jste to vsichni do jednoho vobslehli.. nevidim ve Vas ani v jednom spetku originality v projevu, vlastni nazor ba snad ani slova... Dejte se dohromady "znalci" :P
  • 1) ok
    2) :-D Hmm jestli hrajou takový inteligenti...tak at to přeloží aspoň budou mít radost že tu učení k něčemu bylo....Nebo nevím proč nepřeloží tu Polštinu...jako v L.A.Noier čeština od Xzone fungovala jen na půl pak přišla nějaká parta z nápadem přeložit Němčinu místu Angličtiny....prý je to jednoduší co se týče překladu :-) Jasný že něco pochopím z animací....děj si přečte kde kdo než si hru koupí....ale není to ono hrát hru a myslet že rozumíte příběhu...
    3)Taky přestane bavit až zjistíš že si se už vyřádil :-D
    • Nepřeložili němčinu, ale instalátor nahradí němčinu ve hře,protože německá verze zobrazuje titulky opravdu všude. Překlad samotný se pochopitelně dělal z anglické verze. Ale proč si o tom něco zjistit, když je lepší trolit, že?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit