Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Toto nieje objektyvny nazor a uz vobec nie recenzia, riesi sa tu pribeh ktory vacsina preskakuje a nie to o co v hrach ide a to je hratelnost, zabavnost, plno postupne pridavaneho bonusoveho obsahu a podobne. Navise z toho co som tu az do konca cital je nad slnko jasne ze recenzent tuto hru hrat proste nevie. Napr len z tou buginou. Co sa ti furt rozbijalo? Nevies to hrat vyleveluj si auto, nadrb si tam zlate diely a nic sa ti nerozbije, benzin som tankoval max 10x (nahratych cez 200 hodin) pricom sa povaluje vsade. Riesis tu pribeh? Pusti si film, bavi ta pretekat? Stiahni novu forzu a hraj do zblbnutia. Toto proste nieje hra pre teba. Ako to beriem ale jedna vec je ze nevies hrat ok, ale ty nevies pisat ani recenzie a to uz je trochu problem nemyslis?
  • By mě zajímalo, jestli je Kremser nějakej protekčák. Kolik tak asi musí platit, že jeho články publikují?
  • "přestože si můžete přenést postavu z původní hry se vší výbavou a schopnostmi, připravte se na to, že smrti se párkrát nevyhnete" to opravdu že už i recenzenti jsou zdegenerovaní dobou a chtějí hry prolétnout bez jediného umrtí?? oni ty hry mají zadarmo tak jim je asi jedno že to dohrají za den...
  • nevim jestli pribeh u hry tohohle typu je něco co by mělo zasadne zasahovat do finálního hodnoceni.
    je to trochu jako vinit Telltale studio ze v jejich hrach není dostatek akce. Jo bejt dobrej recenzent není jen tak, psat sablonovite a subjektivne je ale vždycky ta nejlehci cesta která nevyzaduje moc premysleni.
  • Vtipná recenze :-D recenzent asi nemá rád Poláky
    Za mě v rámci Zombie akce ... aktuální top hra ... obří pokrok oproti DI
    v rámci parkouru .... mnohem kvalitnější parkour systém než ME:Catalyst (aspon dle bety)
    • Ty jo já čtu ten tvuj koment a říkám si sakra Mass Effect má nějakou odbočku kde hraje hlavní roli ten catalyst? hmm pak mi došlo že myslíš mirrors edge
  • TheGGG
    Jméno recenzenta mluví za vše... to je stará znamá firma...
  • pan recenzent by se asi měl začít věnovat jinému oboru protože mele totalní sračky, navíc momentálně je největši tahoun be the zombie mod (pvp) o kterem se ani nezmínil :D tleskám panu "recenzentovy" bezmozku *11*
  • :D vtipne hodnoceni. Recenzent zrjeme hodne umiral.
  • Nečitajte recenziu, hrajte !!
    Ja zombikov nemusim, už len preto, že je to dnes modna vlna a lezu mi ušami, ale v tejto hre su skvelyyy.
    V prvom rade, a to hlavne, je tato hra OPENWORLD, a vydarene, takže hru si vytvaram SAM...ja sa rozhodnem kam pôjdem, a čo budem robiť...DS Fanboys pod. chaska čelom vzad.
    V druhom rade, je graficke spracovanie na urovni, ktore sme tu davno nevidel..DS Fanboys dovidopo...
    Takže suma sumarum, podla mňa je tato hra silny koktejl horroru a akcie, vyborne namiešany...
    a je to hra pre DOSPELYCH tento svet je uveritelny
    ...žiadne 5m hoviadka s 10m mečom :-D
    ...doporučujem aspoň vyskušať, ja som sa na tuto hru pozeral zo začiatku cez prsty, ale po kratkom čase ma zdrapla a nepustila.
  • Ach jo, zas tenkokot Daniel Kremser...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit