-
Hlavně byste si měli udělat pořádek mezi sebou. Objednal jsem u vás jednu hru už před časem a řeknu vám, že to bylo naposled. Potvrzení o objednávce žádné, komunikace nulová. Hra sice přišla ale to vaše jednání a komunikace, už nikdy více. Jednoznačně nedoporučuji nikomu.
-
Co se týče shopu, tak bohužel je to spíš fanclub pro games.cz. Do kterýho patřím taky a tak si přes něj i něco budu objednávat, ale jinak je to průměrně udělanej shop kde se objevujou chyby(treba kilzone 3 -cover) a celkově je takovej nevábnej a vcelku nepřehlednej. Nevím jestli je to čistě můj pocit, ale příjde mi, že shop dělá games spíš ostudu. Taková alternativa k DONATE tlačítku:).
-
-
Cyve, tak je průměrnej, nebo dělá ostudu? 5 nebo 2 z 10ti? :)
-
-
Vzhledem ke kvalitám hlávního webu , spíš ty 2/10. Kdyby to totiž nebylo spojený s ním, tak si toho shopu ani nevšímnu(tudiž průměr, co pro mě nemá žádnou přidanou hodnotu), ale tím, že s ním spojenej je, tak mě to tak nějak víc irituje a dostává trestný body. Tím spíš, že by z něj měli bejt kupovaný vaše baráky a rychlý sportovní auta(připadně kafe u Starbucs nebo granule:)). V jaký míře má možnost redakce games.cz ovlivnovat podobu a obsah shopu? Je to víc na provozovateli serveru nebo na vás?
-
-
-
comu teraz verit??
999kc -> http://shop.tmedia.cz/pc-f1-2011-3855
799kc -> http://shop.tiscali.cz/pc-f1-2011-3855 -
-
Muzu se jen pls jeste zeptat, pres co jsi se na tu tmedia adresu dostal? Vyhledavace by to nemely indexovat, tak jen chci zjistit, kde se stala chyba ;)
-
-
to nemala byt ani urazka, ani nic....skratka ma to tak trosku pobavilo :) tak ma len zaujimalo, ci to bola chyba alebo tak....
uz ani netusim, ako som sa tam dostal....ale myslim, ze na prvu stranku vdaka clanku, no a potom som uz len pozeral ten web, takze jedine odtial nejako...
-
-
Oups, to co je na tmedia.cz je testovaci verze shopu, ktera by nemela byt verejna.. Plati tim padem to co je na shop.tiscali.cz - a diky moc za upozorneni, tmedii rychle zavreme.. :)
-
a jedno z toho predobjednavka, druhe hned k odberu :)
-
-
Kdybyste radsi udelaly download shop... to by byl pocin, ale tohle je uplne naprd dalsi naprosto tuctovej eshop kterej nenabizi vubec nic navic oproti konkurenci.
-
-
Nabízí především to, že skrz něj můžeš podpořit rozvoj týhle stránky.
-
-
Škoda, že si ale člověk koupí hru, uplyne skoro týden a pořád nic. *9*
-
No kdopak vymyslel, že všechny velké herní weby musí mít e-shop? No, kdopak to byl? A co z toho mám? velké hnědá a smrdí to. Co, kdybych alespoň něco malého vyhrál... Jen takový malý rýpnutí *14* Jinak mám Games.cz rád už roky, dlouhý roky.
-
Fandim vám pánové a určitě si v brzské době nějakou tu hru koupim. Co mě napadlo, co by vám mohlo ještě zvednout tržby, tak třeba nějaké balíčky. Pokud by byl balíček dvou her sem tam za čas za opravdu výhodnoi cenu, určitě by po něm dost lidí skočilo. Takhle jsem si například na alze pořídil GoW a Mass Effect.
-
-
Balíčky bychom rádi udělali, jen to vyžaduje trochu programátorského zásahu, který asi to tchto vánoc nestihneme. Ale snad po nich :)
-
-
nemít možnost předobědnávky např Skyrim je dost smutné *8* *7*
-
-
Smutný to je a mrzí nás to taky, ale snažíme se to řešit, jak se píše v článku. Skyrim předobjednávky by se měly spustit v průběhu příštího týdne.
-
-
Opravte mě, jestli koukám špatně, ale ať hledám jak hledám, nevidím tam skoro žádné hry od Cenegy a Comgadu. Na to, že to jsou jedni z hlavních distributorů od nás, mi to přijde podivné. Deus Ex, Mafia, Zaklínač, Dungeon Siege, Space Marine, Metro 2033... Proč tam tyhle hry nemáte? Jsem jediný, komu to přijde divné? Předem díky za odpověď.
-
-
Pánové zřejmě nakupují na sklad v zahraničí. To by vysvětlovalo ty nelokalizované verze některých her. Cenega a Comgad jsou oficiální distributoři a prodejci v jednom, tohle je jen obchod.
-
-
Všechny hry na shopu pocházejí od oficiálních CZ distributorů. Jen s některými ještě nejsou uzavřeny smlouvy - postupně to řešíme a přidáváme je. Hry od Cenegy například by měly být k dispozici už příští týden.
-
Jestli to je tak, tak je hezké, že si chtějí zachovat nezávislost na českých distributorech. Na druhou stranu mi tam neštymují ty české verze od EA a Playmana. Na těch nezávislí být nechtějí? :)
-
-
Já jen spekuluju. České verze od EA a Playmana si vysvětluju tím, že je za ně díky dobrým obchodním vztahům s oběma firmami víc rejže. Pro Games:o)
-
-
-
-
Obchod vypadá dobře. Až bude fungovat paypal, tak tam za předpokladu slušných cen určitě něco koupím.