-
Protoze mam zkusenost ze steam kody se daji legalne ziskat za nizsi cenu nez ofiko na steamu.
-
to nemala byt ani urazka, ani nic....skratka ma to tak trosku pobavilo :) tak ma len zaujimalo, ci to bola chyba alebo tak....
uz ani netusim, ako som sa tam dostal....ale myslim, ze na prvu stranku vdaka clanku, no a potom som uz len pozeral ten web, takze jedine odtial nejako... -
Hlavně byste si měli udělat pořádek mezi sebou. Objednal jsem u vás jednu hru už před časem a řeknu vám, že to bylo naposled. Potvrzení o objednávce žádné, komunikace nulová. Hra sice přišla ale to vaše jednání a komunikace, už nikdy více. Jednoznačně nedoporučuji nikomu.
-
Vzhledem ke kvalitám hlávního webu , spíš ty 2/10. Kdyby to totiž nebylo spojený s ním, tak si toho shopu ani nevšímnu(tudiž průměr, co pro mě nemá žádnou přidanou hodnotu), ale tím, že s ním spojenej je, tak mě to tak nějak víc irituje a dostává trestný body. Tím spíš, že by z něj měli bejt kupovaný vaše baráky a rychlý sportovní auta(připadně kafe u Starbucs nebo granule:)). V jaký míře má možnost redakce games.cz ovlivnovat podobu a obsah shopu? Je to víc na provozovateli serveru nebo na vás?
-
Muzu se jen pls jeste zeptat, pres co jsi se na tu tmedia adresu dostal? Vyhledavace by to nemely indexovat, tak jen chci zjistit, kde se stala chyba ;)
-
Oups, to co je na tmedia.cz je testovaci verze shopu, ktera by nemela byt verejna.. Plati tim padem to co je na shop.tiscali.cz - a diky moc za upozorneni, tmedii rychle zavreme.. :)
-
Cyve, tak je průměrnej, nebo dělá ostudu? 5 nebo 2 z 10ti? :)
-
Co se týče shopu, tak bohužel je to spíš fanclub pro games.cz. Do kterýho patřím taky a tak si přes něj i něco budu objednávat, ale jinak je to průměrně udělanej shop kde se objevujou chyby(treba kilzone 3 -cover) a celkově je takovej nevábnej a vcelku nepřehlednej. Nevím jestli je to čistě můj pocit, ale příjde mi, že shop dělá games spíš ostudu. Taková alternativa k DONATE tlačítku:).
-
a jedno z toho predobjednavka, druhe hned k odberu :)
-
comu teraz verit??
999kc -> http://shop.tmedia.cz/pc-f1-2011-3855
799kc -> http://shop.tiscali.cz/pc-f1-2011-3855 -
Nabízí především to, že skrz něj můžeš podpořit rozvoj týhle stránky.
-
Kdybyste radsi udelaly download shop... to by byl pocin, ale tohle je uplne naprd dalsi naprosto tuctovej eshop kterej nenabizi vubec nic navic oproti konkurenci.
-
nejak tohle nechapu kdyz uz jsem takovy masochista ze pouzivam steam proc si nekouopim tu hru rovnou na steamu?
-
a co tak si ty ceske titulky u her nezapinat to te nenapadlo? *1* ne jako vazne kolik her ma poze cestinu a nelze u nich zvolit instalaci v originale???
-
Škoda, že si ale člověk koupí hru, uplyne skoro týden a pořád nic. *9*
-
U BF3 je jen spatne vyplneny udaj - diky za upozorneni, opravime to. Hra bude samozrejme v CZ verzi, jak EA oznamili.
-
Wishlist už na shopu funguje, jen předtím, než do něj hru přesunete je nutné přesunout ji do košíku. Teprve pak si jí můžete hodit do wishlistu. Jakmile bude čas, pořešíme to tak, aby to nebylo takhle kostrbaté.
-
Díky za návrhy, zamyslíme se nad tím :)
-
Všechny hry na shopu pocházejí od oficiálních CZ distributorů. Jen s některými ještě nejsou uzavřeny smlouvy - postupně to řešíme a přidáváme je. Hry od Cenegy například by měly být k dispozici už příští týden.
-
Smutný to je a mrzí nás to taky, ale snažíme se to řešit, jak se píše v článku. Skyrim předobjednávky by se měly spustit v průběhu příštího týdne.