Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • shop.games
    Balíčky bychom rádi udělali, jen to vyžaduje trochu programátorského zásahu, který asi to tchto vánoc nestihneme. Ale snad po nich :)
  • No kdopak vymyslel, že všechny velké herní weby musí mít e-shop? No, kdopak to byl? A co z toho mám? velké hnědá a smrdí to. Co, kdybych alespoň něco malého vyhrál... Jen takový malý rýpnutí *14* Jinak mám Games.cz rád už roky, dlouhý roky.
  • mirekdusinojc
    Fandim vám pánové a určitě si v brzské době nějakou tu hru koupim. Co mě napadlo, co by vám mohlo ještě zvednout tržby, tak třeba nějaké balíčky. Pokud by byl balíček dvou her sem tam za čas za opravdu výhodnoi cenu, určitě by po něm dost lidí skočilo. Takhle jsem si například na alze pořídil GoW a Mass Effect.
  • Já jen spekuluju. České verze od EA a Playmana si vysvětluju tím, že je za ně díky dobrým obchodním vztahům s oběma firmami víc rejže. Pro Games:o)
  • nemít možnost předobědnávky např Skyrim je dost smutné *8* *7*
  • Jestli to je tak, tak je hezké, že si chtějí zachovat nezávislost na českých distributorech. Na druhou stranu mi tam neštymují ty české verze od EA a Playmana. Na těch nezávislí být nechtějí? :)
  • Pánové zřejmě nakupují na sklad v zahraničí. To by vysvětlovalo ty nelokalizované verze některých her. Cenega a Comgad jsou oficiální distributoři a prodejci v jednom, tohle je jen obchod.
  • Opravte mě, jestli koukám špatně, ale ať hledám jak hledám, nevidím tam skoro žádné hry od Cenegy a Comgadu. Na to, že to jsou jedni z hlavních distributorů od nás, mi to přijde podivné. Deus Ex, Mafia, Zaklínač, Dungeon Siege, Space Marine, Metro 2033... Proč tam tyhle hry nemáte? Jsem jediný, komu to přijde divné? Předem díky za odpověď.
  • Paul_cz
    Obchod vypadá dobře. Až bude fungovat paypal, tak tam za předpokladu slušných cen určitě něco koupím.
  • Zname obchody jako CZC, Alza nebo Games jsou strasne drahe. Ja nejcasteji nakupuji na
    GamesShop - nemaji sice velky vyber, ale maji velmi dobre ceny. Zrovna Crysis 2 maji asi jen pro PC http://gamesshop.cz/Produkt/2313/Crysis-2-CZ-PC nebo ten pro PS3 tam nemuzu nejak najit, ale je to jeste levnejsi.
  • Ja bych ocenil predevsim dve veci:

1) prodej her online - vpodobe kodu, rozhodne by to bylo vyhodnejsi jak pro prodejce, tak i pro kupujiciho (tuto moznost uz nejakou dobu nabizi minimalne jeden cesky shop, a mozna i vic, cesky eshopy na hry prakticky nesleduji)
    2) platby přes PayU, nemuzu si tento system vynachvalit, aneb zaplatim a prodejce ma hned potvrzeni o platbe

Proste shrnuto - mit moznost koupit si treba EADM kod, a mit hru dostupnou v minute, to bych si i obcas koupil hru pres Games, ikdyz bych mel moznost ji sehnat levneji z "jinych zdroju"... *5*
  • melny
    Zdravím, neuvažujete také o funkci "wishlist" kde si zákazník může ukládat hry které ho zajímají a chtěl by si je do budoucna koupit?
  • rad bych podporil games ale krabicovky nekupuju. kdybyste ale prodavali klice k battlefieldu 3 za polovicku co krabice (tedy asi 500-600kc), tak byste urcite nalakali nejenom me
  • Danieledl
    Mě ceny příjdou docela dobrý, něco je drahý něco zas o něco levný, takže se to srovná, ale pár věcí je i předražených, což je všude si myslim *3*
    Games obchod je mi připadá dobrý, kvalitní zboží za kvalitní ceny a příde mi to mnohem přehlednější než přetím.
    No a v budoucnu, bych tam chtěl určitě vidět mnohem více her Hardwaru, ale možná i softwaru *4*
  • ... já například kupuju hry v Anglii nejen kvůli ceně, ale proto, že český lokalizace jsou většinou tragédie. Co tak nabízet levněji verzi bez lokalizace. To by nešlo?
  • Ještě máte co ladit viz : http://shop.tiscali.cz/pc-robin-hood-defender-of-crown-4040
    Kolonka obvyklá cena mě docela zaujala :)
  • Kdyz vy jste desne drazi. Ja bych si treba rad koupil ceske Crysis 2 na PS3, ale protoze to neni moje srdcovka, cekam, az cena spadne tak na petistovku. No a vy ji mate za 1400 Kc, a pritom treba zde http://www.herni-svet.cz/ps3/crysis-2-ps3/ ji maji za 800 Kc. To je rozdil 600 Kc. A to pak muzete s webem delat co chcete, ke koupi me to jednoduse nepresvedci.
  • No nevím. Ten váš shop nabízí hry pro xbox 360 v angličtině, ikdyž u nás vychází v češtině. Např. BF3...
  • jsem na tom uplne stejne a bohate by mi stacilo, kdybyste po zaplaceni (kartou, paypalem) krabici u Vas rozbalili a CD key poslali emailem. Postovne 0,- Kc, cas 10minut (za predpokladu pred-rozbalenuych krabic 2minuty). Krabici pak muzete s klidem vyhodit stejne na ni nemam misto :)
  • Zajimave, drzim pesti at se dari dale. Uvedene zmeny jsou urcite k lepsimu o tom zadna, celkove se mi web libi. Chci se zeptat, je vubec v nasich koncinach mozne uvazovat i o nejake forme digitalni distribuce? to znamena ze napr vy byste na webu nenabizeli jen krabicovky, ale i kody, ke stazeni napr ze steamu apod? Docela by me to zajimalo, protoze prece jen, posledni dobou vice tihnu k dig. distribuci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit