-
Kdyz vy jste desne drazi. Ja bych si treba rad koupil ceske Crysis 2 na PS3, ale protoze to neni moje srdcovka, cekam, az cena spadne tak na petistovku. No a vy ji mate za 1400 Kc, a pritom treba zde http://www.herni-svet.cz/ps3/crysis-2-ps3/ ji maji za 800 Kc. To je rozdil 600 Kc. A to pak muzete s webem delat co chcete, ke koupi me to jednoduse nepresvedci.
-
-
Zname obchody jako CZC, Alza nebo Games jsou strasne drahe. Ja nejcasteji nakupuji na
GamesShop - nemaji sice velky vyber, ale maji velmi dobre ceny. Zrovna Crysis 2 maji asi jen pro PC http://gamesshop.cz/Produkt/2313/Crysis-2-CZ-PC nebo ten pro PS3 tam nemuzu nejak najit, ale je to jeste levnejsi.
-
-
Opravte mě, jestli koukám špatně, ale ať hledám jak hledám, nevidím tam skoro žádné hry od Cenegy a Comgadu. Na to, že to jsou jedni z hlavních distributorů od nás, mi to přijde podivné. Deus Ex, Mafia, Zaklínač, Dungeon Siege, Space Marine, Metro 2033... Proč tam tyhle hry nemáte? Jsem jediný, komu to přijde divné? Předem díky za odpověď.
-
-
Pánové zřejmě nakupují na sklad v zahraničí. To by vysvětlovalo ty nelokalizované verze některých her. Cenega a Comgad jsou oficiální distributoři a prodejci v jednom, tohle je jen obchod.
-
-
Všechny hry na shopu pocházejí od oficiálních CZ distributorů. Jen s některými ještě nejsou uzavřeny smlouvy - postupně to řešíme a přidáváme je. Hry od Cenegy například by měly být k dispozici už příští týden.
-
Jestli to je tak, tak je hezké, že si chtějí zachovat nezávislost na českých distributorech. Na druhou stranu mi tam neštymují ty české verze od EA a Playmana. Na těch nezávislí být nechtějí? :)
-
-
Já jen spekuluju. České verze od EA a Playmana si vysvětluju tím, že je za ně díky dobrým obchodním vztahům s oběma firmami víc rejže. Pro Games:o)
-
-
-
-
Zdravím, neuvažujete také o funkci "wishlist" kde si zákazník může ukládat hry které ho zajímají a chtěl by si je do budoucna koupit?
-
-
Wishlist už na shopu funguje, jen předtím, než do něj hru přesunete je nutné přesunout ji do košíku. Teprve pak si jí můžete hodit do wishlistu. Jakmile bude čas, pořešíme to tak, aby to nebylo takhle kostrbaté.
-
-
nemít možnost předobědnávky např Skyrim je dost smutné *8* *7*
-
-
Smutný to je a mrzí nás to taky, ale snažíme se to řešit, jak se píše v článku. Skyrim předobjednávky by se měly spustit v průběhu příštího týdne.
-
-
... já například kupuju hry v Anglii nejen kvůli ceně, ale proto, že český lokalizace jsou většinou tragédie. Co tak nabízet levněji verzi bez lokalizace. To by nešlo?
-
-
a co tak si ty ceske titulky u her nezapinat to te nenapadlo? *1* ne jako vazne kolik her ma poze cestinu a nelze u nich zvolit instalaci v originale???
-
-
No kdopak vymyslel, že všechny velké herní weby musí mít e-shop? No, kdopak to byl? A co z toho mám? velké hnědá a smrdí to. Co, kdybych alespoň něco malého vyhrál... Jen takový malý rýpnutí *14* Jinak mám Games.cz rád už roky, dlouhý roky.
-
Obchod vypadá dobře. Až bude fungovat paypal, tak tam za předpokladu slušných cen určitě něco koupím.
-
Ještě máte co ladit viz : http://shop.tiscali.cz/pc-robin-hood-defender-of-crown-4040
Kolonka obvyklá cena mě docela zaujala :) -
Kdybyste radsi udelaly download shop... to by byl pocin, ale tohle je uplne naprd dalsi naprosto tuctovej eshop kterej nenabizi vubec nic navic oproti konkurenci.
-
-
Nabízí především to, že skrz něj můžeš podpořit rozvoj týhle stránky.
-
-
Fandim vám pánové a určitě si v brzské době nějakou tu hru koupim. Co mě napadlo, co by vám mohlo ještě zvednout tržby, tak třeba nějaké balíčky. Pokud by byl balíček dvou her sem tam za čas za opravdu výhodnoi cenu, určitě by po něm dost lidí skočilo. Takhle jsem si například na alze pořídil GoW a Mass Effect.
-
-
Balíčky bychom rádi udělali, jen to vyžaduje trochu programátorského zásahu, který asi to tchto vánoc nestihneme. Ale snad po nich :)
-