Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hlavně byste si měli udělat pořádek mezi sebou. Objednal jsem u vás jednu hru už před časem a řeknu vám, že to bylo naposled. Potvrzení o objednávce žádné, komunikace nulová. Hra sice přišla ale to vaše jednání a komunikace, už nikdy více. Jednoznačně nedoporučuji nikomu.
  • Ja bych ocenil predevsim dve veci:

1) prodej her online - vpodobe kodu, rozhodne by to bylo vyhodnejsi jak pro prodejce, tak i pro kupujiciho (tuto moznost uz nejakou dobu nabizi minimalne jeden cesky shop, a mozna i vic, cesky eshopy na hry prakticky nesleduji)
    2) platby přes PayU, nemuzu si tento system vynachvalit, aneb zaplatim a prodejce ma hned potvrzeni o platbe

Proste shrnuto - mit moznost koupit si treba EADM kod, a mit hru dostupnou v minute, to bych si i obcas koupil hru pres Games, ikdyz bych mel moznost ji sehnat levneji z "jinych zdroju"... *5*
    • shop.games
      Díky za návrhy, zamyslíme se nad tím :)
  • comu teraz verit??
    999kc -> http://shop.tmedia.cz/pc-f1-2011-3855
    799kc -> http://shop.tiscali.cz/pc-f1-2011-3855
    • blixa
      Muzu se jen pls jeste zeptat, pres co jsi se na tu tmedia adresu dostal? Vyhledavace by to nemely indexovat, tak jen chci zjistit, kde se stala chyba ;)
      • to nemala byt ani urazka, ani nic....skratka ma to tak trosku pobavilo :) tak ma len zaujimalo, ci to bola chyba alebo tak....
        uz ani netusim, ako som sa tam dostal....ale myslim, ze na prvu stranku vdaka clanku, no a potom som uz len pozeral ten web, takze jedine odtial nejako...
    • blixa
      Oups, to co je na tmedia.cz je testovaci verze shopu, ktera by nemela byt verejna.. Plati tim padem to co je na shop.tiscali.cz - a diky moc za upozorneni, tmedii rychle zavreme.. :)
    • a jedno z toho predobjednavka, druhe hned k odberu :)
  • Škoda, že si ale člověk koupí hru, uplyne skoro týden a pořád nic. *9*
  • Zajimave, drzim pesti at se dari dale. Uvedene zmeny jsou urcite k lepsimu o tom zadna, celkove se mi web libi. Chci se zeptat, je vubec v nasich koncinach mozne uvazovat i o nejake forme digitalni distribuce? to znamena ze napr vy byste na webu nenabizeli jen krabicovky, ale i kody, ke stazeni napr ze steamu apod? Docela by me to zajimalo, protoze prece jen, posledni dobou vice tihnu k dig. distribuci.
    • nejak tohle nechapu kdyz uz jsem takovy masochista ze pouzivam steam proc si nekouopim tu hru rovnou na steamu?
      • Protoze mam zkusenost ze steam kody se daji legalne ziskat za nizsi cenu nez ofiko na steamu.
    • jsem na tom uplne stejne a bohate by mi stacilo, kdybyste po zaplaceni (kartou, paypalem) krabici u Vas rozbalili a CD key poslali emailem. Postovne 0,- Kc, cas 10minut (za predpokladu pred-rozbalenuych krabic 2minuty). Krabici pak muzete s klidem vyhodit stejne na ni nemam misto :)
  • No nevím. Ten váš shop nabízí hry pro xbox 360 v angličtině, ikdyž u nás vychází v češtině. Např. BF3...
    • shop.games
      U BF3 je jen spatne vyplneny udaj - diky za upozorneni, opravime to. Hra bude samozrejme v CZ verzi, jak EA oznamili.
  • uzivatel1982
    Co se týče shopu, tak bohužel je to spíš fanclub pro games.cz. Do kterýho patřím taky a tak si přes něj i něco budu objednávat, ale jinak je to průměrně udělanej shop kde se objevujou chyby(treba kilzone 3 -cover) a celkově je takovej nevábnej a vcelku nepřehlednej. Nevím jestli je to čistě můj pocit, ale příjde mi, že shop dělá games spíš ostudu. Taková alternativa k DONATE tlačítku:).
    • janchor
      Cyve, tak je průměrnej, nebo dělá ostudu? 5 nebo 2 z 10ti? :)
      • uzivatel1982
        Vzhledem ke kvalitám hlávního webu , spíš ty 2/10. Kdyby to totiž nebylo spojený s ním, tak si toho shopu ani nevšímnu(tudiž průměr, co pro mě nemá žádnou přidanou hodnotu), ale tím, že s ním spojenej je, tak mě to tak nějak víc irituje a dostává trestný body. Tím spíš, že by z něj měli bejt kupovaný vaše baráky a rychlý sportovní auta(připadně kafe u Starbucs nebo granule:)). V jaký míře má možnost redakce games.cz ovlivnovat podobu a obsah shopu? Je to víc na provozovateli serveru nebo na vás?
  • Danieledl
    Mě ceny příjdou docela dobrý, něco je drahý něco zas o něco levný, takže se to srovná, ale pár věcí je i předražených, což je všude si myslim *3*
    Games obchod je mi připadá dobrý, kvalitní zboží za kvalitní ceny a příde mi to mnohem přehlednější než přetím.
    No a v budoucnu, bych tam chtěl určitě vidět mnohem více her Hardwaru, ale možná i softwaru *4*
  • rad bych podporil games ale krabicovky nekupuju. kdybyste ale prodavali klice k battlefieldu 3 za polovicku co krabice (tedy asi 500-600kc), tak byste urcite nalakali nejenom me

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit