Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To co tady píše czlukas o tv plazmach je jak vystřižený z PR článku. Lepší, přirozenější obraz u plazem bez debat. Mám doma 2 roky starou plazmu Panasonic HD ready a kromě toho, že tam mám vypálenou info lištu ze zpravodajských kanálů, naštěstí to jde vidět jen noci, kdy může být obraz dostatečně kontrastní, tak jsem celkem s TV spokojen. Říkám celkem, ale nedostatků má taky dost. Nejlepší věc je resampling SD kanálů, lepší než Full HD telky. No ale třeba jasové a energetické nároky je fakt bída. Obraz ve dne chcíplej nekontrastní a příkon můžete vyhnat nahoru a stejně je to bída. Spotřeba při stejné uhlopříčce o 100% vyšší než LCD LED TV a to při horších jasových parametrech. Jediná šance kdy se u plazem dostanete na spotřebu LCD LED je při sledování hororů.
  • Unreral Engine 3 dokazuje ze este nepatri do stareho zeleza :)
  • El-Bravo
    Takový trošku Uncharted styl :P
  • Vidlec
    Mě se moc nelíbí ty výstřely z blasterů. Ten pulz energie se mi zdá moc dlouhý. To už připomíná Star Trekovské phasery.
  • A kolik televizí jsi viděl kromě té co vaši koupili domů? :) Plazma v rychlosti a kvalitě za dané peníze nemá konkurenci, ledka (zvlášť edge led) se může jít zahrabat ... ten článek co jsi sem dal je opravdu o ničem.. jen dál ukazuješ, že nemáš tušení absolutně o dané věci ....

    Já konkrétně mám Xbox +42" LG PJ550 (tudíž žádné dělo loňský "obyč" model ... a paráda .... měl jsem doma několik ledek půjčených (asi 6) a stejně jsem nakonec koupil plazmu.. předtím jsem dělal v logistice, kde jsme testovali tyhle krámy a přehazovali je vidlema modely od nejlevnějších až po nejdražší .. všichni výrobci na které si vzpomeneš .... tím chci říct osobní zkušenost je k nezaplacení a stojím si za tím co říkám, protože neplácám do větru jen podle toho co si kde přečtu jako ty.
    • v logistice? odkdy se v logistice testují televize
      a článek je přínosnej ten týpek toho ví beztak víc než ty
      • "ten toho ví beztak víc než ty" .. kolik ti je dítě? ... dál už bez komentáře, kdo zná tak ví, kdo neví ať si plácá a věří čemu chce.
        • Spades
          Tak minimálně aspoň 100Hz. Potom je obraz krásně plynulý, a nemáš problém s desynchronizací obrazu. Nevím jak to teď přesně je, ale myslím, že by ses měl vyhnout 120Hz. Je to kvůli tomu, že pokud se frekvence a FPS zesychronizují, tak to dělá různé artefatky. Dělá to spíše na PC, ale konzole mají taky nějaké 60 FPS hry, kterých se to týká. Nejsem si tím ale jistý, ale určitě 100Hz a více minimálně.
        • nojo pochval si svojí plazmu koneckonců máš ten křáp doma že? já du do LED a názor člověka co dělal logistika a testoval při tom televize mě nezajímá.
          • takže FPS a frekvence se nemají sinchronizovat dobře. Jenom k těm 100hz možní tě to přkvapí ale odezvu často uváděj v milisekundách takže doufám že třeba 0,001ms je dost
          • Spades
            Jedině plasma, nebo OLED. LED je hloupý výmysl z doby, kdy byla plasma drahá a poruchová. OLED je zase drahý a poruchový teď, ale na druhou stranu je to technologie budoucnosti.
            • hmm dobře když už jsi mi tak pěkně poradil tak ještě poslední dotaz jaká je ideální odezva obrazu?
            • Spades
              Plasma bude mít lepší kontrast a barvy oproti LED, a hlavně o hodně lepší odezvu obrazu. Nejspíš bude mít i lepší úhlopříčku. Spotřeba bude vyšší jak u LED, ale jestli pˇ'recházíš z LCD, nebo CRT, tak to bude o poznání méně i u plasmy. Je to proto, že plasma žere v závisloti na světlosti barvy, kdežto LCD žere furt stejně, a CRT žere moc.
              Navíc u plasmy nehrozí artefakty osvětlení. Problém může být s vypalovaním obrazu, ale to prej vyřešili.
            • Takže jakej bude při hraní na konzoly rozdíl mezi LED a plazmovou televizí? když obě budou stát zhruba stejně tak kolem těch 15 000,-?
            • Spades
              Ne myslím LED. Oni totiž tu technologii museli nějakou dobu vyvíjet víš? Měla nahradit plasmy, ale než ji dokončili, tak plasmy odstranili většinu nedostatků. Co ale dělat s technologií, která již nemá žádné využití? Je to nová technologie, tak na to každý samozřejmě skočíl, ale LED televize je nehorázná blbost. Maximálně má dlouhou životnost, ale s tím už se plasmy taky jakžtakž vypořádali. Jediné smysluplné využití mají na monitory, jelikož plasmy nemohou mít tak malé úhlopříčky.
            • myslíš snad LCD LED v době kdy byla plasma drahá skoro nebyly
  • "na trhu se LED televizory objevily teprve před sedmi lety (a u nás ještě později). Kvalitou obrazu se ale hodně blíží klasickým plazmám, oproti LCD dokáží reprodukovat „opravdovou černou“, navíc mohou být oproti LCD televizorům mnohem tenčí." Tohle je z toho linku co jsi sem nahodil a mluví to samo za sebe. Navíc si porovnej ceny a velikosti úhlopříček. Nech tím ale říct, že LED Televize jsou špatné. Jen si myslím, že na poměr cena/výkon vede zatím plazma.
  • LordBlackadder
    A já chci reinkarnaci SW JK JA.
  • Já chci reinkarnaci Dark forces!!!
  • Jak jsem psal, je to zatím příliš "uncharted" uplně to z toho citím při těch videích. Osobně bych raději bral, kdyby tam byli stealth prvky (Hitman) a trocha RPG. (Třeba dialogy jako v ME). Jinak osobně si myslím, že by LucasArts měli udělat nového X-winga nebo Rogue Squadron.
  • Cahir
    To je vážně tak těžký dát ke kvalitním programátorům a grafikům kvalitní designéry, resp. ke kvalitním deisgnérům kvalitní programátory a grafiky?? Vždyť ty korporace můžou ke spolupráci získat téměř kohokoliv, pokud dotyčným slíbí volnou ruku. A dát volnou ruku kvalitním lidem se rovná téměř jistě kvalitnímu výsledku. Tady bude asi jádro pudla, tohle mámažrouti pořád ještě nepobíraj.

    V poslední době (čest výjimkám) je to buď, anebo: kvalitní řemeslná práce bez ducha a bez mozku, nebo naopak.
    • A tak to máš ve všem, ne jen v herním průmyslu. Maximum zisku s minimem nákladů a oni by si kvalitní "řemeslníci" nechali nemálo zaplatit...
      • Cahir
        Neoushlasím, to by se to jimi nehemžilo na kickstarteru ve snaze uskutečnit svoje low-budget projekty.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit