Přejít na výpis diskuzí
E3 2012 dojmy: je Star Wars 1313 tech. demo, nebo hra?
9.6.2012 | Pavel Dobrovský
74 příspěvků
-
Musim říct, že se mi to docela líbí. Takový temější Star Wars, kde nepůjde o síu a v hlavní roli nebudou rytíři Jedi to je podle mě dobrá změna. Doufám v alespoň trochu dospělejší příběh ala Zaklínač.
Přesto, musim říct, že každej rok tak nějak čekám na oznámení pokračování série Jedi Knight. To je moje srdcovka a doufám, že se někdy dočkám *1* -
-
No, to já bych radši temnější Star Wars za neutrálního grey jediho s dospělejším příběhem aka Zaklínač. Spolupráce LucasArts a Bioware, poměr mezi RPG a akčními prvky zhruba jako v Mass Effect 3, nebo už zminovaném Zaklínači a příběh situovaný až do éry po epizodě 6. Nejlíp kdyby to bylo open-world
Jo, je to moje dream RPG. -
-
Souhlas kamaráde. To by Star Wars univerzum potřebovalo jako koza drbání. Druhý díl by mohl být v té samé době, akorát za Sitha, protože co si budeme povídat, Sith rox.
-
Same here!
-
to už radši aby na tom dělal obsidian
-
-
Obsidian dělá dobrý módy, ne hry.
-
-
Hlavně uměj psát zajímavý postavy a příběh
-
-
To jsou i hry od Bioware
-
Jenže technicky je to mizérie...
-
-
-
-
"spolupráce LucasArts a Bioware"
- oh fuck, ne další SWTOR
"poměr mezi RPG a akčními prvky zhruba jako v Mass Effect 3"
- non-existent ? -
-
Not True.
-
Zkus příště místo tady těch hejtr whinů psát nějakou konstruktivní kritiku :).
Nemáš rád Bioware, to je super... -.-
-
-
-
-
Lovec odměn Han Solo? Když už tak snad Bobba Fett ne?
-
-
Nebo lovec lidí Bobby Sixkiller...
-
-
"A long time ago in a galaxy far far away..." - Bobby očividně ještě tahal kačera.
-
-
-
A já chci reinkarnaci SW JK JA.
-
Proč sakra neudělají RC2, které by bral každý trochu zapálený fanda a kterým by si určitě spravili pověst. První díl byla skvělá FPS hra, která měla i příběhový podkres a nechala po sobě otevřený konec na který by druhý díl mohl navázat. Prostor k vylepšení by se určitě také našel. Do háje, RC1 je klasika, kterou si hraju minimálně 1x ročně už od vydání. Proč se dělají pokračování hrám, které si to nezaslouží a ty, které by na to měly je nedostanou?!
-
-
Myslim, že můžeme bejt rádi, že nejde o něco z lega, nebo o halucinaci typu kinect Star Wars nebo Old Republic.
-
Přesně hej!! :D
Každej rok neo ob rok si RC1 nainstaluju. Příběh tam taky nebyl špatnej.
Vždycky jsem si říkal "má to otevřenej konec celkem, bude jednou pokračování" a ono stále nic.
Škoda škodička. Hrálo, ehm, hraje se to stále perfektně. -
-
Nie som si uplne isty, ale mam taky pocit, ze "co sa dialo po tom" je rozoberane v nejakej tej "Republic Commando" knizke (prip. knihach), ale to by musel potvrdit niekto, kto ich cital :)
-
-
-
To je vážně tak těžký dát ke kvalitním programátorům a grafikům kvalitní designéry, resp. ke kvalitním deisgnérům kvalitní programátory a grafiky?? Vždyť ty korporace můžou ke spolupráci získat téměř kohokoliv, pokud dotyčným slíbí volnou ruku. A dát volnou ruku kvalitním lidem se rovná téměř jistě kvalitnímu výsledku. Tady bude asi jádro pudla, tohle mámažrouti pořád ještě nepobíraj.
V poslední době (čest výjimkám) je to buď, anebo: kvalitní řemeslná práce bez ducha a bez mozku, nebo naopak. -
-
A tak to máš ve všem, ne jen v herním průmyslu. Maximum zisku s minimem nákladů a oni by si kvalitní "řemeslníci" nechali nemálo zaplatit...
-
-
Neoushlasím, to by se to jimi nehemžilo na kickstarteru ve snaze uskutečnit svoje low-budget projekty.
-
-
-
Já chci reinkarnaci Dark forces!!!
-
Jak jsem psal, je to zatím příliš "uncharted" uplně to z toho citím při těch videích. Osobně bych raději bral, kdyby tam byli stealth prvky (Hitman) a trocha RPG. (Třeba dialogy jako v ME). Jinak osobně si myslím, že by LucasArts měli udělat nového X-winga nebo Rogue Squadron.
-
Mě se moc nelíbí ty výstřely z blasterů. Ten pulz energie se mi zdá moc dlouhý. To už připomíná Star Trekovské phasery.
-
"na trhu se LED televizory objevily teprve před sedmi lety (a u nás ještě později). Kvalitou obrazu se ale hodně blíží klasickým plazmám, oproti LCD dokáží reprodukovat „opravdovou černou“, navíc mohou být oproti LCD televizorům mnohem tenčí." Tohle je z toho linku co jsi sem nahodil a mluví to samo za sebe. Navíc si porovnej ceny a velikosti úhlopříček. Nech tím ale říct, že LED Televize jsou špatné. Jen si myslím, že na poměr cena/výkon vede zatím plazma.
-
Kde se proboha učíte používat slova jako" benefitovat" nebo "komunikovat záležitost"? Bolí z toho oči.
-
-
Tento člověk má naprostou pravdu.
-