Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A kolik televizí jsi viděl kromě té co vaši koupili domů? :) Plazma v rychlosti a kvalitě za dané peníze nemá konkurenci, ledka (zvlášť edge led) se může jít zahrabat ... ten článek co jsi sem dal je opravdu o ničem.. jen dál ukazuješ, že nemáš tušení absolutně o dané věci ....

Já konkrétně mám Xbox +42" LG PJ550 (tudíž žádné dělo loňský "obyč" model ... a paráda .... měl jsem doma několik ledek půjčených (asi 6) a stejně jsem nakonec koupil plazmu.. předtím jsem dělal v logistice, kde jsme testovali tyhle krámy a přehazovali je vidlema modely od nejlevnějších až po nejdražší .. všichni výrobci na které si vzpomeneš .... tím chci říct osobní zkušenost je k nezaplacení a stojím si za tím co říkám, protože neplácám do větru jen podle toho co si kde přečtu jako ty.
    • v logistice? odkdy se v logistice testují televize
      a článek je přínosnej ten týpek toho ví beztak víc než ty
      • "ten toho ví beztak víc než ty" .. kolik ti je dítě? ... dál už bez komentáře, kdo zná tak ví, kdo neví ať si plácá a věří čemu chce.
        • Spades
          Tak minimálně aspoň 100Hz. Potom je obraz krásně plynulý, a nemáš problém s desynchronizací obrazu. Nevím jak to teď přesně je, ale myslím, že by ses měl vyhnout 120Hz. Je to kvůli tomu, že pokud se frekvence a FPS zesychronizují, tak to dělá různé artefatky. Dělá to spíše na PC, ale konzole mají taky nějaké 60 FPS hry, kterých se to týká. Nejsem si tím ale jistý, ale určitě 100Hz a více minimálně.
        • nojo pochval si svojí plazmu koneckonců máš ten křáp doma že? já du do LED a názor člověka co dělal logistika a testoval při tom televize mě nezajímá.
          • takže FPS a frekvence se nemají sinchronizovat dobře. Jenom k těm 100hz možní tě to přkvapí ale odezvu často uváděj v milisekundách takže doufám že třeba 0,001ms je dost
          • Spades
            Jedině plasma, nebo OLED. LED je hloupý výmysl z doby, kdy byla plasma drahá a poruchová. OLED je zase drahý a poruchový teď, ale na druhou stranu je to technologie budoucnosti.
            • hmm dobře když už jsi mi tak pěkně poradil tak ještě poslední dotaz jaká je ideální odezva obrazu?
            • Spades
              Plasma bude mít lepší kontrast a barvy oproti LED, a hlavně o hodně lepší odezvu obrazu. Nejspíš bude mít i lepší úhlopříčku. Spotřeba bude vyšší jak u LED, ale jestli pˇ'recházíš z LCD, nebo CRT, tak to bude o poznání méně i u plasmy. Je to proto, že plasma žere v závisloti na světlosti barvy, kdežto LCD žere furt stejně, a CRT žere moc.
              Navíc u plasmy nehrozí artefakty osvětlení. Problém může být s vypalovaním obrazu, ale to prej vyřešili.
            • Takže jakej bude při hraní na konzoly rozdíl mezi LED a plazmovou televizí? když obě budou stát zhruba stejně tak kolem těch 15 000,-?
            • Spades
              Ne myslím LED. Oni totiž tu technologii museli nějakou dobu vyvíjet víš? Měla nahradit plasmy, ale než ji dokončili, tak plasmy odstranili většinu nedostatků. Co ale dělat s technologií, která již nemá žádné využití? Je to nová technologie, tak na to každý samozřejmě skočíl, ale LED televize je nehorázná blbost. Maximálně má dlouhou životnost, ale s tím už se plasmy taky jakžtakž vypořádali. Jediné smysluplné využití mají na monitory, jelikož plasmy nemohou mít tak malé úhlopříčky.
            • myslíš snad LCD LED v době kdy byla plasma drahá skoro nebyly
  • El-Bravo
    Takový trošku Uncharted styl :P
  • To co tady píše czlukas o tv plazmach je jak vystřižený z PR článku. Lepší, přirozenější obraz u plazem bez debat. Mám doma 2 roky starou plazmu Panasonic HD ready a kromě toho, že tam mám vypálenou info lištu ze zpravodajských kanálů, naštěstí to jde vidět jen noci, kdy může být obraz dostatečně kontrastní, tak jsem celkem s TV spokojen. Říkám celkem, ale nedostatků má taky dost. Nejlepší věc je resampling SD kanálů, lepší než Full HD telky. No ale třeba jasové a energetické nároky je fakt bída. Obraz ve dne chcíplej nekontrastní a příkon můžete vyhnat nahoru a stejně je to bída. Spotřeba při stejné uhlopříčce o 100% vyšší než LCD LED TV a to při horších jasových parametrech. Jediná šance kdy se u plazem dostanete na spotřebu LCD LED je při sledování hororů.
  • žádný meče? jenom pistolky??
    • Star Wars nie je len o mecoch, predstav si.
      • NO to já vím, představ si, ale v tom případě mě to pak nezajmá..
        • Pak už teda nelez na žádnou diskuzi o téhle hře.
          • Já tak budu poslouchat nějakýho ubohýho trotla..
  • Spades
    Kde je ten tuctový panák ? Na to mgameplay videu je normální naanimovaná postava...
    Dík za hate, ale odpověď by se nenašla?
    • Ns prezentaci bylo zdurazneno, ze ta postava neni a nema byt hlavni hrdina. Nechteli nam ho ukazat, aby neuteklo info o pribehu. To, ze ta aktualni vypada dobre, to je vec jina.
  • Unreral Engine 3 dokazuje ze este nepatri do stareho zeleza :)
  • Tikov
    5000 pod povrchem je trochu moc na planetu, která má průměr nějakých 6000, ni?
    • coruscant má průměr asi 6000km, zástavba je vysoká v řádech kilometrů...čili těch 5km pod povrchem by docela sedělo
      • Tikov
        Sakra jsem to hlupák díky za upozornění
        • proč hlupák? úplně se vidím jak přehlédnu dvakrát jasnější věci :D
  • Vím že to sem nepatří ale mám dotaz. Plánuji si koupit novou televizi a PS3 ale překvapilo mě kolik LED televizí má pouze 50Hz není to trochu málo pro hraní PS 3 titulů typu Killzone 3, GoW atd.?
    • kup si plazmu, na led se vykašli .. budeš mít velkou rychlou televizi za pár kaček ... na hry určitě lepší než Ledka .. kterou abys měl stejnou "kvalitu a rychlost" zaplatíš dvojnásobek při větší uhlopříčce.
      • zbláznil ses plazmu to je už dávno zastaralý žere jak svina a obraz taky nic, moc solidní LED se dá koupit za 13-14 tisíc. LCD nebo LED jinak nic plasma to už si rovnou můžu koupit CRT *1*
        • Nevím jestli má vůbec cenu reagovat na "znalce" (rozuměj tupce co ví o dané problematice prd) jako jsi ty :)

Věř tomu, že technologie plazmy je někde jinde, a až do nedávna byla natolik drahá, že nebylo možné ji dělat pro běžné domácnosti za rozumné peníze... a ledka za 14tisíc .. hmmm, to je teda "ledka" ... tu obrazově plazma za desítku rozdupe .... napsal jsem ti to jednoduše jako volovy, buď tomu věř nebo ne. A poznámky o spotřebě atd mluví naprosto jasně, nevíš vůbec nic, jen plácáš kraviny.
          • Spades
            Hlavně jde o tecnologii.
            LED je to samé co LCD, akorát vzadu nemá zářivky, ale LED diody. TZN žere méně, má lepší černou, a je tenčí.
            Plasma ale funguje úplně jinak. Jelikož se rozsvěcují jednotlivé body, nese plasma 3 veliké výhody. Má kolísavou spotřebu, tmavý obraz žere nejméně a světlý nejvíce, potom má po CRT nejvěrnější černou, a hlavně umožňuje to, že vedle sebe může být světlý a tmavý bod, což u normálního LCD a LED nejde (U LCD vůbec, u LED jedna dioda ozáří více bodů vedle sebe naráz)

Kvůli toho je jednoznačně lepší plasma.

Samozřejmě nejlepší je OLED, protože je tenčí, méně žere a může být dotyková i bez dotykové vrstvy, bohužel se ale rychle kazí, a je náchylná na UV záření, a i sebemenší radiaci.
            • Uplny suhlas. Mam LED od samsungu a to podsvietenie je fail. Ono to v obchode vypada nadherne, ale po dlhsom pouzivani doma si zacnete vsimat vsetky chyby a nedostatky toho podsvietenia (svetlejsie rohy, banding, nerovnomerne rozlozenie jasu, nekvalitna cierna ked su zhasnute svetla). Chcel som plazmu, ale v danej cenovej kategorii som nenasiel ziadnu, pri ktorej by som nemal pocit, ze obraz blika. Uz aby tu boli OLED.
          • nechce se mi bavit s tupc*m proto ti sem dám odkaz na jeden článek přečti si názor těch lidí na plazmu a ostatní typy televizí. Píší to samé co já a další které znám
            http://www.digizone.cz/clanky/co-je-lepsi-lcd-plazma-led-nebo-oled-televizor/
            PS je všeobecné známé ža plazmy jsou na ústupu
            • sry špatně jsem nahodil příspěvek. je až na začátku.
            • nechceš snad říct že led za 20 000 má horší obraz neř snejně drahá plazma?
            • Z toho článku co jsi sem nahodil je celkem jasné, že co se týče kvality obrazu, barev, rychlosti odezvy a pozorovacích úhlů, tak nemá plazmová televize konkurenci. Autor článku také zapomněl zmínit, že i plazmová technologie se dále vyvíjí (NeoPlasma-Panasonic...). Když si chceš navíc pořídit úhlopříčku např. 128cm nezbývá ti nic jiného, než ta Plazma (pokud teda nejsi milionář).
            • no pár už jsem jich viděl, sry ale nejsi jedinej kdo má doma televizi
            • Kolik plazem a ledek si viděl? Už ti někdo třeba řekl že není ledka jako ledka? To je zbytečný se bavit se čtenářema jako ty. Reálné zkušenosti nulové.
    • Nevím jak PS3, ale k xboxu mám taky jen 50Hz TV - bez HDMI kabelu nejdou hrát skoro žádné hry (vyžadují 60Hz), s HDMI kabel jede vše krásně.
      • aha takže 100hz TV a HDMI kabel budou v poho. A jen takový dotaz jak to myslíš tím nejdou hrát? příliš nizký framerate nebo problikává obrazovka? já jen tak abych věděl jak se to projevuje.
        PS: pokud jde o pc jsem v poho ale o konzolích nic moc nevím ale vychází na ně tolik exlusivních her až je skoro hanba to minout
        • Buď nejdou vůbec spustit (dostanu hlášku, že hra vyžaduje PAL60) nebo se spusti v ohavných barvách.
  • Docela zajmavé že to vyvýjej pořát na modifikovaném Unreal 3 když Unreal 4 co se týče editoru a vychytávek je už o dost dál.
  • DarthSmurf
    Na jaké konzole to teda je ?
    • Atari 130XE
      • + kazetak

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit