Přejít na výpis diskuzí
E3 2012 rozhovor: Aliens: Colonial Marines #1
4.7.2012 | Redakce Games.cz
60 příspěvků
-
Byl jsi na tom v kine, v nejake rozumne kvalite? Umis dobre anglicky, ci jsi mel poradne titulky? Protoze byt je ve filmu par zajimavych narazek, a snaha o neco "hlubsiho", je to zplacanina. Uvidime co s tim udela director's cut, protoze ted je to des a hruza. Btw csfd 71% a klesa :-) Dej tomu pul roku, a pak hodnot...
A jeste jedna vec, avatar mel taky vysoke hodnoceni, a zadny zazrak dejove se nekonal ;-) -
Nebudou *14*
-
Uvidíme. BTW už jsem zjistil, proč jsou ve hře záběry z LV-426, resp. z kolonie. Ten výměník, jak vybouchnul, prý vybouchnul míň, než to ze záběrů ve filmu vypadalo. Čili Hadley's Hope je poničená, ale ne úplně zničená. Pořád ale nevíme, proč je Sulaco na orbitě LV-426, když na konci dvojky odlítala zpátky na Zemi.
-
Drzim jim palce,ale sance ze to bude pecka asi nejsou az tak velke.
Kdyby aspon ten multiplayer byl pokracovanim mp AvP2 (mod kde se hrac vyvijel od facehuggera dale byl skvely i kdyz chtel dopilovat,stejne jako extrakce). -
Asi každej viděl něco jinýho...fakt.
-
Já s tebou souhlasim. Jako prequel filmu Alien to byl total epic fail. A jako normální film to byl tuctovej film, ne-li Bčko. Efekty pěkný, ale totální slátanina. Můj názor!!!
-
A ja mu ty kecy docela žral :D
-
Pre mňa bol Prometheus špičkový film s trochu zvláštnym koncom ale film bol super. Asi si nevidel Prometheus 2012 ?... *1* PS:( nepomýlil si si to s týmto: http://www.csfd.cz/film/213081-prometheus/) *15* *3* *15*
-
No když se dívám na Tvůj pravopis, tak chápu, proč je pro Tebe Prometheus fail :D
btw imdb 7.6 mluví jasnou řečí uplně opačně. -
V tomto opravdu na Gearbox pozor - strašně rádi mažou med kolem huby. Taková zkušenost se s nimi táhne už od začátku milénia. Vždy je vidíš plně v úsměvu a nadšení a jak vyrůstali s Bondem a jak jsou fanoušky Alienů a jak jsou fanoušky parašutistických jednotek a jak žerou Duka a jak jim strašně na všem záleží a podobně, přičemž bombou je, když se do éteru s až bezkonkurenčním entuziasmem rozpovídá Pitchford o tom, jakou tady nevytváří herní revoluci a jak nespolupracují s tím a s tím odborníkem a s tím a s tím maníkem atd. No a pak se podíváš na výsledný titul a zjišťuješ , jak všechny nápady a ohromné odhodlání pro věc se vypařilo někam do neznámá. Jejich hry nejsou ve finále rozhodně žádným brakem, ale ta díra a zazděný potenciál se jich drží jako klíště a pořád si na základě těchto videí říkáš: " to sakra nemohlo být lepší nebo alespoň tak, jak si to před půl rokem ještě představovali? " Takže se ani nedivím, že se tady řada z vás dívá na Vetřelce v podání GB s jasnou nedůvěrou...
-
po failu prometheus at se radeji s ridli skotem o nicem neradi
-
Po tom co GB zrusitl Duke Nukem: Reloaded projekt (bez udania dovodu timu Interceptor) a po tom, co klamali o dlzke kampane DN:Forever (18 hodin?!?!? -> max 10 na Damn i'm good) by som sa obaval najhorsieho. Taketo rozhovory su len PR kecy, teda kto videl gameplay video vie, ze toto nedopadne dobre. Proste GB potrebuju prachy a najviac ziskaju pridanim "dostupnosti".
-
Já jen doufám, že tam nebudou nesmysly typu odkopávání útočícího vetřelce nebo chytání FH do ruky - Kdo to kdy kurňa viděl abych bez problému odkopával něco co mě na blízko zabije jednim chmatem?!
-
kdyby raději mluvil o tom, jak AI umí využívat stínů, rychlosti, skrývání se za překážky a různých kombinací pohybů, aby se co nejrychleji a nejúčiněji dostal ke kořisti..... takhle to vypadá na další morhoon v krásném vetřelčím prostředí
-
Jo, jenomze mladsi generace ani nevi, co jsou vetrelci :D
-
samozrejme ďakujem za rozhovor ale moc som sa teda nedozvedel :) na ľuďoch z GB je divné, že sa pasujú do najväčších fanúšikov aliens a intenzívne spolupracujú s ľuďmi ktorí sú za tento film zodpovední a potom človek vidí gameplay a nejak sa nemôže zbaviť pocitu, že to všetko sú len pekné keci.
-
Ridley scot je úžasnej, Vetřelci jsou úžasný, procházení vzpomínek je úžasný... Z 5ti minut rozhovoru jsem se dozvěděl, že na Sulacu budou záchody jako podle předlohy a že bishop bude mít na hlavě pomádu! OMG už aby to tu bylo!
-
Urcite nebudou chtit zklamat pana Mgr.... *5*
-
Z toho videa jsem se nedověděl absolutně nic. Gameplay co tu byl nedávno hovoří mnohem výmluvněji, mám o tohle dost obavy. Snad se pletu.
-
Doufám, že mě hoši nezklamou. Do tohoto projektu jsem dal celkem dost důvery. Držím palce a držte se toho, co jsem radil.