Přejít na výpis diskuzí
E3 2012 rozhovor: Brian Fargo o Kickstarteru bez obalu
4.8.2012 | Redakce Games.cz
60 příspěvků
-
On má tak pěkné jméno
-
pekny rozhovor. fajn video. viac takych!
len mi to obcas zavanalo akymsi naucnym tv programom, vzhladom na podanie a sem-tam prehnanu info grafiku. -
:P
-
Tak Pavel onehdy prohlásil, že už má takovou slabost pro prznění cizích názvů, jmen a přezdívek; v podcastu (zejména u dotazů) to krásně dokazuje. Ale tak... i za to ho máme snad všichni rádi, ne?
-
"Est. delivery: Oct 2013"
Nemůžu se dočkat, a příchod Avellona mi vůbec nepomohl :)) -
Jasně že má...ale tak Pavel D. má občas problémy i s výslovností mnohem přímočařejších anglickejch výrazů:). Jinak samozřejmě dobrá práce.
-
Hezký. A zvláštní poděkování Cahirovi za odkaz na podcast s Avallonem.
-
inXile se nema cist jako "in exile"?
jinak wow, tolik prace na jednom videu jsem jeste na games nevidel. a to lukas odvadi spickovou praci. -
Takových videorozhovorů nebo článků přímo z herních studií by mohlo být víc. Každý český herní web nabízí krátké zprávičky, preview a recenze, ale informace ze zákulisí není tolik. Vždyť jen CZ/SK vývojářská scéna nabízí mnoho zajímavých jmen a titulů k rozhovoru nebo delšímu článku
-
Perfektní rozhovor, už se těším na pokračování. Skvělá práce!
-
levis na takové hlouposti nemá čas
-
Teď budu čistě teoretizoat .... ale možná to bude někde kolem 18 měsíců.
-
S Avellonem vyšel zajímavej podcast. Moderátor má sice podivnej přízvuk ale dá se to: http://ebspodcast.blogspot.it/2012/06/emergency-broadcast-system-17-interview.html
-
Nejlepší český videoherní rozhovor, co jsem kdy viděl!
-
Kam se vlastně poděl? Dostal permanentní ban? *1* *1*
-
Díky za link, výbornej dokument. Hlavně ten poslední díl, když je vidět že Interplay byl u záčátku Blizzardu, Bioware, Treyarchu..
Škoda že to tehdy Fargo neustál. -
Ma pravdu, v jednu dobu je biele pozadie a titulky sa s nim upne zleju. Bud vacsi okraj ciernej v pisme, alebo zlte pismo. Anglincke ked sa poklada otazka a mozete to smerovat aj na zahranicne weby. Inak fajn rozhovor
-
ví se kdy zhruba má ten Wasteland 2 vyjít...?
-
Perfektne interview, diky moc :) Fakt parada
-
Ať to tak je. Ze hry, která každému sedí nemůže v dnešní době vzejít nic dobrého