Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Paul_cz
    Takový rozhovor by si zasloužil anglické titulky u otázek a postnutí na zahraničních webech (nma-fallout, rpgwatch, gamebanshee..). Nechcete to udělat ? *3*
  • Výbornej rozhovor. Dost rozdíl oproti těm PR kecům co musej papouškovat ostatní.

Nešlo by udělat něco s kvalitou? Nevím jestli to vzniká kompresí, ale to informace "HD is on" je spíš k smíchu. Rozumějte nevadí mi že to není v HD a kvalita videa je celkově zoufalá. Obsah je to hlavní, ale to že mi říkáte že to v HD mam... :D. No offence.
  • holec89
    Diky za paradni rozhovor. Jedno rypnuti, kvuli teto fotce se cekalo s vydanim videa ?:)
  • 13_11
    Nejlepší český videoherní rozhovor, co jsem kdy viděl!
  • Keyz
    Rozumný člověk.

- Jen se obávám té vychvalované komunity.Často se stává,že je hodně HC a je do toho tak ponořená,že chce hlavně možnosti ve hře a neví,že ne každému to sedí.Pak se z toho může stát vyběrová hra jako simulátory.
    I když ten borec má dostatek zkušenosti aby se tohle nestalo,navíc sám říkal že řeší s komunitou pouze něco tak to mohlo dopadnou dobře *3*
    • Paulcz
      Ať to tak je. Ze hry, která každému sedí nemůže v dnešní době vzejít nic dobrého
  • Bomba rozhovor, diky za nej. A pls honem vydejte i tu druhou pulku ;-)

Co se tyka Wasteland 2, tak tam to proste spatne dopadnout nemuze. Pokud na tom delaji takovyhle nadsenci, nikdo je zbytecne nestresuje, a navic maji prubeznou odezvu od budoucich hracu, myslim ze je to kombo ktere musi vyjit.
  • Takových videorozhovorů nebo článků přímo z herních studií by mohlo být víc. Každý český herní web nabízí krátké zprávičky, preview a recenze, ale informace ze zákulisí není tolik. Vždyť jen CZ/SK vývojářská scéna nabízí mnoho zajímavých jmen a titulů k rozhovoru nebo delšímu článku
  • smejki
    Děkuji, děkuji, děkuji!
  • MickTheMage
    Dakujem za vyborny rozhovor. Fargovi treba zase podakovat za kopec dobrych hier, a dve vyborne (mimo RPG) Star Trek adventury, ktore su velmi slusne i v dnesnej dobe. Ale, ved tie krabicky co ma v kancli hovoria za seba :)
  • Cahir
    Díky! Výbornej rozhovor, tohle prostě bude pecka.
    • Orthank
      Souhlasím, a už se těším na pokračování rozhovoru.
      • Pripojuji se, paradni rozhovor. Palec nahoru

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit