Přejít na výpis diskuzí
E3 2012 rozhovor: Brian Fargo o Kickstarteru bez obalu
4.8.2012 | Redakce Games.cz
60 příspěvků
-
Diky moc, paradni rozhovor. Uz aby byla druha cast rozhovoru :)
-
Absolutně nejlepší interview z herní scény, co jsem v posledních měsících viděl. Brian vypadá na naprosto pohodovýho a chytrýho týpka. Dělat s ním musí být radost. Rozhovor mě opravdu nadchnul a nemůžu se dočkat další části. Díky! Kdyby vyšel podobný rozhovor s Chrisem Avellonem o Planescape: Torment, to by byla také pecka!
-
-
S Avellonem vyšel zajímavej podcast. Moderátor má sice podivnej přízvuk ale dá se to: http://ebspodcast.blogspot.it/2012/06/emergency-broadcast-system-17-interview.html
-
-
Na Wasteland 2 jsem zvědav, sice jsem jedničku nehrál (v době vydání jsem byl tak akorát ještě v lůně), ale i tak jsem zkouknul pár videí a je na tom znát, z čeho vlastně ten Fallout vznikl. Brian Fargo je opravdu rozumný člověk a osobně mu věřím. Takovéto hry jsou potřeba, protože těch, co za něco stojí, je jako šafránu. Držím palce a přemýšlím o pre-orderu (jen to datum Oct 2013 mě trošku děsí) *4*
-
nepamatuju, kdy mi naposled uteklo 14 minut života takhle rychle *1* ... parádní práce
-
interplay - http://www.videacesky.cz/serialy-online-zdarma/historie-hernich-spolecnosti-interplay-1
-
-
Díky za link, výbornej dokument. Hlavně ten poslední díl, když je vidět že Interplay byl u záčátku Blizzardu, Bioware, Treyarchu..
Škoda že to tehdy Fargo neustál.
-
-
naprostý luxus
-
díky za bezva rozhovor. pořád jsem k projektu trochu skeptický, ale fandím mu. a zatím se zdá, že je na dobré cestě.
-
Perfektne interview, diky moc :) Fakt parada
-
Na video jsem zatím nekoukal ale jen nadhodím ohledně Wasteland 2- Studiu InXile Entertainment přeju jenom úspěchy, Hunted mě neuvěřitelně bavil a překvapuje mne jak moc podhodnocené to bylo, Bard´s Tale byl také skvělý. Ale u Wasteland 2 se trochu obávám aby to nebyl onen pověstný hřebíček do rakve tohoto schopného studia.
-
Supr rozhovor, urcite bude zajimat nejen domorodce ;)