Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Robotron3
    Opravdu parádní rozhovor a skvělá práce!
  • czechtek
    Skvělé! moc se těším na další video *14*
  • Nevie niekto čo za hru (teda ak to je hra) to má vyobrazenú Fargo na stene ?
    • Myslíš ten normální obraz? *1*
  • MrSanta
    Perfektní rozhovor, už se těším na pokračování. Skvělá práce!
  • Horsi titulky sem jeste asi nevidel.
    • Ma pravdu, v jednu dobu je biele pozadie a titulky sa s nim upne zleju. Bud vacsi okraj ciernej v pisme, alebo zlte pismo. Anglincke ked sa poklada otazka a mozete to smerovat aj na zahranicne weby. Inak fajn rozhovor
    • ucho
      tak to jsi toho ještě moc neviděl :)
  • life28
    dik za rozhovor, super reč...som zvedavý na Wasteland

titulky inak nepresné a to hýbanie kamery *7* ...a tá zbytočná grafika vám len zabrala čas
  • Black_Hand
    inXile se nema cist jako "in exile"?

jinak wow, tolik prace na jednom videu jsem jeste na games nevidel. a to lukas odvadi spickovou praci.
    • 13_11
      Tak Pavel onehdy prohlásil, že už má takovou slabost pro prznění cizích názvů, jmen a přezdívek; v podcastu (zejména u dotazů) to krásně dokazuje. Ale tak... i za to ho máme snad všichni rádi, ne?
    • USER47
      Jasně že má...ale tak Pavel D. má občas problémy i s výslovností mnohem přímočařejších anglickejch výrazů:). Jinak samozřejmě dobrá práce.
  • pekny rozhovor. fajn video. viac takych!

len mi to obcas zavanalo akymsi naucnym tv programom, vzhladom na podanie a sem-tam prehnanu info grafiku.
  • Když je pan exkorporát Fargo dneska tak lidový, určitě by mu nevadilo, kdybych ho coby zástupce lydu navštívil a učinil odběr všech těch jeho luxusních krabicovek, co měl při rozhovoru vyrovnané za sebou. No co, stejně už si s tím nehraje. Něco by si pak možná ode mě mohl koupit na Ebay zpátky. *1*
    • Inquisitor
      Z toho by šílený korektor, opravdu zešílel :)
      • USER47
        Z tý čárky v tvým příspěvku taky:).
        • Kam se vlastně poděl? Dostal permanentní ban? *1* *1*
          • deridon
            levis na takové hlouposti nemá čas
    • Zástupce lYdu... běž zpátky na základku a nemysli na hry...
  • Hezký. A zvláštní poděkování Cahirovi za odkaz na podcast s Avallonem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit