Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MrSanta
    Jakými přesvědčovacími prostředky je E3 komando vybaveno?
    • janchor
      Pavlem Dobrovským.
      • Hairy_Ass
        A jeho bičem Kruťákem.
      • MrSanta
        Jestli si myslíte, že jeho pustí do letadla tak jste buď hodně naivní nebo hodně dobří v černé magii *15*
  • fallout
    Doufám, že budeme dostávat všechno pěkně za čerstva... aktuálku za aktuálkou. A néé že tam ti vaši frajeři budou zase oblbovat Alžbětku a my tady budeme o suchu!!!! *3*
  • zdeeneek
    Myslite, ze tam bude Vavra se svym Warhorse studiem prezentovat tu svou chystanou hru?
    • sleepless
      Nebude. sedi v Praze a dodelava resty :)
    • Hairy_Ass
      Těžko. To by museli hodně pohnout, aby už takhle brzo měli nějaké eso v rukávu, které by mohli na e3 vytáhnout.
  • Jazz
    Tak v 18:30 na nás vyvalej tu největší sračku (každej asi ví)
    • smejki
      Metro řezy? *1*
    • a kdo se o sr*čky nezajímá, tak neví, o co teda jde? :)
      • Jazz
        Call of Duty.
  • omlouvám se za mou trestuhodnou neznalost, ale co má být ten Indián, kterého tu nemáte rádi, a proč ho nemáte rádi?
  • Amylee.Anderson
    Teď mi tak došlo.. Indiana. Tam patří Filip Kraucher, ne? Proboha, nenechte ho mluvit, za ten jeho hlas bych mu nasadila nějaký koule... *13*
    • Co všichni sakra máte proti jeho hlasu? Že zní jak puberťák? Tak ať!
      Jde hlavně o obsah ne?
  • nééé spolupráce s Indianem, tak to na vás koukat nebudu. ti jejich moderátoři, to je vrchol trapnosti, to už aji bětka s tukanem jsou na tom líp :D
  • Amylee.Anderson
    http://kapitiseniornet.files.wordpress.com/2012/02/and-so-it-begins1.jpg?w=584
  • Prosím, prosím, ať někdo ohlásí nějakou sci-fi diablovku.
    • proboha proč ? už teď jsou minimálně dvě diablovky v přípravě ... hrej diablo 3
  • Grifus
    Doufam ze tech videii vasi "home" produkce bude mnohem mnohem mnohem vice nez loni. *3*
    • Milda8
      Jedinej pořádnej byl o Deus Ex s Dugasem a to ostatni (sestrihany odpovedi ve stylu Re-Play) stály za prd. Pořád čekáme na ten s Kenem Rolstnem !!!
      • Grifus
        Tak o rozhovory mi jde take, ale mel sem na mysli hlavne videa typu LeveL TV. Aneb treba toto: http://www.youtube.com/watch?v=zr9Mf481TdU
        *4*
      • janchor
        "Home" produkcí je myšleno patrně něco jinýho, na každej pád Rolstona jsem zazdil já, mělo to vyjít před vydáním Amaluru, ale to jsem byl zrovna fuč a s Petrem to mezi náma bohužel komunikačně zašumělo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit