Přejít na výpis diskuzí
E3 2012 začíná: co vás čeká a nemine na Games.cz
1.6.2012 | Redakce Games.cz
45 příspěvků
-
Jakými přesvědčovacími prostředky je E3 komando vybaveno?
-
-
Pavlem Dobrovským.
-
-
A jeho bičem Kruťákem.
-
Jestli si myslíte, že jeho pustí do letadla tak jste buď hodně naivní nebo hodně dobří v černé magii *15*
-
-
-
Doufám, že budeme dostávat všechno pěkně za čerstva... aktuálku za aktuálkou. A néé že tam ti vaši frajeři budou zase oblbovat Alžbětku a my tady budeme o suchu!!!! *3*
-
Myslite, ze tam bude Vavra se svym Warhorse studiem prezentovat tu svou chystanou hru?
-
-
Nebude. sedi v Praze a dodelava resty :)
-
Těžko. To by museli hodně pohnout, aby už takhle brzo měli nějaké eso v rukávu, které by mohli na e3 vytáhnout.
-
-
Tak v 18:30 na nás vyvalej tu největší sračku (každej asi ví)
-
-
Metro řezy? *1*
-
a kdo se o sr*čky nezajímá, tak neví, o co teda jde? :)
-
-
Call of Duty.
-
-
-
omlouvám se za mou trestuhodnou neznalost, ale co má být ten Indián, kterého tu nemáte rádi, a proč ho nemáte rádi?
-
Teď mi tak došlo.. Indiana. Tam patří Filip Kraucher, ne? Proboha, nenechte ho mluvit, za ten jeho hlas bych mu nasadila nějaký koule... *13*
-
-
Co všichni sakra máte proti jeho hlasu? Že zní jak puberťák? Tak ať!
Jde hlavně o obsah ne?
-
-
nééé spolupráce s Indianem, tak to na vás koukat nebudu. ti jejich moderátoři, to je vrchol trapnosti, to už aji bětka s tukanem jsou na tom líp :D
-
http://kapitiseniornet.files.wordpress.com/2012/02/and-so-it-begins1.jpg?w=584
-
Prosím, prosím, ať někdo ohlásí nějakou sci-fi diablovku.
-
-
proboha proč ? už teď jsou minimálně dvě diablovky v přípravě ... hrej diablo 3
-
-
Doufam ze tech videii vasi "home" produkce bude mnohem mnohem mnohem vice nez loni. *3*
-
-
Jedinej pořádnej byl o Deus Ex s Dugasem a to ostatni (sestrihany odpovedi ve stylu Re-Play) stály za prd. Pořád čekáme na ten s Kenem Rolstnem !!!
-
-
Tak o rozhovory mi jde take, ale mel sem na mysli hlavne videa typu LeveL TV. Aneb treba toto: http://www.youtube.com/watch?v=zr9Mf481TdU
*4* -
"Home" produkcí je myšleno patrně něco jinýho, na každej pád Rolstona jsem zazdil já, mělo to vyjít před vydáním Amaluru, ale to jsem byl zrovna fuč a s Petrem to mezi náma bohužel komunikačně zašumělo.
-
-