Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Hra mě může jenom překvapit:) Nic jiného. Po fiasku, jak zničili naprosto nové Tiberium ale opčekávám úplné herní dno, tudíž všechno ostatní bude menší zázrak:)
  • Stejně nejlepší c&c byli první dva díly.
    • Tilwaen
      Podle mě tedy byli vrcholem Tiberian Sun a Red Alert 2.
  • Docela by mě zajímalo jestli tam je nějaký populační limit. Resp. jaký je max počet jednotek na mapě. V původních C&C Generals snad ani nebyl nějaký populační limit a jestli ano, tak jsem se k němu nikdy nedostal. Každopádně to vypadá slibně a jsem zvědav na to, co nám předvedou. :) Po Rome 2 se jedná o nejočekávanější strategii roku (alespoň pro mou osobu). :)
    • Limit Generals rozhodně mají, nedávno jsem zkusil hrát proti přítelkyni již po druhé... Stylem 2 hodiny stavíme obranu a pak se do sebe pustíme, jenže když už jsem měl v mapě pro 8 hráčů Laserovou linii po celé mapě (cca ob laser od sebe) pár kanonů v každym raketáci a snipeři 20 chinoku 50 comanche 50 laser tanku 50 humvee (vozidla + opravné sondy) cca 250 vojáků a pár letadel, tak když jsme řekli Utok a začal jsem hýbat s jednotkama, tak zasek :D synchronizace Error a bůh ví co všechno :D prostě to spadlo už po druhé při začínající bitvě, jako by to hra tušila že přijde hrozné peklo =D takže smolík Doufám že tahle new Generals pujde dopohody a budou další peklo války :D :)
    • v ziadnom c&c nebol pop limit jediny limit v generals bol engine ked clovek postaval 100 comanche tak to sekalo ako prasa
  • mdkGT
    C&C je serie na ktere jsem vyrustal, nejvice casu jsem stravil asi u Tiberian Sun, po LANce skirmish to byla parada, nebo i proti PC. Pro me osobne nejlepsi dil. Generals jsem nikdy na chut neprisel, uz to nebylo ono, atmosfera C&C her se uplne vytratila. "Nove" C$C Tiberium Wars nestoji ani za rec, pokud se nebudem bavit o Jennifer Morrison *14* http://pnmedia.gamespy.com/screenshots/pcnc/45668818.jpg
    • Kr.Pa
      CaC 3 se vyvedly v ramci mezi docela dobre, to 4 byl pru*er
    • Veskoslav
      Generals a Tiberium Wars+ Kane´s Wrath právě přinesly zašlou slávu RTS žánru C&C:)
    • Me naopak Generals z cele CaC serie bavilo nejvic, hned za tim red alert.
  • vypadá to perfektně. Je zo toh cítit atmosféra z předchozího dílu, jenže kámen úrazu je F2P. Raději bych si koupil krabicovku a hrál si jí jak potřebuju stejně jako doteď předchozí díl s datadiskem.
  • prudislav
    Mě k zavržení novýho CaC stačí jedna 3 slova - "Free to play" obvzlášť po free to play věcech jako Age of Empire Online, Settlers Online apod.
    • rancor1223
      Fakt nerad bych to odsuzoval takhle brzo, ale máš pravdu, EA neumí udělat normální F2P model. Na druhou stranu, AoE i Settleři jsou spíš vymakaný webovky, tak snad se budou u "AAA" titulu snažit víc ho protlačit.
  • Blue.Shark
    Vypadá to krásně, co si budeme povídat...ale už od dob starých Generals mě trochu irituje ten zoom. V dalších dílech se to ještě zhoršilo. Bohatě by stačilo, kdyby šlo odzoomovat na úroveň, řekněme, Red Alert 2; to by se to hrálo *4*
  • MACHOgejmr
    „Teroristická GLA byla v původních Generals tvořena jenom arabskými vůdci, což některé lidi urazilo. Tak jsme se to pokusili napravit. GLA je teď frakce multikulturní, aby urazila všechny,“

:D :D : D
  • Kr.Pa
    Tiberium uplne znicili CaC 4 a tou MMO s**ckou, takze zbyvaji jen generalsi a svet red alertu.
  • Veckoslave ty burane! O jakym vyhlazení Izraele v roce 1947-1949 to plácáš?? Prvotní "Izrael" ( na uzemí, které známe teď ) vznikal za pomoci Velké Británie už ve 20. letech 20. století, kdy Britové ( zatím neoficiálně ) podporovali židovskou Hagganu (domobranu) sloužící k ochraně židovských vesnic, před nájezdy arabských skupin. Ten oficiální Izrael vznikl v roce 1948 a nikdy nedošlo k jeho vyhlazení ani k reálnému nebezpečí zániku. 7. denní válku v roce 1967 vyhráli s prstem v nose. Jon Kippur v 73 po pár dnech destabilizace a nepříznivym vývoji taky. ( oni by ani prohrát nemohli :-D protože "shodou okolností" do Středozemního moře napochodovala celá US NAVY - kde podle oficiálních pramenů měla mít cvičení ) byl vydanej neoficiální rozkaz v případě, že poteče židům do prdele, tak by napadli všechny letiště v Lybii, Egyptě a kdo byl ten třetí v koalici? Saudové? ted to nechci hledat.

Místo hraní her se zajímej trochu o historii a nevyvolávej demagogii. Už tě tu pozoruju hodně dlouho a nemáš daleko do trolla, do kterej tady pořád srdnatě kopeš blbečku.
    • tretia v koalicii nebola Syria ? :D :D asi tolko k tvojmu prehladu :D
      • byla, byla..... máš recht! byl sem línej něco hledat, tak jsem psal z hlavy
    • holec89
      Troloslava nejde brat vazne :) takovej brouk pytlik
    • A kdyby ses o historii zajímal víc, nečuměl na TV Nova, tak by si možná pochopil PROČ je celej Střední východ destabilizovanej. Nejsem žádnej Antisemita, ale přečti si něco o jejich kultuře, o tom, jak se věci v historii děli. Proč měli židi ve středověku zákaz vstupu na Anglickej ostrov a proč se od roku 1948 celej Střední východ (od té doby už naplno) bouří. Aby mě tu někdo nenapadl za antisemitismus - vůbec nemluvím a NESOUHLASÍM s masakrem II. sv. války.
      • "Aby mě tu někdo nenapadl za antisemitismus - vůbec nemluvím a NESOUHLASÍM s masakrem II. sv. války."

Jaký masakr máš na mysli?
      • Ale to vime, proc je destabilizovany. Protoze soucasne se vznikem Izraele dostali Palestinci nabidku na svuj vlastni stat. To odmitli s tim, ze chteji bud vsechno, nebo nic. No a tak maji uz pres 60 let hov*o. Kdyby misto kalasnikovu a tech nesmyslnych pokusu zahnat izraelce do more vzali do rukou lopaty a krumpace, mohli se mit taky dobre. Staci se podivat do Izraele, co dokazali za tu dobu vybudovat.
        • Tilwaen
          Jen poznámka pod okraj - taky by se mi nelíbilo, kdyby přišla jakási třetí strana s tím, že stát, ve kterém celý život žiji, tímto "dává" někomu jinému a já ať se odsunu jinam.

Ani Izraelci, ani Palestinci nejsou bez poskvrny a těžko soudit, kdo má na co větší právo, ale...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit