Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • firebug
    Přestože je herní trh údajně přehlcen hrami se zombie tématikou, já jsem z nich hrál jen Dead Island a strašně jsem si to užíval. Na Dying Light se dost těším...
  • Nevypadá to špatně, ale já bejt herní novinář, co má k lidem, kteří tyto hry tvoří přístup, tak bych mu hned řekl jestli si ty zombies už nechce strčit do rádia Evropa 2...
  • Jazz
    Co třeba to demo natočit a leaknout ho ?
    V tom případě bych ten váš zprasenej přehrávač i možná přežil... *16*
    • A nějakej tip, jak přežít ty tvoje zprasený komentáře věčný, by byl?
      • Shenkster
        Vždyť má pravdu, ten přehrávač je otřesnej
  • Tak toto a Destiny si rozhodně nenechám ujít , nevíte jestli to bude lunch titul ?
    • kubi-wan
      Tak k obědu bych si to taky dal *1*
      • Heh jak jedno písmeno změní vše *15*
  • Každého vývojáře zombie her bych pověsil.
    • tak to teda nejsi cool! ty outsidere
      • Ronox
        Je to rebel!
        • uplne to slysim *1*
          • Tri vyvojare tezce zranil, dva zhmozdil a jednoho zesmesnil.
  • nebudu hru soudit hru podle videa.video je ale děsivá pitomina
  • Lidi už se vzpamatujte proboha. A to se netýká jen téhle diskuze. Chápu, že to je v povaze našeho národa, všecko předem odsuzovat, ale začíná to být opravdu hodně trapné. Pro mě se takový člověk už předem pasuje do role debila, ať je jinak jakýkoliv. Co se týče hry, trailer vypadá pěkně ( Neví někdo název skladby? Děkuju ). Dead island mě bavil jen chvíli, ale parkour by to mohl okořenit................. A vy co na všecko nadáváte, doufám, že až svět zachvátí zombie epidemie, vy se proměníte jako první a normální lidi vás budou moct beztrestně třískat baseballkama po rypáku *3*
    • kostejnesmrtelny
      "Chápu, že to je v povaze našeho národa, všecko předem odsuzovat"

"Pro mě se takový člověk už předem pasuje do role debila, ať je jinak jakýkoliv"

Jop, jasný *3*
      • Nikdo se se mnou ztotožňovat nemusí. Člověk, který něco odsoudí dřív, než to vidí, nebo pozná, je prostě deb1l. Být svět podle těchhle lidí, ještě pořád bychom lezli po stromech....
        • možná by na těch stromech bylo líp.
    • Woodkid - Run Boy Run
      stačí do googlu zadat část textu, kterej slyšíš
      • Díky kámo.
    • a pak ze kdo se tu pasoval do role debila *7*
      • Potrefená husa.......
  • michaliuz18
    urcite dalsia zabugovana nudna stereotypna hra ako dead island ktory uz nikdy nechcem hrat..na take hry nejsom a ani v coope nie , a zombici ma nebavia v inych hrach okrem adventury walking dead kde maju este svoje caro a pravu atmošku ...
    uvidim ale este co z tejto novej hry bude mozno nieco lepsie, ale od tvorcov dead island pochybujem
    to je ako kalypso, starodavne spracovane hry ako dark ci first templar ..o-ni-čom
  • Byli v demu i nějací obří zombíci, podobný jako třeba monstra ve svěrací kazajce z DI? Řekněte že ne, protože jestli jo, tak už teď má Dying Light u mě první mínus.
    • prudislav
      mám dojem že tam budou nějaký monstra jak padne noc před kterýma bude nutný utíkat, přes den normální zombáci
  • Mám dojem, že tých Zombie hier je už trochu priveľa.
    • michaliuz18
      hej hej mas pravdu ,tazko teraz spravit kvalitnu zombie hru, walking dead sa to podarilo , uvidime co dalej ...
      blaznov si nevsimaj, tu a na sectore vyhrava vzdy nejaky trapko co da vtipnu hlasku a ptm si masti ego ze ma najviac plusiek ..deti
    • Me se zda, ze pridavat zombiky do her je ted pro vyvojare povinnost ;-)
    • Až jich bude opravdu hodně, trh promluví a přestanou se dělat. Kdyby jich měli lidi plný zuby, tak si je nekupujou. Podle mě má ještě tenhle žánr co nabídnout a možnosti se někam posunout. Ale tak 100 lidí, 100 chutí.
    • Zombie her není nikdy dost ;)
    • Rohlíků je taky už nějak dost. Každej den to pořád někdo peče a jebe se s tím, a mě, jakožto nekonzumenta tohoto druhu pečiva, prostě s*re, kolik toho do obchodu jde. Co s tím asi tak budu dělat? Zmlátím pekaře nebo budu stávkovat před pekárnou? Budu za gumu nebo zapnu mozek? No, když nad tím zauvažuju, výběr je širokej - prostě se na ty rohlíky vy*eru a koupím si loupák...
      • tvůj koment mi přijde úplně mimo, autor jen řekl, že zobie her je poslední dobou nějak moc, to je přeci pravda. Nic víc k žánru neřekl, neodsoudil, nenadával....

máte reakce jak tlupa malých dětí

P.S.: nepamatuju, kdy jsem naposled narazil na hru, kde bych byl nadšený z AI a tímhle trendem se toho už asi nikdy nedožiju
        • radši tisíc zombie her než další díl/klon Cowadoody
        • Od té doby, co ta tvá maličkost sem začala přispívat, je i po takové době radost číst tvoje kydy, to ti musím nechat - jako bych vždy zkoumal něco nadpřirozeně primitivního, působící prvním dojmem sice moudře, ale v jádru věci přitom klasicky zabedněně. Každopádně, zdá se, že základní myšlenka komentu úplně mimo nebyla tak úplně pochopena. Dovol mi tedy trochu toho školení - hry mají své žánry a mají svá témata a ty neustále cyklují. A přestože s nějakou kadencí, pořád dokola se dělají válečné hry, pořád dokola se dělají závodní hry, pořád dokola se dělají zombie hry a tak dále, a tak dále. K tomu je samozřejmě zapotřebí vzít v potaz i různou kvalitu zpracování té či oné tématiky. Ale svým způsobem má člověk pořád z čeho vybírat ve stejném čase. Proto mi poněkud uniká postoj panáčků, kteří se vytasí pouze v případě tohoto tématu, že je toho už na ně hodně. Tak to nehrajte volové. Já nevím, buď tě fotr doma fackuje a nutí tě to hrát, a nebo máš za ženu nějakou raketu, která tě drží pod pantoflem a nutí tě to taky hrát. Nebo jak si to mám vysvětlovat, že vám najednou schází tolik svobody v rozhodování a vlastní vůle, že se na to prostě někdo není schopnej vykálet a vybrat si svoje dle gusta? Vážně tu není vidět tak radikální ovlivnění, zahlcení a ruinování herní scény, jak se vy ptáci snažíte prezentovat, abych musel bulet, že si nemůžu zahrát nic jinýho. Můžu si zahrát něco jinýho, trh s různými tématy je široký, existuje x studií s x projekty, stačí nebýt k*kot a pouze střízlivě uvažovat a vybrat si...

Tolik tedy k vysvětlení té alegorie na rohlíky.

Mimochodem, konspirace o AI napříč hrami a jejím ovlivnění tímto žánrem s ejeví gumácky zajímavě.
          • teda....nehulil jsi trávu? Takovej esej jsem zpracoval ve druháku, když jsem měl definovat lžičku a byl jsem pod vlivl THC. Ale je fajn, že jsi se tu nějak realizoval.
          • Tak ak ti komentár "Mám dojem, že tých Zombie hier je už trochu priveľa" niečo prikazuje, alebo ťa nejaké obmedzuje vo výbere, tak mi ťa je ľúto. Lebo inak si neviem vysvetliť takúto prehnanú reakciu na tak nevinný komentár. *1*
            • He/he ... kdo se tu vzteká? Já mám takovej pocit, že jsi to ty :-)
              poslyš, je to pro tebe nějak citlivé téma. Možná by jsi si měl s někým promluvit "odborně"
            • Tento nevinný komentář a další jemu podobný je totiž z principu jen módní chujovina kašparů, neshopných se na to podívat ze široka. Stejně jako kdysi u tématu WW2 a jiných je to jen subjektivně cítěný zbytečný žblept, který popírá selský rozum v možnosti širokého výběru jiných her a témat. Postrádá logiku v tom, proč by jednotlivec v současný době měl být vázanej na oznámení další hry, která je pouze jedna z mnoha dalších her s jinými tématy, a přitom se vztekat, že je toho "priveľa". Že za poslední roky vyšlo plno zombie her a další se chystá, mě přece v případě nezájmu nemusí vůbec sr*t, páč si může kdokoliv a cokoliv hrát co chce a dle své libosti. Nedělají se jen zombie hry, výběr pořád existuje. Stejně tak, kdo ze studií chce, pokračuje ve zpracování tématu, páč si myslí že by to mohlo ještě zaujmout a zase jiný studia chystají jiné projekty, tak to prostě chodí. Není jeden výrobce a jedna tématická produkce. Proto, jak toho může být hodně? Z toho důvodu je podobný výrok trendní subjektivní hovadinou a pouze nepochopitelnou snahou něco vydiktovat i přestože je evidentní, že kdyby v případě dotyčného na to s*al pes, tak by se kulový stalo.
      • Vidím, že ty (a nielen ty) si dosť zombie positiv, ale porovnávať zombíkov v rohlíkmi mi príde dosť ujeté.
      • Myslíš jako že je zombie motiv poslední dobou lacinej jako rohlíky ? v tom případě souhlasim *4*
        • Ja mám rohlíky třeba rád.
      • :D jedna z najlepšich reakcii na Games.cz aké som kedy videl:D:D paráda +1

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit