Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jazz
    Co třeba to demo natočit a leaknout ho ?
    V tom případě bych ten váš zprasenej přehrávač i možná přežil... *16*
    • A nějakej tip, jak přežít ty tvoje zprasený komentáře věčný, by byl?
      • Shenkster
        Vždyť má pravdu, ten přehrávač je otřesnej
  • Lidi už se vzpamatujte proboha. A to se netýká jen téhle diskuze. Chápu, že to je v povaze našeho národa, všecko předem odsuzovat, ale začíná to být opravdu hodně trapné. Pro mě se takový člověk už předem pasuje do role debila, ať je jinak jakýkoliv. Co se týče hry, trailer vypadá pěkně ( Neví někdo název skladby? Děkuju ). Dead island mě bavil jen chvíli, ale parkour by to mohl okořenit................. A vy co na všecko nadáváte, doufám, že až svět zachvátí zombie epidemie, vy se proměníte jako první a normální lidi vás budou moct beztrestně třískat baseballkama po rypáku *3*
    • kostejnesmrtelny
      "Chápu, že to je v povaze našeho národa, všecko předem odsuzovat"

"Pro mě se takový člověk už předem pasuje do role debila, ať je jinak jakýkoliv"

Jop, jasný *3*
      • Nikdo se se mnou ztotožňovat nemusí. Člověk, který něco odsoudí dřív, než to vidí, nebo pozná, je prostě deb1l. Být svět podle těchhle lidí, ještě pořád bychom lezli po stromech....
        • možná by na těch stromech bylo líp.
    • Woodkid - Run Boy Run
      stačí do googlu zadat část textu, kterej slyšíš
      • Díky kámo.
    • a pak ze kdo se tu pasoval do role debila *7*
      • Potrefená husa.......
  • Lidem se nikdo nezavděčí. HALÓ je tu PARKOUR! Všichni tu jak ovce bečí nad zombie hrami, ale ani jeden komentář s trochou vděku za parkour, vždyť je ho jak šafránu. Tohle bude možná teprv druhá 3D parkour hra.(Mirrors edge....Prey 2 ještě nevyšlo)
    • Ronox
      ještě nudnej Brink. Jako pokud by uměli budovat atmošku a udělat mix Mirrors Edge s Dead Islandem v mnohem rychlejším tempu, tak bych do toho šel.
  • firebug
    Přestože je herní trh údajně přehlcen hrami se zombie tématikou, já jsem z nich hrál jen Dead Island a strašně jsem si to užíval. Na Dying Light se dost těším...
  • The Walking edge... lol
  • Jack1947
    Zombie + Parkour = totu jeste nebylo tudiz to muze byt pecka, od tvurcu Dead island ani nic jineho cekat nelze snad povedenejsi hru nez byl dead island.
  • Byli v demu i nějací obří zombíci, podobný jako třeba monstra ve svěrací kazajce z DI? Řekněte že ne, protože jestli jo, tak už teď má Dying Light u mě první mínus.
    • prudislav
      mám dojem že tam budou nějaký monstra jak padne noc před kterýma bude nutný utíkat, přes den normální zombáci
  • nebudu hru soudit hru podle videa.video je ale děsivá pitomina
  • Tak toto a Destiny si rozhodně nenechám ujít , nevíte jestli to bude lunch titul ?
    • kubi-wan
      Tak k obědu bych si to taky dal *1*
      • Heh jak jedno písmeno změní vše *15*
  • Nevypadá to špatně, ale já bejt herní novinář, co má k lidem, kteří tyto hry tvoří přístup, tak bych mu hned řekl jestli si ty zombies už nechce strčit do rádia Evropa 2...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit