Přejít na výpis diskuzí
E3 2013 dojmy: Titanfall není další Call of Duty
4.7.2013 | Miloš Bohoněk
48 příspěvků
-
Mě se tam moc nelbí to skákání ze zdi na zeď. Myslím si, že to zkazí požitek z bojiště. Jinak se mi to moc líbilo.
-
Hele děti,jděte s tim obviňováním někoho z trollování už někam.Už je to děsně trapný a starý.Každej kdo má jinej názor je troll,přitom před rokem dvouma ten výraz z Vás nikdo ani neznal:).
-
-
ale h0vno, tohle neni jinej názor to je naprostá chujovina co nedává smysl a autor si je toho moc dobře vědom
-
-
Supr urcite, Jen zamrzi ta absence kampane, ( ja jen doufam ze v budoucnu hry nezanevrou na Singleplayer protoze to je jedna z hlavnich slozek ktere sem mnel vzdy moc rad).
-
-
ano je to tak...to len posledne 2roky sa do cistokrvnych multiplayeroviek narychlo zbucha nejak nudna kampa aby sa nepovedalo..co je uplne zbytocne ani battlefield 1,2 nemal kampan a komu to vadilo? a singleplayerovych hier bude stale plno toho sa nemusi bat
-
vy jste úplně pošahaní! Vždycky tu byly hry SP a MP. Mně kvlitní MP titul chybí. K čemu kampan proboha?! V Quackkovi a UT byla jen pro tréning a vadilo to nějak?!
Chcete Singl? Takových her je tu dost. Platí to samozřejmě i obráceně.
Už se tyhle příspěvky nedaj číst. Jakmile autoři ohlásí, že nějaká hra bude mít i multiplayer, začnete fnukat, jak jím budou ztrácet čas a utrpí kvalita SP. A když vychází čistě MP, začínáte zas fnukat, že byste chtěli SP....a kdyby ho náhodou ohlásitli, začnete fnukat, že se na ten MP nevykašlou....
Jako se SP ve Wargame... jen blázen by si ji koupil pro SP a něco víc od něj čekal. -
-
Naprostý souhlas +1
-
-
-
Na Xboxu One to bude pecka a co ma PS4?
-
-
Chytrý člověk -> má PC a PS4, Titanfall hraje na PC.
Blb -> má Xbox One. -
-
Chlape z tebe ta inteligence přímo čiší.
-
-
to same.. dokonce to ma i PC.. jestli to mel byt pokus o trolling tak moc nevysel.. nazdar
-
-
Žumpa, hra vypadá jak neuvěřitelná h*vadina. Destiny je o 1000 krok§ dál.
-
-
Nezačíná ti v nejbližší době náhodou nějaký tábor?
-
-
Ano, herní tábor, začne brzy *5*
-
-
Doufejme že aspoň půlroční bez možnosti připojení na net
-
minecraft tabor
-
-
-
tvoj tupy mozog je zumpa
-
-
Vec nazoru. Mne zas Destiny prislo celkom ako nuda a Titanfall ako svieza hra. Sice je to divne ze sa mi nieco take vobec paci (hram orchestru a chivalry a cod a bf su u mna no odpad zial a to som ich niekedy fakt zboznoval) ale zaujalo zahram. Len aby to zas nedohnojila EA.
-
Minimálne na PC bude táto hra zadupaná konkurenciou... nič nové chvilku bude nadšenie z Titanov a potom pride klasická nuda... Destiny je jasná volba.
-
Hlavně je směšný, že TOHLE!!! Vyhrálo na E3 jako nejlepší hra!
-
-
Taky to nechápu, Zaklínač se tam jaksi nebral v úvahu. *7*
-
-
Prosim tě vždyť ten snad nebyl ani v jedný nominaci *16* . Ať jdou do řitě.
-
-
jo troska ironie.. treba kategorie originalita by zaklinaci slusela.. ne vazne.. je to sequel fajn, cekame dobre remeslo.. ale to je vse.. sorry ale tak to je.. proto nikde neni..
-
Nominované byly pouze hry, které si američtí novináři mohli na E3 zahrát. Což bohužel nebyl případ Zaklínače.
-
-
To jsem nevěděl, díky.
-
-
-
-
-
Hmmm, scifi mech se pohybuje nerealisticky...??? *7*
-
-
Uznávám, trochu kostrbatý oslí můstek k zamýšlené narážce na zbrklé animace lidských vojáků. ;-) Jde o to, že když člověk vidí velký mechanický monstrum, má určitá očekávání, jak se asi bude hýbat - s ohledem na teoretické převedení do skutečnosti nebo jiné hry/filmy. Tzn. čeká, že velký plechový mech bude těžkopádný a nemotorný. Proto mě překvapilo, jak hbití v Titanfall jsou. Což samozřejmě není nic proti ničemu, ale jinak jo, 0:1. :-)
-
-
Jde trosku i o to, ze vetsine dnesnich filmu chybi prave ten realismus. V kazdem (skoro) sci-fi , kde jsou mechove jsou opravu nemotorni . Neni to ale totalni kravina? Proc by meli byt nemotorni a tezkopadni , kdyz jde prave o budoucnost? Jsou to snad nejake prototypy? Prvni auta byla tezkopadna..dneska s tim automatem ani nepoznas ze radi. Takze nerealisticke filmy pak degeneruji nas nahled na vec. Mechove v budocnosti budou rychlejsi a elegantnejsi nez jejich lidske vzory... *7*
-
-
Stále je to jen doměnka, obratní jsou hráči, tak nvm proč by měli být i mechové, u nich by mi víc seděla ta snížena obratnost, ale větší odolnost, prostě nepříjemné monstrum
-
-
-
-
mě to teda jako COD přišlo a kromě těch titanů to byla nuda a šeď. Destiny vypadá 100 x lépe
-
-
tu par ludi vratane teba nechape jednu vec mp fps a mmo fps neni to same...
-