Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To opravdu sedi od cloveka co je schopen napsat "celich" nebo "malich"
  • Jack1947
    Nevtrdim ze ne, jeste kdyby to bylo i zadarmo. (X360) mozna bych to zkusil, u konzoli mne to ale nikdy netahlo do online spise naopak, u pc je to jasny.
  • mas to vyjit na PC .... kdyz probihala E3 tak se to psalo nekde ze to na PC taky bude... jen nevim kde jsme ten clanek cetl ..
  • Ony taky hry tvoří jen menší část celého universa. Možná, že kdyby sis dal tu práci a přečetl trochu příběhového pozadí, možná bys změnil názor. Ale já chápu, že je mnohem snažší něco jen tak odsoudit..
  • Hanzales
    Se fakt omlouvám za výlev... jsem jen prostě posledních pár let spal a teď už tolik dní cítím jen štěstí, a úsměv na tváři se zaryl jako vytesaný a zamontoval jsem do toho i ty hry, jež byly mého života hlavní součástí. Hry jsou samozřejmě zábava jako každá jiná. Mají stejnou hodnotu, jako film, hudba, knížka. Jistě že mi toho hry také spoustu přinesly. Angličtinu, inspiraci v tvořivosti, spousta herní hudby je nepopsatelně nádherná (vzpomněl jsem si až na Lost Eden /white edition/) a spousta příběhů i zážitků zůstává, počínaje System Shockem, Morrowindem a dnešními hrami konče. Říkám hry neodsuzuji, jen ubírám razantně na tempu ;o) Akorát jsem to tu prsknul i trošku experimentálním vyjadřovacím rytmem, jaké budou reakce, za to se omlouvám i svou chybu uznávám.
  • súhlas... pre mna absolutne nepochopitelne prehypovaná záležitosť... nediskutujem o tom nepresvečite ma ... je to čiste moj názor hry som hral a proste viac mi sedí konkurenčný Killzone
  • pohoda, ved to bolo neumyselne
    *1*
  • Hanzales
    Sweetchuck Však v pohodě, já to pobral, i to níže píšu, už nebudu, slibuju ;o)
  • Gratuluji k tvému "procitnutí", ale jak víš, že hraní her a čumění do bedny postrádá nějaký hlubší smysl? Je to koneckonců věc každého, jak se svým časem nakládá a pokud člověk chce svůj život nějakým způsobem změnit, musí to tak cítit on sám. Jestli chceš kázat, tak běž do kostela..
  • Halo série průměrná? Tvůj příspěvek dává asi takový smysl jako tvá profilovka.
  • Hanzales
    Tož v kontrastu s tím, že nikomu jeho víru neberu, dokud vám s ní nelezou přímo do dveří mně to trošku "ranilo" ale ty jehovisty v tom svém komentu teď vidím také. No od toho jsou diskuze, beru si tedy tuto reakci k srdci ;o) ...už v tomto směru tedy pomlčim ;o)
  • Hanzales
    PS: Iluze si vzít ani nenechám ;o) Když se člověk pro něco rozhodne naplno a srdcem, neodradí ho ani sebedemotivující komentář (ty počítám taky přijdou) ;o)
    Myslím, že člověk by se měl vždycky podporovat v tom, co chce dělat. Pokud bude špatný, nabije si hubu sám, ale pokud se náááhodou zadaří, může z toho vzniknout nakonec i něco dobrého a krásného pro ostatní.
  • Hanzales
    Pokusím se vysvětlit. Alespoň nyní pro mně je rozdíl v tom vyplňovat čas zábavou (hry) což mi v podstatě nic hlubšího nepřinášelo (maximálně to může člověk dotáhnout na profi hráče Doty, nebo Starcraftu) a v tom naplnit svůj život smyslem a něčím, co chci dělat od srdce + je tady i možnost, že to jednoho dne někam povede a aspoň něco po sobě zanechám (ale jo, dopadnout to nemusí, to je jasné) Rozhodně se nechystám spamovat internet svou hudbou. Prostě ji uploadnu a když si k ní někdo cestu najde.... Nechtěl jsem tady prdět jako další moralista, jen mi došlo, že trávit úplně veškerý čas za kompem člověka sice zabaví, ale nikdy nenaplní tak, jako třeba právě ta hudba. Nikomu nechci brát jeho zábavu, každý ať si naplní život čím chce a věří si v co che a v to, co ho naplňuje. Jen mi přišlo, že někteří trolové tady a podobné individua to už tak trošku moc žerou, jako by viděli veškerý smysl života jen a pouze v těch hrách. Hraní her mně bavilo, a asi i stále baví, nevím, týden jsem teď žádnou hru nepustil. Prostě jsem to začal brát jako doplňek, ne jako hlavní výplň volného času. Nakonec je jedno, čím si člověk ten volný čas vyplní, hlavně když ho to skutečně naplní a ne jen vyplní nudu a můžou to být i klidně ty hry, to rozhodně nechci nikomu brát....
  • Nechci Vám nějak brát iluze, ale rád bych věděl k jakému prozření u Vás došlo, když jste vyměnil jeden druh zábavy za jiný druh zábavy. V tomto světle totiž Vaše věta o tom, že jste prázdný čas mezi prací a spánkem vyplňoval akorát tak hrami, vyznívá trochu komicky, jelikož teď budete čas mezi prací a spánkem vyplňovat hraním hudby. Samozřejmě Vám to přeji, ale svým způsobem jste jen zjistil, že jeden druh zábavy a zabíjení času (hraní/skládání hudby) Vás baví víc, než jiný druh zábavy (hraní her, sledování seriálů). To však z toho prvního nedělá smysluplnější zabíjení času, než z toho druhého:) Ale jinak samozřejmě držím palce s novým koníčkem:)
  • ono jde spíš o to, kolik tvých kamarádů má konzoli, když alespoň v mém okolí má konzoli jen pár lidí, který navíc ani moc neznám. Tady je potom ta otázka, jestli se člověku chce hrát s random lidma, ktery potká, nebo s kámoši, se kterými se stýká ve škole, v okolí apod.
  • TheGGG
    Halo serie je vlastně celkem průměrná. Snad až na Halo 4 to se docela dalo, ale i tak se těším jak malej.
  • Bungie este neudelali spatnou hru, bude to pecka.
  • Presne.
  • Podle demence prispevku bych tipnul, ze jsi hral Halo 1 na Pc a z warezu. Jak obvykly.
  • God-of-War
    Opravdu moc peknej Sh*t Storm.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit