Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Osviceny@tiscali.cz Nechápu ten váš trolling, pořád nadávat na skyrim jaká je to zabugovaná blbost.... já u skyrimu za celích 190 hodin nezažil žádný velký bug, ano pár malích jako prolínajíccí se textura, zaseklé NPC, šíp zaseklí v těle co nechtěl zmizet, ale nic velkého jak vy popisujete jsem opravdu nezažil.... buď máte warez verzi a to se pak nedivte bugům, jen je od vás docela sobecké potom nadávat.... nebo je chyba mezi židlí a klávesnicí, jiné vysvětlení na to nemám... Všemi vychvalovaný Stalker je jeden velký bug fest a nedá se ani to dohrát, ale to nikomu nevadí a všichni mu to odpustí... na Stalkera ale přece nenadával jeden bývalí, průměrný , zapšklí , arogantní "rádoby" český vývojář , tak to je asi potom v pohodě.... je zajímavé, že před tou vykonstruvanou snůškou nesmyslů co Vávra napsal na skyrim nikdo nenadával... ale to je prostě klasická česká povaha.... "

rekl nekdo, kdo napsal tohle :D
  • Osviceny
    Nechápu ten váš trolling, pořád nadávat na skyrim jaká je to zabugovaná blbost.... já u skyrimu za celích 190 hodin nezažil žádný velký bug, ano pár malích jako prolínajíccí se textura, zaseklé NPC, šíp zaseklí v těle co nechtěl zmizet, ale nic velkého jak vy popisujete jsem opravdu nezažil.... buď máte warez verzi a to se pak nedivte bugům, jen je od vás docela sobecké potom nadávat.... nebo je chyba mezi židlí a klávesnicí, jiné vysvětlení na to nemám... Všemi vychvalovaný Stalker je jeden velký bug fest a nedá se ani to dohrát, ale to nikomu nevadí a všichni mu to odpustí... na Stalkera ale přece nenadával jeden bývalí, průměrný , zapšklí , arogantní "rádoby" český vývojář , tak to je asi potom v pohodě.... je zajímavé, že před tou vykonstruvanou snůškou nesmyslů co Vávra napsal na skyrim nikdo nenadával... ale to je prostě klasická česká povaha....
  • Osviceny
    sorry za double post
  • sorry, ale medzi tvojim 1.komentom, a nejakym propagacnym materialom nejakej sekty(napr svedkovia jehovovi) vidim strasne malo rozdielov :)
  • ono neni nad to, domluvit se večer s pár přáteli na TS/Mumble a zahrát si společně, pokecat(nejen o tom, co se děje ve hře), zvlášt, pokud taková skupinka stojí i proti tobě.... to ti žádný SP nevynahradí. Pokud je na takovim konceptu postavená hra, budu jen rád.
  • Kr.Pa
    20k do pocotace, ty ses marny, takove placani penez jen kvuli hrani hightend her na plne detaily
  • Osviceny je pitomec - všem nám to ukázal už v ostatních příspěvích. Neztrácel bych s tím ksindlem čas.
  • Aaaaa...panáček si hraje na rádoby náročného hráče, přitom je to sám tupej imbecil, že?
  • Jack1947
    Destiny bude jen online zase, skoda bez kampane asi i botu, (chapu ze jinak by to ani neslo proste to ma potencial prorazit na trhu v te nove technologii, vicemene sp by byl polovicni zazitek... ) To je zas jak to kdo veme , muze bejt dobre zpracovanej sp tak aby dokazal nahradit i absenci mp, je to na vyvojarich a ti musi chtit jinak to ani nejde.
  • Ronox
    Je dobré se někdy u takové tupé hříčky pobavit spolu s kamarády v coopu, když těch her s coop kampaní je jak po šafránu. A u prvního bosse hláška "Light up those fuses, BITCHES!" nemá chybu.
  • Tak spojení skyrim a téměř bez chyb zní šíleně.
  • Takovej Oblivion měl 100x lepší questy co se týče zábavnosti a propracovanosti (hlavně ty vedlejší). Skyrim kde se to snažil táhnou technicky (což se mu povedlo po 10000 fixech) tam to ztrácel na zábavnosti. V celém "božském" Skyrimu (hru jsem dohrál několikrát a docela se i bavil jen reaguju na ty kecy tady) šlo taky jen o zabíjení. Nepamatuju si úkol s větší hloubkou než dojdi zabít trolla a dones jeho sádlo nebo dojít vymlátit kobku a z kusu zdi se naučit řvát. Borderlands 1 i Borderlands 2 si nemusí hrát na nic epického a funguje to tam líp jak v celém Skyrimu. Jinak to DLC ke skyrimu kde si stavíš dům byl jeden velkej fail. Na stolek jsem si položil na dekoraci meč potom odejdu a dojdu a on se válí uprostřed místnosti na zemi. A celé to stavění probíhalo taky opravdu nezáživně. (možná na to vyšel další fix *7* )
  • Možná že první vydaná verze Skyrimu nebyla bez bugů i já jsem jich musel několik řešit "příkazovou konzolí" jinak bych zadaný úkol nemohl dokončit, ale dneska by to opravdu mohl nazvat božskou hrou a ještě ktomu Skyrim vyniká nad hrami řekněme v několika věcech.

1. Tou první bych mohl jmenovat "mody" (ano spoustu her má mody toho jsem si vědom ale Skyrim je prostě o modech).
    2. No s druhou mou jmenovanou stim souvisí i mody a řekněme že je tam mnoho možností si Skyrim přizpůsobit k obrazu svému počínaje vytvořením svoji dokonalé postavy jak se člověku zlíbí až do stavění svého domu a mnoho dalšího...
    3.Za třetí bych řek jednu výhodu oproti snad všem hrám kterou více méně neposkytují a kterou má i Oblivion ovšem né zas tak dokonalou oproti novějšímu Skyrimu, ale kdo hru hrál a nejsou mu cizí "Wallpapery"nebo bych mohl nazvat "Screenshoty" je pro něj ta hra pravá.(moje oblíbená výhoda) "Kdo chápe" *4*
    4. Myslím že by se našlo ještě mnoho věcí...
  • Generalmagor
    Jaká škoda, že to nevyjde na PC... Tak se alespon' budu těšit na youtubu na Walkthrough...
  • Bozske hry bez chyb? A je tam Skyrim! :DDDDDDDDDDDD
  • Hanzales
    Halo 4 je super hra, my jsme přátelé? :) Ale děkuji. A pána boha mám v sobě, konečně jsem ho našel ;o) Nesmíš čučet jenom nahoru, ale taky i kolem sebe ;o)
  • TheGGG
    Neříkám že jsou na konzole lepší hry...
    Ony jsou lepší, ale hráči co hraje indie hry stačí cokoliv
  • 2osviceny - a pokud vazne veris, ze mezi slovickem bohaty a vzdelani je vzdy nutne rovnitko, tak bys mel mozna od toho vecneho studovani trochu zvednout hlavu a trochu se rozhlednout.
  • 2osviceny - jestli soudis vzdelani a intelligenci pouze na zaklade gramatiky psaneho projevu, tak ten kdo tady to vzdelani potrebuje nejvic, budes asi ty.
    Mnoho vysokoskolsky vzdelanych lidi ma mensi ci vetsi problemy s gramatikou. Par takovych znam a rozhodne to nejsou nevzdelani hlupaci.
  • Osviceny
    Pozdrav pánbůh příteli!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit