Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty hry co mají vyjít na X-Box zase až takové pecky nejsou snad kromě Forzy, Project Spark ( tento editor na tvorbu her je celkem zajímavý. Navíc na konzole moc her s touto možností není) a Quantum Break (Alan Wake byl super, takže si myslím, že ani toto nezklame),
    ale naskryptovaná rubačka Ryse snad kromě dobré grafiky nic moc nenabídne (vždyť jsou tam samé quick time!!).
    Killer Instinct je typická bojovka kterých je všude plno, Sunset Overdrive je jen chaotickou multiplayerovkou (to už radši GTA 4 po netu).
    Minecraft není nic nového, takže to nemá cenu ani řešit a tak dále...
    Netvrdím, že je na tom PS4 lépe, ale časem je jasné, která konzole co do počtu exkluzivit vyhraje.
    Takže je na každém, kterou volbu zvolí, ale já osobně vždy věřil právě playstationu hlavně kvůli těm exkluzivitám *3* .
  • walltar
    hmm tak kromě toho Mirror's edge nic zajímavého. Zatím mě celkově z her oznámených na nové konzole zaujali jenom dvě ... Mirror's edge a Division.
  • Jedna věc mě pokaždé znechutí. Nechápu proč když někdo napíše, že si koupí XO musí ho lidi hned mínusovat. Každý člověk má právo na svůj názota každý člověk je také jiný. Je tak složuté pochopit, že každému vyhovují jiné hry? Já osobně upřednostňuji XO protože mi záleží pouze na hrách a ty mi přijdou lepší než na PS4. Sice upřednostňuji XO, ale respektuji názory lidí, kteří mají raději hry na PS4.
    • * názor
  • Psát takovéhle články je asi dost ubíjející, ale stejně si nemůžu odpustit poznámku - u části o Mirror's Edge 2 je napsána věta:

    "Kromě Xbox One se hry dočkají i hráči s PC a PS3, což next-gen kvality tak trochu sráží"

    Nemůžu si pomoct, ale to vážně nedává vůbec žádný smysl. Chápu, že chtěl asi autor spíš napsat něco o exkluzivitě (protože ME2 exkluzivní pro žádnou platformu nebude, EA by si těžko nechalo ujít záklazníky ostatních platforem u titulu, který hráči původního Xboxu nejspíš vůbec nehráli, která je navíc na takovém enginu, že na všech třech platformách pojede téměř bez úprav), ale takhle je to skoro, jako by chtěl naznačit, že Xbox One je oproti PS3 nebo PC něco extra :-)
  • xnire
    Nejlepší bylo stejně ohlášení Halo 5.
  • Whoossain
    Pokud jde o mě, tak asi jediná hra, která stojí za řeč, je Quantum Break. Ale kvůli jedný hře nebudu kupovat něco, jako XO. Zbytek je buď ohlášenej na PC (upřednostňovaná platforma), nebo na starou generaci konzolí a nebo na PS4, o který uvažuju, protože nabízí víc muziky za míň peněz. Namátkou nový Killzone nebo InFasmous vypadají lákavě a jestli jsem koukal dobře, tak na jiný platformy nevyjdou. Stejně, jako třeba The Order...
    • Zatím. Architektura už problémem nebude, takže je možné, že se něco na PC postupem času objeví. Pochopitelně si tím teď Sony nechtějí kazit marketing.
    • jonatan.hanzlik
      Tohle třeba moc nechápu...jak za to může stát Quantum Break?
      Vždyť to bude tuctová fps se slabou grafikou, nízkým FOV a příběhem, že by lepší napsal i pan Troška. 100x omletá klišé amerických elitních vojáků a hotovo...koho by tohle po milionté bavilo?
      • jonatan.hanzlik
        Ok, mohlo by mi těch 7 lidí říct za co mám záporné body?
        Kdo z vás ví, co to je Quantum Break? Nikdo. Protože nikdo neví co to bude za hru.

        To je to nejlepší co nás momentálně čeká na XboX One? Nic moc...nic moc...
        • Whoossain
          Na jednu stranu těm, co považujou QB za očekávanej titul, vyčítáš, že nikdo z nich neví, co to je za hru a sám o ní mlvuíš jako o "tuctový fps se slabou grafikou, nízkým FOV a příběhem, že by lepší napsal i pan Troška. 100x omletá klišé amerických elitních vojáků a hotovo...". Schizofrenie? QB vypadá z mýho pohledu zajímavě kvůli hrátkám/manipulaci s časem a rozhodně to nevypadá jako FPS a už vůbec ne o amerických elitních vojácích (spíš něco jako Timecop s mnohem fatálnější zápletkou?). Zaujmout může i propojení se seriálem...
          • jonatan.hanzlik
            :-D
            Podívej...napsal jsem to přesně proto že NIKDO neví, co to bude.
            Může to být klidně tohle, nemusí (spíš nebude)...
            Ale směju se když z toho někdo dělá nejočekávanější hru XboX One, když se o ní vlastně nic neví. Takže si z toho můžu dělat srandu.
            Nicméně uznávám že trailer vypadal moc dobře.
  • Mirrors Edge vypadá libově
  • residentevilfans
    HYPE Son of Qte *15*
  • hznk89
    Jediné co mě zaujalo tak je Dead Rising 3 a Quantum Break. Sice jsem chtěl pokračování Alana, jak už jsem psal pod jiný článek, ale hry od Remedy mají prostě své kouzlo. Nicméně to nemění nic na tom, že kvůli toho si XOne koupím. Krabice, která u nás vyjde kdo ví kdy, s funkcemi, které u nás z větší části nepůjdou a k tomu nějaká otravná DRM. Zůstanu raději u své 360ky. A stejně si Microsoft vykopal hrob
  • Jako jo musim uznat že některý hry jsou hodně zajímavý, ale mě osobně to nepřesvědčí už jen proto že třeba takový Nauthy Dogs ještě vůbec žádnou hru pro PS 4 neohlásili a hodně pochybuji že na ničem pro PS 4 nedělaj ( zválšť když se kvůli Last of Us rozdělili na dvě poloviny ).
    • Erendiel
      Věřím nebo spíš doufám že do roka ohlásí Uncharted 4 *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit