Přejít na výpis diskuzí
E3 2013 výběr: nejzajímavější hry pro Xbox One
18.6.2013 | Redakce Games.cz
42 příspěvků
-
XO exkluzivity ma nezaujali vôbec. Určite si však nájdu svoje publikum. Od Sony mi padol do oka nový infamous. Order môže byť tiež zaujímavý, škoda že neukázali gameplay.
Sledovanie TV, skype, a podobné fičúry ma vôbec nezaujímajú, u konzoli mi ide hlavne o hry, a keď Sony bude pokračovať v trende ako u PS3 (Last of us, Uncharted, GOW, Ni No Kuni, Heavy rain, ...) beriem aj PS4. -
Na World of Tank se nějak zapomnělo, velká škoda.
-
-
Ze by proto, ze vychazeji na X360? A uprimne, to bude prisernost. Mirit presne s gamepadem, good luck...
-
-
K tomu Dead Rising... asi si taky půjdu na střechu položit nějakou tu cihlu, abych si v případě zombie apokalypsy mohl rozbít střešní okno *7* Já vím že u her a filmů podobného ražení, nemůže být o realitě ani řeč, ale tohle je fakt stupidní. To to okno nemohl prostě hnátou rozdupnout?! Ani by nemuseli řešit zda se pořeže, jelikož proti tomu ho v daném případě chrání gravitace. Tomu scénaristovi fakt nasr*t do ruk.
-
-
Lol mě zas přijde stupidní to, že někdo dokáže už kritizovat i cihlu na střeše ve hře. xD
-
-
Jistě jich tam doma máte spoustu;-)
-
-
-
Vzhled nic moc,ovladač na mýle mnohem mnohem lepší naproti PS4,exkluzivity věc názoru,díky multitaskingu,kinectu a dalších softwarových výhod u mě minimálně 50:50
Už nejsem dítě,z her si vybírám a od konzole očekávám víc,než jen hry-můj názor -
-
vacsinu softwarových výhod XO mimo US nevyuzijes
-
Sice to nerad dělám, ale mýle? Jako od slova mýlit se?:-D
-
-
No přiznám se, že tady u Xboxu je více titulů, co mě zaujalo než u PS4. To ale neznamená, že si Xbox koupím. Konzoli nové generace plánuj tak cca rok po uvedení, aby byl dostatek her na obě konzole a podle toho budu vybírat. Jinak mě zaujalo Killer Instinct. Jako milovník starých mlátiček na "matech" bych si s chutí dal, nová Forza, to bez diskuzí, Mirror Edge a nakonec Titanfall:)
-
Takže série Gears of War skončila?
-
akorat Dead Rising 3 jinak jsou ostatni zajimavy hry i pro jiny platformy (at uz PS4 nebo PC)
kdyz vidim ten zbytek...kresleny blbosti *12* -
Bohuzel me KillerInstinct a Forza donuti jit do XOne Jinak bych se jim na to z vysoka...
Ach jo :( -
-
Nechci rejpat, ale na ten Killer Instinct bych moc nevsázel. Nedělá na tom Rare, ale studio Double Helix, který je proslavený hlavně skvělýma hrama podle filmů.
-
-
Nejerpej vpohode! Ja vim kdo na tom dela... ale malo kdo uz vi, ze to je dost i navenek. Dost uzce na tom spolupracuji s nekterymi z Rare. Zatim co jsme videl tak se hra dost blizi originalu, ikyz puvodni rare byli neskutecni a posunuli by to urcite dal (hlav graficky)... I tak je ale koncept hry na poli bojovych her natolik vyjimecny a charakteri tolik zanechty vlezajici, ze se neda nic delat...
Navic dneskem je xbox bez DRM a region free huraaa hehe :-)
-
-
-
http://17f0418678386b4e6860-e4f9fcd924b589d19bf6ccc2802ea9aa.r66.cf1.rackcdn.com/2565a24ee653497604f31b6c88c54300ae9659df.jpg__576x480_q85.jpg
-
Tak mě teda přesvědčili... No už začínám střádat peníze *5*
-
-
A mohu se zeptat, čím konkrétně tě přesvědčili?
-
-
kinect, vzhled, exkluzivky, ovladač, ... no nechce se mi vypisovat asi vše, jinak s bazarovými hrami problém nemám (nekupuju je ani neprodávám).
-
-
Vzhled nic moc teda, ovladač skoro stejný, exluzivek má PS4 víc - můj názor..
-
-
Nejde o počet..
-
-
nezapomen na ovladač *1*
-
-
Nevidím důvod proč by se měl každý člověk co si dovolí koupit XboxOne obhajovat zdejšímu publiku.
-
-
Já po nikom nechci, aby se obhajoval. Mě upřímně zajímá, čím ho přesvědčili. *3*
-
-
-