Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Paul_cz
    Jak mám Frantu rád a FFFilm čtu už snad dekádu, tak mě nikdy nepřestane fascinovat jak moc se s ním rozcházím ve vkusu na hry. Tam kde Dark Souls je pro něj maximální hranice příběhovosti kterou je ochoten akceptovat, pro mě ta hranice začíná. Čím víc příběhu, tím lépe, samozřejmě pokud je dobře napsán, a ideálně i rozvětven. Proto je můj královský žánr otevřené RPG stylu Fallout New Vegas nebo nadcházející Cyberpunk 2077 a Witcher 3. Dark Souls 1/2 jsem dohrál a bavily mne, ale jsou to pro mne "jen" solid 8 out of 10, přesně kvůli absence výraznější narace a nulové možnosti ovlivnit děj. Jsou to pro mne spíš akční hry než "pravé" RPG.
    A procedurálně generované záležitosti mě nezajímají už vůbec. Potřebuji ve hrách "creator's touch".
    • No uprimne, videt takove kvantum filmu jako on, tak bych o pribehove hry taky nestal. Ja poslednich par let hodne ctu a zacinam na sobe pozorovat, ze si radeji dam nejakou nepribehovou zalezitost, nez nejakou hru s pribehem, ktery je plytky a nekdy hrozne kycovity.
    • Jenze ktera linearni tunelova akcni hra ma dobre napsany pribeh? Vzdycky je to beckove klise hrdiny, ktery nekam putuje a vsechno kolem sebe pobije.Trochu se tomu vymyka heavy rain. Vymykaji se tomu i nejake stealth hry, ale jejich pribeh toho nijak nevyuziva a nijak nevynika. U RPG je to to same, jsou zalozeny na masivnim zabijeni. Ne ze by neexistovaly beckove akcni filmy rambem pocinaje, ale nutno filmu priznat, ze umi prinest i daleko hodnotnejsi pribeh a to ani film neni nejlepsi medium na vypraveni pribehu. Tomu proste dnesni hry neumi konkurovat, takze je imho lepsi, kdyz se hra spis nez na pribeh zameri na hratelnost. Zajemcum o pribehy bych radsi doporucil cist knihy.
      • Paul_cz
        Výborně napsané hry jsou pro mne např. Fallout 1/2/NV, Deus Ex 1/2/3, Planescape Torment, Baldur's Gate, Vampire Bloodlines, Witcher 2, Mafia 1/2, MGS série, Sleeping Dogs, Dishonored Brigmore Witches, Mass Effect, Dragon Age, Spec Ops Line...těch her se najde dost.
        Knihy mi jaksi neposkytnou interaktivitu. Hlavní výhoda her je možnost ovlivňovat děj. TO je to co je liší od jiných médií. A hry které tuto možnost využívají nejvíce, jako právě New Vegas nebo Vampire nebo Witcher 3, jsou ty nejlepší hry které se dělají. Aspoň pro mne.
        • zdeeneek
          Pribeh ve Sleeping Dogs bych nenazval ani beckovym - to je tak ecko nebo efko jak vysity :)
          • Budme uprimni, leckdy je ecko az gecko zajimavejsi, nez lecktery acka (:
            A treba me zase nikdy moc nebral pribeh BG. Zato planescape... ((:
      • Určitě by se našly, třeba taková Spec Ops: The Line byla výborná. A řada her sice neexceluje příběhovou linkou, ale dobře a promyšleně pracuje s tématem a motivy (Deus Ex - původní i HR, svým způsobem i Far Cry 3). Že si většina her vystačí s druhořadým fantasy crapem nebo vývarem hollywoodských agitek, to už je věc druhá a do jistý míry si za to můžou i hráči sami.
  • Amylee.Anderson
    Prý se dospělý jedinec dokáže soustředit na jednu věc 45 minut. http://s30.postimg.org/dat21ox5d/covesmirdals_FF.jpg
    • tak poláček byl očividne ospalej hned na začátku a nebyla to chyba hosta
      • N7N7
        Je to holt sleepless. *4*
    • Inquisitor
      I ta Julka to zabalila :)
  • nekromant33
    Fuku chci časteji, ten člověk mě baví.
    • jj je srandovni
  • Paulcz
    Fighclub.. vzhledem k názoru na Kingdom Come bych docela rád viděl slovní souboj Fuka vs Vávra :)
    • Vzhledem k tomu, ze oba jsou pomerne rozumni, nebylo by to asi tak zabavne, jak bychom si prali :D
  • Fuka nepochválil Zaklínače, Kingdom Come, FIFA!!!! Upalte ho!!!!! *16* *16* *16*

    (vtip)
  • bude další Oneman show?
  • LOL, ten bordel pod tím stolem...
  • Jack1947
    Opravdu nechápu hejt na Františka Fuku vždyt má svůj názor ne a že ho moc nové hry tolik nebaví a má radši starší hry, které ho nevedou za ručičku. No co tak je větší nostalgik, někomu to zřejmně vadí... že asi nemá stejný názor jako ostatní. *7* Proto je přeci svoboda projevu ne, vyjádřit se a nebýt zato kárán nebo hozen do báně. Vávru taky kolik lidí nemá rádo, jenže jim nezbývá nic jiného než se s tím smířit, pokorně dát ocas mezi nohy a skrábat dřeváky podlahu páč to je jediné co umí... a být rádi že jsou rádi. *4*
  • Keyz
    Přišel začal kecat, uspal psa, kecal dál a odešel...

    Ale jak jsem psal. Borec tomu rozumí a je vidět, že se o hry hodně zajímá a má velký přehled. Odpovídal bez keců okolo a jasně.

    - Souhlas s ohledně KC. Klidně to může být nuda v Brně, ale věřím, že to bude věrohodné něco jako Mafie. Nic extra realistického ale stále oproti konkurenci hodně "realistické". Kdyby byl celý tým WH mimo, tak by to takto daleko snad ani nedotáhli.

    ! Borec si donesl velkou zásobu chlastu aby mohl kecal dál a zlí lidé v reakci ho vyhodí předtím než to stihl spotřebovat! *16*
  • ...evidentne niekto, kto si nestrekne do textilu zo sucasnych recyklatov, lebo ma nieco za sebou a nieco aj dokazal, bude v dnesnej dobe odsudeny na smrtiacu kritiku zo strany anonymnych geniov s bohatou historiou v prehliadaci. Pan Fuka bude urcite zdrteny nepriaznou v hodnotnych diskusiach...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit