Přejít na výpis diskuzí
E3 2017: Call of Duty WWII připomíná v nejlepších okamžicích Zachraňte vojína Ryana
16.6.2017 | Aleš Smutný
146 příspěvků
-
"Call of Duty: WWII bude slavit úspěch se změnou bojiště, ale zároveň se nezbaví vlastností, kvůli kterým si sérii tolik hráčů oblíbilo."
A vlastností, kvůli kterým se série tolika hráču znechutila se zbaví? -
až na to že cod je primarne o kampani.
-
#Wewuznazis
-
lidé bez vlastního názoru zajdou vždycky nejdál
-
taky by jsi byl, v pekle války... kór když tam ječí dvacet histerickejch černošek.... to by se pos*al každý
-
Stacilo napsat do googlu, takze tady:
https://en.wikipedia.org/wiki/Internment_of_German_Americans
a tady:
https://en.wikipedia.org/wiki/Internment_of_Japanese_Americans -
ty bobe jsi skutečně chorý člověk, který nemá žádný vlastní názor nebo myšlenku, pouze píše nesmysle, aby ostatní lidi naštval...
-
Ti vojaci behaji jak posrani >D
*7* -
a imerze v haj*lu....
-
Hmm, to se opravdu stalo? Myslíš jako na území Ameriky? Máš nějakej zdroj? Rád bych si o tom přečetl něco víc, děkuju.
-
nastav si audio tak aby ti vojaci tak nervali a mas po probleme
-
tak ukazali typicku tunelovu mapu kde su sachty a zakopy v normandii, plus novy mod kde pushujes body a hraci sa vzdy stretnu v bode ktory je zrovna aktualny. proste uplne iny styl hry. mne osobne sa moc nepaci, nemam rad ak je to moc chaoticke. to si radsej zahram deathmatch.
co ma najviac bavilo na cod, bol search and destroy a na ten som zvedavy ako bude vyzerat. proste to napatie ze zostanes sam na troch, polozis bombu skryvas sa po barakoch, zalahnes atd.
Mne asi vadi jedine ten recoil co si pisal. toho je skoda, ale tymto smerom to islo uz od cod2 -
Víte kolik lidí by něco řeklo, když by tam nebyli černoši, ženy apod? Pár feministek. To se ale chlapcům nelíbí, tak je tam dáme a kolik lidí si bude stěžovat? x-krát víc.
-
A vis o tom ze hned jak se amerika pripojila do valky, tak nalozila vsechny nemce a asiaty do vlaku, jako dobytek a odvezli je do sbernych taboru, kde je nechali az do konce valky.
-
ani nie ze urazajuce. Ale dokola to iste. Proste pri kazdom jednom cod sa vzdy vypichnu 2, 3 veci ktore sa donekonecna hatuju. Arkadova rychla mp hra a typci riesia ze je to arkadove a rychle :D:D
-
Asi tak nějak :D Když jsem z té diskuze odcházel, tak tam nic urážejícího moc nebylo. Asi se to pak zvrtlo, když jsem pak přišel a zjistil, že to zmizlo. Takže ženský a hákový kříže radši nevytahovat.
-
Jenže koukni se jak vypadají mapy v CoD 2 a v WW2. CoD hráči mluví jak je ta hra o skillu, ale přitom jediný co dělají tak je, že běží "tunelama" a střílí. Dřív, aji v black ops a možná i později bylo potřeba koukat tam, pak tam a jestli tě nesejme sniper, který je na druhé straně mapy.
Je ještě spousta času, bude beta apod. Ale první dojem je dost důležitý a tím co ukázali, to totálně dodrbali. Jestli ukážou něco, co bude stát za to, tak rád změním názor. Jestli battlefield ukáže druhou světovou (silně pochybuji), tak moje volba je jasná. Ale nové CoD jsem nehrál od AW a doufám, že se k němu zas na nějaký rok vrátím. -
ale hej mas pravdu. pozrel som si poriadne spomalene zabery, taky BAR sa ani nepohne. je to skoda, to ma stve na tych novych cod, ze tam ani nieje rozdiel medzi headshotom a normalnou davkou do tela. myslim ze to je kvoli konzolovemu hraniu aby sa to hralo dobre na gamepadoch. celkovo v cod 1 bolo super ze namiesto fullauto na dlhu vzdialenost si mu len dal par ran na hlavu a padol k zemi
-
tak ak to zaspamujete stupidnymi dokola opakujucimi sa komentarmi ako tento tak bude
-
Tady neni zablokovana diskuze jako u clanku k World War Funny Fail 2 nize? To mi rikej.... Ti ubozaci tam nedaji ani svastiky a nejaka super minimalni sance hrat chvilicku za nemce konecne, not a chance