Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všechny tři tyhle hry jsem zkusil a všechny stojej za prd, resp. jde o hry třetí až čtvrtý kategorie pro zapálený fanoušky, který jim odpustěj hnusnou grafiku a mizernou hratelnost. Bohužel pro eNJ, od Skull and Bones, natož od Sea of Thieves žádnou historickou ani strategickou hloubku čekat nemůžeme. To první bude multi-player řežba á la world of tanks a to druhý nejspíš zábavná hříčka pro hráče 6+ let. Nic proti tomu.
  • Na hru se velmi těším, pirátskou tématiku mám velmi rád, načteno spoustu knih o té době (v dnešních očích velmi romantizované době).
    Velmi se ale bojím mělkosti Sea of Thieves. Ano, říkají, že ukazují jen zlomky hry, ale zatím to na mě působí dojmem: Sežeň quest - hledej poklad - cestou bitkuj s ostatními - vykopej poklad - dovez do přístavu - zpět na krok 1.
    Snad toho bude více, protože kolikrát do kola tohle člověka zabaví?
    Přál bych si komplexní open world, živé přistavy, obchod, politiku, bitvy, i pozemní, ale toho se tady asi nedočkám.
  • Mužeš si zahrát hry Blood & Gold: Caribbean!, Sea Dogs: To Each His Own, Tempest, age of pirates
  • jenda84
    Sea of Thieves nebo Skull and Bones.. proč je dneska takovej problém udělat "remake" Sid Meier´s Pirates??? Nějakej ten open world, možnost lézt na pevninu apod..nejvíc se tomu blíží asi Skull and Bones, ale tam je to těžce cílený na MP (aspon dle ukázek)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit