Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na hru se velmi těším, pirátskou tématiku mám velmi rád, načteno spoustu knih o té době (v dnešních očích velmi romantizované době).
    Velmi se ale bojím mělkosti Sea of Thieves. Ano, říkají, že ukazují jen zlomky hry, ale zatím to na mě působí dojmem: Sežeň quest - hledej poklad - cestou bitkuj s ostatními - vykopej poklad - dovez do přístavu - zpět na krok 1.
    Snad toho bude více, protože kolikrát do kola tohle člověka zabaví?
    Přál bych si komplexní open world, živé přistavy, obchod, politiku, bitvy, i pozemní, ale toho se tady asi nedočkám.
  • jenda84
    Sea of Thieves nebo Skull and Bones.. proč je dneska takovej problém udělat "remake" Sid Meier´s Pirates??? Nějakej ten open world, možnost lézt na pevninu apod..nejvíc se tomu blíží asi Skull and Bones, ale tam je to těžce cílený na MP (aspon dle ukázek)
    • Mužeš si zahrát hry Blood & Gold: Caribbean!, Sea Dogs: To Each His Own, Tempest, age of pirates
      • Všechny tři tyhle hry jsem zkusil a všechny stojej za prd, resp. jde o hry třetí až čtvrtý kategorie pro zapálený fanoušky, který jim odpustěj hnusnou grafiku a mizernou hratelnost. Bohužel pro eNJ, od Skull and Bones, natož od Sea of Thieves žádnou historickou ani strategickou hloubku čekat nemůžeme. To první bude multi-player řežba á la world of tanks a to druhý nejspíš zábavná hříčka pro hráče 6+ let. Nic proti tomu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit