-
A hle, kůň sinavý, a jméno jeho jezdce Smrt, a svět mrtvých zůstával za ním.
-
A mi to přijde zase celkem fajn, že tento rok bude E3 udělaná úplně jiným způsobem. Bude zajímavé sledovat, jak se s tím všichni poprali a co to přinese 🙂 takže se vlastně možná i těším víc, než bych se těšil normálně.
-
Tak urcite, nakup si zasoby nejmin na pul roku dopredu, pro jistotu, zavri se doma a nikam nechod, jedine tak te ta chripka, teda covid-19, nedostane.
-
Správný krok. Doufám, že budou následovat další velké akce. Mentalita lidí se bohužel přizpůsobuje nové situaci jen pomalu. Zavření škol myslím hodně lidí probudilo. Až u nás umřou první nakažení, probudí se i zbytek.
Osobně jsem rád, že mám velkou knihovnu na Steamu a na konzolích a můžu v případě potřeby pracovat z domu. Včera mi známá řekla, že po třech dnech domácí karantény už by blbla z toho, že je pořád zavřená na jednom místě. Na to jsem jí řekl, že když vyšel RDR 2, byl jsem doma celej tejden a okolní svět jsem řešil jen skrze potřebu ztlumit denní světlo pronikající do obýváku. :)
-
Nákaza se rozlejzá, je zapotřebí oslovit šedé strážce, aby našli a sťali arcidémona.
-
Při týhle celý pasáži s farářem jsem brečel smíchy. Jestli se něco povedlo, tak tohle. Naopak pasáž v klášteře beru jako naprostej přešlap, z toho mám dodnes tiky :)
-
Přišla bída, mor a hlad. To neustojí žádnej chlap...
Na kraj padnul děsnej smutek, kdo měl nohy, ráno utek.
A co víc, už se i bojej svatý muži, nechtěl bych bejt v jejich kůži.
-
Co budeme dělat?? Lid se bouří, vytahuje vidle a pochodně, ženy a děti pláčou, a nad obzorem se šíří rudá plápolává záře. Apokalypsa.