Přejít na výpis diskuzí
E3 dojmy: Far Cry 4 boduje kooperací a slony namísto tanků
26.6.2014 | Miloš Bohoněk
59 příspěvků
-
reality sux
-
Trojka byla po chvíli neskutečně stereotypní! Druhou půlku ostrova sem už vůbec neprozkoumával. Doufám, že tenhle díl nedopadne stejně.
-
Kdyby radši navázali na první FarCry jak příběhem tak hratelností tak by to byla paráda teda aspoň pro mě.
-
Já více věřím Far cry než zfuturizovanému zfanatizovanému CODU Proč? protože může ještě stále překvapit, já se nechám rád překvapit. Nečekám od toho více než Far cry 3 ale vlastně ano kéž by to bylo lepší... ta hrá má sakra furt co nabídnout a série taky. Copak slon bude jediná věc která tam bude otravovat a bude vůbec? příjde mi to neotřelé jen no mohlo by to být trochu hratelné a néé aby slon udělal všechno za vás to by zase byla celkem nuda...
Noo, u mně rozhodně víc favorit FC4 než "neviděné" COD a taky je to jediná FPS co nás nadchazejíce čeká a COD/BF Hartlajn radši néé. *4* -
Aha, kamzíci a ovce atp... (krávy) ty taky patří do děštného pralesu ne?
( taky jsem nevěděl ře jsou, sloni ale nakonec to vím a ted ti už také). *4* -
Naprostá pravda *13*
-
Slon jako takový, no proč ne konec konců, ale jestli to nějak nepoladí do vydání a bude to vpadat jako na minulém videu před týdnem... no, no comment. Hráč si tak přijde k divokému slonovi, co se poklidně pase a na hráče neútočí, ten na něj nasedne a bez sebemenšího tréninku prorazí bránu a spolu se slonem schytává stovky kulek z kalachů (mimochodem, to je zbraň, která dokáže na 2 km skoro utrhnout ruku - to jen pro ty malé, neznalé a arkádami vymyté, co si myslí, že z něj dávku jen tak "rozdýchají") a vesele si dobíjí svojí pomalou brokovnici "vendettu", přičemž slon intuitivně protivníky zašlapuje, aniž by se jakkoliv plašil nebo hráče shodil... fakt, na hlavu už...
Bral bych ještě s přimhouřeným okem, vyloženě oddechovou drobnost typu vylézt na slona a zkrátit si cestu, proč ne, bylo by to docela fajn zpříjemnění... ale takle... výsměch realitě... -
máš pravdu, teď jsem to hledal a zjistil sem, že tam fakt jezevcovití žijou..akorát tenhle "Greater hog badger" je extrémně vzácnej a na tom screenu to vypadá, že snad někomu brání chalupu.. *2*
-
Hlavní postavě ukradl šílený diktátor slona, a proto se vydává na cestu pomsty! Ach jo *15*
-
nn to je Medojed Tibetský
-
Slon atd., dopředu vím že je to debilita ale na rozdíl od krutopřísných a nalinkovaných koridorů se jí snad půjde v open world vyhnout. Ve FC3 mi také nad mnoha věcmi zůstával rozum stát ale jak jen to šlo házel sem je za hlavu a nenechal si pokazit zábavu z těch povedenějších prvků hry.
Ovšem sami tvůrci jak se zdá trpí nějakou duševní poruchou, na straně jedné vážná témata v příbězích a straně druhé gameplay jako z nějaké parodie.
Koukám že tady hlásič alarmu přetřeli na žluto, dobré vědět. Sniperka s tlumičem opět přijde hojně ke slovu. -
Je to, co si myslím, na jednom z těch screenů, Honeybadger? Medojed Kapský? který v himalájích nemá co dělat? :D jestli jo, tak je Ubisoft už vážně v prdeli *15* *15*
-
začínám mít pocit, že ta série je vlastně dobře maskovaná satira na zahraniční politiku USA od Francouzů, mladý Americký turista vždycky někam přijede, začne to tam osvobozovat, udělá při tom hroznej bugr a když tam odsud odjíždí, země je zdevastovaná a situace 10x horší než na začátku *7*
-
smešne jak hráči fc reši zrovna realisticnost slona, když je tam postrada logiku snad naprosto vše (krom toho slona). neni to simulator jízdy na slonovy tak ma trochu arkadovejší jízdni model a vydrzí par zasahu no a co. je to jen hra
radši se zamyslete jestli ma logiku obsazovat kempy a tim zabirat uzemi porad dokola -
vzdyt himalaje jsou v asii, defakto to je kousek od indie a tam se bezne sloni pouzivaji
-
Co dělají sloni v Himalájích ? Tam se snad používají jaci, sloni patří někam do asijských džunglí a ne do velehor.... Je to pěkná pitomost :/
-
Nic tak debilního jako je v FC4 jízda na slonu sem už dlouhou dobu ve hře neviděl. *1* *1* *1*
-
Tvl ten slon je prostě... Slon.
Btw jak je možné, že hráč přežije na hřbetu slona i když se pohybuje? NPC musí mít čisté výhled na hráče a lehce ho zastřelit. To je celkem. Divné. -
To je slon jeden !!! Jenom aby to nebylo o slonech !!!!!!!!
*2* *2* *2* *2* *2*