Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lol... celá diskuse o slonech :D
    • Kdyby na toho slona šlo aspoň přidělat obří rogalo, kulomet či raketomet na záda, na zadek vrtuli a pak bys tam lítal těma údolíčkama se slonem na rogalu a kosil z raketometů ty čínany nebo co to tam je, pak přistál uprostřed tábora a rovnou přešel do pozemního útoku na slonovi
      • Tilwaen
        http://s27.postimg.org/65bvcjzj7/fc4.jpg
        • *1*
        • Jo!
      • tohle je náhodou super nápad
  • Ti s tím nadělají.
    Slon se dal zneužít jakožto prostředek hromadného ničení už v Postalu 2. Byť pravde jen v jedný lokaci.
  • Keyz
    Tvl ten slon je prostě... Slon.

Btw jak je možné, že hráč přežije na hřbetu slona i když se pohybuje? NPC musí mít čisté výhled na hráče a lehce ho zastřelit. To je celkem. Divné.
    • Tilwaen
      Jak napsal Miloš Bohoněk - protože videohry :-)
  • Mne se FC3 libi, na FC4 se tesim a jsem zvedav, co a jak vylepsi.
  • Všude samí zombie, roboti, nebo sloni... chjo. Kde jsou časy trochu normálních her, do kterých se mohl člověk trochu vcítit?
    • "Všude samí vrazi, násilníci a zloději. Kde jsou ty časy, kdy lidé byli hodní a slušní?"

Stejně naivně zní tvůj komentář.
      • Dokonalej nick pro tenhle koment *1* *1* *1*
  • C´mon stupid Elephant! *1*
  • Doufám, že vypustí aspoň DLC hledání diamantů. Tohle mi ve FC3 opravdu chybělo. Ubisoft svoje hry raději přeplácá zbytečnýma a nudnýma aktivitama. A taky ještě jejich oblíbené pokrytí celé obrazovky nějakýma srajdama které brání ve výhledu (watch dogs)
  • To je slon jeden !!! Jenom aby to nebylo o slonech !!!!!!!!
    *2* *2* *2* *2* *2*
    • Hlavní postavě ukradl šílený diktátor slona, a proto se vydává na cestu pomsty! Ach jo *15*
      • ong bak
  • Co dělají sloni v Himalájích ? Tam se snad používají jaci, sloni patří někam do asijských džunglí a ne do velehor.... Je to pěkná pitomost :/
    • Jack1947
      Aha, kamzíci a ovce atp... (krávy) ty taky patří do děštného pralesu ne?

( taky jsem nevěděl ře jsou, sloni ale nakonec to vím a ted ti už také). *4*
    • vzdyt himalaje jsou v asii, defakto to je kousek od indie a tam se bezne sloni pouzivaji
  • smešne jak hráči fc reši zrovna realisticnost slona, když je tam postrada logiku snad naprosto vše (krom toho slona). neni to simulator jízdy na slonovy tak ma trochu arkadovejší jízdni model a vydrzí par zasahu no a co. je to jen hra
    radši se zamyslete jestli ma logiku obsazovat kempy a tim zabirat uzemi porad dokola
    • začínám mít pocit, že ta série je vlastně dobře maskovaná satira na zahraniční politiku USA od Francouzů, mladý Americký turista vždycky někam přijede, začne to tam osvobozovat, udělá při tom hroznej bugr a když tam odsud odjíždí, země je zdevastovaná a situace 10x horší než na začátku *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit