Přejít na výpis diskuzí
E3 dojmy: kooperativní rubanice Hunt od Cryteku je zdarma, ale má velké ambice
13.7.2014 | Miloš Bohoněk
43 příspěvků
-
Proč by netrefil??? Pro někoho, kdo gamepad viděl z rychlíku (nynější pc elita) to problém bude, ale kdo s ním hraje, tak to takovej problém není a hraje se mu s ním dobře *3*
Edit: patří to pod komentář Ceta -
-
gamepad som nevidel z rychliku. mam doma xbox, takze klud. A narazal som hlavne na to video. ale nalejme si cisteho vina. dobre sa mi moze hrat aj na volante, no K/D/R je uz druha vec. ;)
-
To mas tak, ze pokial si cely zivot jazdil na Lade, tak sa ti s nou jazdi dobre, ale ti, co jazdili cely zivot na Toyote vedia svoje.
Inak s gamepadom sa da hrat celkom v pohode, ale hry, ako su trebars fps, su vazne vzdy lepsie na mysi i ked to s nim ide tiez. Hral a dohral som Borderlands 2 gamepadom a akoze ok, da sa to, ale par krat som zomrel len kvoli tomu,ze to bol gamepad, potom som to hral druhy krat na mysi a hned som bol o triedu lepsi a cela hra mi prisla pohodlnejsie ovladatelna, nie tak krkolomne. Nedavno dohral Dead Island Riptide, zacal som to hrat gamepadom a po par hodinach som to musel prepnut na mys a to dokonca aj pri hre, kde nepotrebujes nejak extra dobre mierit, ale ked mam behat pohodlne stlacenim shiftu a drzanim W narozdiel od nie prilis pohodlneho stlacania lavej packy pri pohybe dopredu...no, nejde to zrovna moc pohodlne pouzivat, ak si to uz skusal, vies o com pisem. Dalsia vec co mi dost vadila bolo zbieranie penazi z mrtvol a roznych predmetov z batohov a skriniek, pricom mysou som mohol pohodlne posuvat kurzor tam kam som potreboval a stlacanim klavesy F zbierat predmety, takto som to mal behom par sekund vsetko vyzbierane, pri gamepade som najprv musel nastavit pohlad na predmet a potom ten isty palec posunut na tlacitko X a ked som chcel zobrat dalsi predmet, co bol hned vedla, tak znovu som musel prejst palcom na packu, nastavit pohlad a novu sa vratit na X, skus to takto spravit par krat a budes dakovat za existenciu mysi.
Trebars taky Assassins Creed hram radsej na gamepade i ked sa da celkom dobre hrat aj mysou, ale ovladanie bolo vyladene hlavne pre gamepad, ale su proste hry, kde ti gamepad vsetko len ztazuje a pripadas si pri takom ovladani jak retardovany.
Toto je moj nazor na ovladanie hier, mam odohrate na gamepade dost a vzdy ked hru prepnem na mys, tak som rychlejsi, mozem si viac dovodlit v hre "vyskakovat" a celkovo mi to pride pohodlnejsie, aj napriek tomu,ze sa "krcim" na kresle. -
-
Na pc hraju od rannych devadesatych let, pamatuju, ze jeste wolfenstain se hral bezne na klavesníci s kurzorovymi klavesami, ne kazdy v te dobe mel mys, u textoveho dosu nebyla nejak zvlast potrebna. Prosel jsem si hledani vhodneho ovladaciho schema 3D her s mysi, viz treba ovladaci schema system shocku, ktere se dnes bude jevit tezkopadne. S konzolemi a gamepadem jsem poprve prisel do styku az skoro po dvaceti letech, nekdy v roce 2010. A nemam s gamepadem nejmensi problem, ani u FPS. Takze zadna toyota a lada. To je hloupy primer, pac je to primer toho sameho v odlisne kvalite, takto muzes porovnat levnou a kvalitni mys. Vhodnejsi primer je treba motorka a automobil a ani o jednom nemuzes rict, ze jedno je lepsi nez druhe. Kazde ma sve vyhody a nevyhody a cokomu vyhovuje je osobni preferenci. Nekdo rad auta a nekdo je motorkar. Nekdo rad hraje s mysi ale mej na pameti, ze desitky milionu lidi radi hraji s gamepadem. A neni to proto, ze neznaji mys. Ja dnes davam prednost gamepadu a hrani na konzoli, prestoze jsem u pc her prosedel prinejmensim ctvrtinu lidskeho zivota. Hrani fps s mysi muze byt a zpravidla je jednodussi, ale to v zadnem pripade neznamena, ze lepsi nebo zabavnejsi. Hrat na easy nebo s cheatem je take jednodussi, ale asi jen malokdo se bude hadat, ze je to lepsi a meli by tak hrat vsichni.
-
-
Lepší ne ale bezpečnější je auto určitě. *3*
-
-
Tak je jasný, že když jsi zvyklej hrát převážně s k+m, je to pro někoho lepší a je to i přesnější. Já se jen divil tomu, jak někdo, pro koho je gamepad sprostý slovo může říct že by netrefil ani stodolu. Já hry hraju abych se pobavil a ne proto, abych ostatním hráčům ukázal svoje echt statistiky ve hrách. Je mi jedno, jestli mám špatný k/d ve hrách. S dualschockem se mi hraje dobře a nemám problém ani na větší vzálenost někoho zastřelit. Prostě mě štve, jak si nová generace pc hráčů myslí, že sežrala Šalamounovo hov.o a ještě se tím ukazují celému světu. Hraju už víc jak 20 let jak na pc, tak i na konzoli ale tohle je už směšný. V 90 letetch měli i pcčkáři gamepady, joypady a já nevím, co ještě a nikdo nikdynepsal takové šaškárny.
-
-
promiň ,mám nějak v tom novém designu games problém rozeznat kdo na koho reaguje, jestli to bylo na mě, týpek právě říkal že je zarytý konzolista a pařil na gamepadu opravdu hodně a vůbec na PC, což bude spíš důvod, proč má v BF4 šanci i proti hrácům na K+M
-
Tak neměl každý internet no. *3* Jinak souhlas ta dnešní generace a (i ta předešlá) to je drzost!
Naházet do pytle, zatížit závažím a hodit do řeky, nebo spálit. Chamrat. líná. Nevycválaná. *15* -
-
Proč házet do pytle všechny, když k vyřešení velké většiny problémů zde na tiscali by stačilo hodit do řeky jen jednoho jacka?
-
-
Rovnou by si tam mohl skočit za nim, byl by klid ještě větší. *3*
-
-
-
-
tady je třeba video kde týpek hraje multiplayer BF3 na gamepadu na PC a docela mu to jde, nakonec říká že při soubojích na krátkou vzdálenost v tom není moc rozdíl, při soubojích na velkou dálku třeba se sniperkou má jasnou výhodu K+M
https://www.youtube.com/watch?v=Eg5EcWE4224 -
-
"nakonec říká že při soubojích na krátkou vzdálenost v tom není moc rozdíl"
Jo, možná v BF3... -
-
Battlefield je střílečka jako každá jiná
-
-
pardon, BF4
-
-
-