Přejít na výpis diskuzí
E3 dojmy: Splinter Cell Blacklist není tak blbý, jak si myslíte
11.6.2012 | Petr Poláček
60 příspěvků
-
"Je to více „starý“ Splinter Cell, než poslední dva díly dohromady " Tak jsme se zasmáli...
-
Jo, staří hráči můžou rejpat, jak chtějí, stejně to zas dostane 9/10 a prodá se čtyři kvadrilióny kusů.
Kurde, jak já bych si zahrál něco od "starého ubi": nějaký nový chaos theory nebo ravenshield. -
-
A Black Ops 2 dostane 8/10 i když se této sérii novináři posmívají na každém kroku. To není ani veřejné tajemství, ale se 4mi milióny kusů bych si tak jistý nebyl...
-
Ja uz jsem to nevydrzel a znovu si nainstaloval stareho Raven Shielda, dokonce jsem na to nasel i UBIsoftem zruseny, zakazany a temer ze vsech stranek vymazany fanouskovsky mod Raven Shield 2.0. *2*
-
-
"Kucí, vezmem Conviction gameplay a grafiku, říznem to hašašínama a vyměníme toho dědka co chce moc peněz" "Hm, BRILIANT, you just got promoted!"
-
Vypadá to téměř stejně jako conviction,fuj, splinter cell má být o tichoučkém postupu a rychlosti choré želvy tohle skákaní a sjíždění po autech a rádoby "cool" zabíjení jsou jenom na poblití
-
Nám to nevymluvíte. Chaos Theory už navždy zůstane nejlepším dílem celé série! *5*
-
-
Chaos Theory byl překonán oldgen Double Agentem, takže opravdu nezůstane nejlepším dílem série...
-
-
cim byl prekonan Chaos Theory ?? Je to uplne stejne jako SC1 a Pandora Tomorrow. Nevim jak moc do teto serie vidis. Double Agent na old-gen bez reci vyborny dil, bez reci daleko lepsi jak X360 verze. Mel i vyborny pribeh, ktery se mi zas na druhou stranu libil vice propracovany a lepe zakonceny v X360 verzi. Nicmene by me zajimalo cim byl prekonan? Pokud hraci po SC1 a SC PT zapnuli SC Chaos Theory uchvatilo je naprosto nadherne graficke zpracovani, celkova zmena hry jak vizualni, tak hratelnostne. Spousta novinek a revolucni co-op. Double Agent mel akorat nove mapy, vylepseny coop, pridane mapy do coop a zajimavy pribeh, ale o prekonani bych nehovoril
-
-
Jak jsem psal výše, hodně odlišné mise v HQ, vězení, mnohem lepší a zábavnější coop... Další věcí jsou rozhodnutí, což je věc, která v ChT moc nebyla.
Jinak do této série (ostatně jako do všeho, co nese jméno Clancyho) vidím hodně, takže s klidným svědomím tvrdím, že DA byl výborný nástupce, který ChT překonal. -
-
Rozhodovani nebylo v chaos theory z velmi podstatneho duvodu, v chaos theory si nebyl dvojity agent nastrceny v teroristicke skupine. Sami autori tento system pridali prave kvuli pribehu a naplni misi. Jinak celkovy system rozhodovani nemel zadny jiny vyznam, bud si to vyvazoval, nebo si se naklonil k jine strane coz ovlivnilo mirne pribeh a nebo te hra dale nepustila. A srovnavat hru dle misi? Ano jak rikam, DA prisel s vybornym pribehem, s tim se nese system rozhodovani a mise uvnitr HQ, coop byl velmi propracovany.....ale nebyt chaose theory tak kdo vi jestli by nekdy coop v takovem rozsahu ve hre byl. Srovnavas to dle zabavnosti pouze, netvrdim, ze DA na old-genu nebyl zabavny, ale nejednalo se o revoluci jako v pripade srovnani tehdejsi Pandora Tomorrow a Chaos Theory
-
-
Chaos měl rozhodování, měl nepovinné úkoly a pod., ale DA to uvedl na jinou úroveň. Jak říkám, je to evoluce výborné hry, rozšiřuje již tak bohatou nabídku hry, což pro mě samo o sobě ukazuje, že je lepší. Ta rozhodnutí byla důležitá hlavně kvůli hráči samotnému. On měl tu možnost to udělat nebo ne, on musel čachrovat mezi JBA a NSA, rozhodovat, kdo zemře a kdo ne... To bylo něco, za co si DA zaslouží u mě minimálně bod navíc.
-
-
-
-
ne všichni měli možnost si zahrát oldgen verzi... takže pro mě jako majitele PC to je též Chaos Theory.. a nextgen Double Agent taky nebyl špatný, i když tam byla znát už trochu ta markantnější změna, ale herní mechanismy zůstali zachovány.. btw. už si hrál Maxe 3? já jen jestli jsi už konečně nezměnil názor na trojku.. protože mě osobně tam chybí jen ty komixy, jinak je to za poslední dobu asi jedna z nejlepších novějších TPS co jsem hrál
-
-
Já jsem o Maxovi nikdy netvrdil nic špatného, naopak jsem byl jeden z pár jeho zastánců. Nepleteš si mě s jedním uživatelem, který je tu vcelku krátkou dobu a užívá stejného avatara, jako já? :)
-
-
ach.. máš pravdu, spletl jsem si tě, to ten avatar.. ani si teď nemůžu už vzpomenout na jeho nick, ale pořád tu fnukal :D omluva
-
-
Když se tu objevil, tak jsem čekal, kdy si mě s ním někdo splete, už je to tu:). Nic se nestalo.
-
-
-
-
-
-
je ešte blbejší ?
-
Z odporu proti rozhodnutí o změně hlasu si tento díl a ani žádný další(pokud bude) nekoupím. dokud se nevrátí Ironside je pro mě Splinter Cell mrtvý. I kdyby byl sebelepší.
-
-
yes, v tomhle souhlas... kdyz je clovek na neco x let zvykly a ma k tomu vazbu, je nejvetsi volovina to menit ...
-
-
Me se hra libila. Jestli v ni bude vic moznosti postupu a jak resit danou situaci pak by to mohlo byt fajne! mno ni? *5*
-
Všechny mé názory jsou sepsány v tomto článku. Jen ty killstreaky nebo jak se to jmenuje se i v Convictionu museli zasloužit tichým zabitím určitého počtu lidí a pak šlo zaměřit max 3 nepřátelé, mám za to. Pokud to tu bude až 10, i když s nějakým povinným mačkáním čudlíků v jejich průběhu, i tak je to moc. A hlavně jak se psalo, ať je to primárně založeno na stealth postupu hrou, něco jako nový DE:HR.
-
Hodně zajímavé novinky, vypadá to vše velmi slibně. Ještě by se (už jsem chtěl napsat Samovi) hodilo takové to malé průzkumné letadélko. Určitě by se mi líbilo zmapovat si postup a nepřátele takto, než tím zprůhledněním všeho okolo. Ta termovize k nakouknutí za plachtu stanu taky měla tak nějak větší logiku, ale toto všechno brzo soudit. V podstatě toho zatím moc vidět nebylo (jen to akčně laděné video pro prezentaci). Uvidíme, jak budou různé featurky zpřístupňovány a jak často půjde některé ty vychytávky používat. Pokud měl Petr Poláček z prezentace atd. pocit, že se Blacklist přibližuje více k prvním třem dílům, pak nemám nejmenší důvod myslet si, že tomu tak nebude. Tuž držme palce no...