Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • niceguyfromrussia.ru
    vyzerá to horšie ako AoE 3... a to je už čo povedať ked to je 9 ročná hra
    • Teplá doba, teplé názory, teplí hráči *7*
      • niceguyfromrussia.ru
        nevyzerá to nijak super na dnešnú dobu ? ehmm teplé ? prepáč že nie som hipster "všetko musí byť 2d v pixelart grafike..." len konštatujem že nič moc, radšej si zahrám staré strongholdy ako toto... ked už to má byť nové nech už to nejak na dnešnú dobu aj vyzerá, nie len archaická 3d grafika, fuj
    • XXHUGOXX
      Presne tak ! Ensemble studios robilo najlepšie stratégie ! Age of mythology milujem ešte dnes. Aká škoda, že sa rozpadli. *9*
  • drzi HLAVNE STARCRAFT??no nevim u me to je hlavne serie total war která neda zahynout RTS,,,,ts starcraft prej *1*
    • Veskoslav
      Série TW není klasická RTS. Tu reprezentuje právě Starcraft.
    • Joo tomu jsem se taky zasmál. Mě osobně přijde SC stupidní. Total war taky není klasická RTS ze starý školy. Hry jako Crusader prostě už nejsou a je to škoda. Nebo o nich aspoň nevím. Ale což, asi už jsem moc starej :)
      • Johnny
        Já sem třeba milovník strategií, ale Total war mě vubec nebaví. Klasický koncept old school strategií je pravě Starcraft, C&C, Total anihilation a jiné
      • njn, na Starcraft totiž člověk potřebuje skill a je to docela dřina, v TW stačí postavit lučištníky na kopec za hradbu kopí a máš vystaráno, nebo si tu bitvu můžeš nechat rovnou dopředu spočítat když jsi líný dělat i to , jako relax pohodička dobrý, ale stejná liga jako SC to určitě není
        • Johnny
          Asi ti zkazim iluze, ale starcraft sem dohrál a mam takovej dojem že sem žádnej skill mít nemusel.
          • Asi ti zkazim iluze, ale myslim, ze nemluvil o single kampani.
            • Johnny
              ne? mluvil. Protože u Multiplayeru zaleží na protihráči, a na hře víceméně nezáleží :-P
        • Skill :D :D
  • Tak to video absolutně odradilo *9* Instantní stavění budov, model poškození nic moc....mno uvidíme až to vyjde, ale moc tomu nevěřím.....
  • ja vkladam nadeje do homeworld 3, taky jsem se tešil na planetary annihilation ale ta hra je smešná. pritom bych to videl jako dost velkou díru na trhu a divím se že do toho nejake studio nejde
  • RangerCZ
    Mě by se líbilo tvorba vlastní postavy.
    Doufám, že udělají i EXTREME verzi :D
  • Jack1947
    Stejně se budou muset podvolit tlaku mainstrýmu jinak by neuspěli tak jak si představují... i když no třeba ne třeba ne. *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit