Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nechcem sudit dopredu ale vyzera to tak ze to bude zo zaciatku skvele ale rychlo ta hratelnost omrzi
  • Vypada to na max 10 minut zabavy a to jeste pro ty mladsi mezi nama, dalsi totalni zbytecnost.
  • To bude jeste vetsi cicovina nez Dead Rising 3, to byla taky hra o bezmozcich pro bezmozky.
  • Naprosto vubec me to nezaujalo, tohle ma byt vazne nejatraktivnejsi exkluzivita pro xbox? To je na tom hur, nez jsem si myslel. Ale jestli m nema nic lepsiho, tak nepochybuji, ze to bude mit obrvsky hype a snahu presvedcit lidi, ze je to parada. To ostatne citim i z tohoto clanku.
  • GlaDOS
    Je to barevné, ztřeštěné, akční a online. Co je to? No, může to být Sunset Overdrive, Battleborn, Fortnite, Wildstar a nebo jedna z dalších desítek her podobného ražení na Steamu. Popravdě se v tom začínám ztrácet.
    • N7N7
      Hm a co jako? Stejně tak se můžeš začínat ztrácet v indie puzzle pixelových hopsačkách. Těch nejsou na Steamu desítky, ale rovnou tisíce.
      • wenceslaus
        To je trochu rozdíl, nemyslíš? Jako bys porovnával profesionální hudební scénu a garážový kapely.
  • Jack1947
    Na odlehčení to zase nemusí být tak zlé jak zde zlý jazykové tvrdí, když se to bude brát s patřičně velkým nadhledem proč by ne. Saints row taky není hra pro každého a jak byla uspěšná he? *3*
    • wizaard
      Mě třeba neoslovuje Saints Row, Crackdown, Dead Rision a podle videa a popisu ani Sunset Overdrive, nicméně lidem se tenhle typ her očividně líbí, proto nechápu škarohlídy v téhle diskusi.
  • TheGGG
    Kdysi legendární studio pracující pro sony se dle veškerých očekávání změnilo v emerický brak jakmile se dostalo pod mrkváče
  • Rozhodně tohle se mi zamlouvá více jako nějaké Last of Us, Order nebo Uncharted..
    A ne není mi 8-12let *3*
    • Ale vice nez 13 let ti taky neni, to nikomu nenamluvis. :-)
      Tahle hra je jiz od pohledu braindead.
      • tak to tě bohužel zklamu, tvůj odhad je špatný :)
  • Dalsi pestrobarevna konina pro decka, na tech next-gen konzolich aby kloudnou hru pohledal.Od tohohle studia to ovsem moc neprekvapuje, od prvniho Ratcheta je kazda dalsi jejich hra, horsi a horsi.
    • to mi přijde docela nefér, všechny díly ratcheta byly imho super a resistance taky, ale tahle hra se mi teda neskutečně nelíbí, přijde mi to jako naprosto bezduchá debilita s maximálně otravnou prezentací
      • niceguyfromrussia.ru
        To je pravda. Neviem, toto sa mi od začiatku moc nepozdávalo, tá vtieravá až úchylná prezentácia čo okolo tejto hry ide sa mi hnusí, troška moc... Radšej by som chcel od nich (MS) vidieť hry v štýle Last of Us ako takéto koniny pre vekovú skupinu 8-12 rokov

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit