Přejít na výpis diskuzí
E3 dojmy: Zaklínač 3 bojuje o trůn pro krále RPG
11.6.2014 | Miloš Bohoněk
187 příspěvků
-
Jsem zvědav na dalšího videa a eskapády kotoumetela a tlustoprda Geralta z Pláže
-
-
Souhlasím, také jsem zvědav na toto protěžované a těžce přeceňované dílo, zatím je velkým zklamáním, jediným podstatným rozdílem oproti minulému zpracování Zaklínače je objem, kvalita zůstala stejná, ale kvantita nedostatků tím hrubě vzrostla, v tuto chvíli je to na hranici hratelnosti.
-
-
Zajímá mě, která RPG hra je dle tebe "dokonalá"? *3*
-
-
Dokonalá hra neexistuje.
-
-
Proto ty uvozovky *3*
-
-
Nic není dokonalé, ale problém je, když naní obstojný ani ten Trailer nebo ukázka jako tady, kde jsou chyby proti lore, proti zdravému rozumu i fyzice...
-
-
Uvidíme sarkastický Dave, jestli Geralta z Pláže třeba nepošlou raději do letoviska u moře než do tmavých lesíku, kde nemá šanci chytnou barvu, kterou má...
-
Ty asi musíš pracovat v CDPR, když víš, jaké ta hra má přímo nedostatky... Ale stejně si nejspíše Tro(t)ll, který se vyžívá v narážkách na hru, ze které vidí jen pár minut, dle kterých navíc hra vypadá úžasně...
-
-
Kdybych pracoval v CDPR, tak bych netvrdil, že na základě pět minut gameplay jsem schopen odhalit všechny zásadní nedostatky, já to ale tvrdím.
-
-
-
-
Už ve dvou videích (Zelda a Witcher 3) se hrozně řeší, že všude, kam vidíš, můžeš dojít a prezentuje se to jako skutečná novinka a revoluce :-)
Tod Howard z Bethesdy musí chcipat smíchy, pac tohle rikal uz v roce 2005 a 2010 o jeho TES hrach. -
-
Opakujú to preto, lebo keby si videl aspoň niektoré rozhovory, ktoré robia pre média, tak sa ich vždy pýtajú tie stále rovnaké a blbé otázky, že "je to hra v štýle Skyrim, v tom či môžme ísť kde môžme, alebo viac lineárnejšie?"..
-
Tomu se odborně říká recyklovaný business model, jeho úspěšné interpretování je základem úspěchu v odvětví bez inovací (herní průmysl).
-
-
Ujel pár metrů a z venkova je ve městě, komprese je opravdu velká, něco na tom, co říkal Dan přeci jenom je.
-
-
Tak zaprvé přeskakovali mezi jednotlivými lokacemi, takže nemůžeš mít ponětí, zadruhé existuje něco co se nazývá podhradí, tady by se dalo říct podměstí. Prostě je normální, že lidé kromě ve městě budou žít i kolem něj. Až uvidíš video kde Geralt jede z bodu A do B, pak můžeš komentovat rozmístění herních objektů experte.
-
-
K žádnému přeskakování nedošlo, podívej se na gameplay znovu. *6*
-
-
Mluvím o tom, že všechny ukázky už začínají na místě dění. Potom co ulovil toho Gryfa neukazovali jak celou cestu jel do Novigradu a další ukázka už začínala přímo u města. Že ti to vůbec vysvětuji, stejně se jen chytáš za slovo a vyhýbáš argumentům.
-
-
-
Ať se taky Daníček s těmahle kecama připraví, že jakoukoliv malou chybu v jeho hře si bude komunita dobírat pěkně dlouho. Ego má už na můj vkus moc vysoko.
-
-
Z tebe přímo číší závist. Za Dana mluví činy.
-
-
Mám Dana rád, ale kromě Mafie 1 žádné významné činy ohledně her nemá....
-
-
I kdyby Mafie byla jedinou hrou (což není, doplň si chybějící informace), pro českou herní scénu je zcela neopomenutelným a zlomovým dílem. Úspěch, který sklízí díky Kingdome Come: Deliverance potvrzuje, že s časem Dan uzrává a výsledky jsou ještě lepší.
-
Tak mafie je lepší než všichni zaklínači dohromady
-
-
-
-
Třetí Zaklínač bude mít obrovské nedostatky ve spojitosti. Skokové změny krajinné topologie dělají z celé hry nedokončený celek s podstatným množství chybějících detailů.
-
-
A já myslel, že to vyjde až za rok, přitom tady jsou lidé co už to hráli...
-
-
Tobě pětiminutový gameplay nestačil pro odhalení zcela ZÁSADNÍCH a ZJEVNÝCH nedostatků?
-
-
Pětiminutový gameplay mi opravdu nestačil...
-
-
Princ Jabloň: Teď jsi uhodil hřebíček přímo na hlavičku, po tolika letech hraní a vývoje různých typů her už se dostaneš na úroveň, kdy po pěti minutách zásadního gameplay jsi schopen bez větších problémů odhalit zásadní nedostatky i přednosti hry. Redakce to rozpitvává, protože se živí psaním herního magazínu, obsah textu lze vždy shrnout, ale není moc těch, které by přesvědčily o kvalitě/nedokonalosti hry tři věty. Ty mezi takové jedince zjevně také patříš, pokud chceš nadhled a neztrácet čas s nesmysly, navštiv blog od gurujoe.
-
Pokud se stačí podívat na pětiminutový gameplay pak nechápu, proč redakce games.cz vůbec hry hraje...se stačí jen kouknout a sesmolit recenzi...
-
-
Mně osobně ne... Kór když hra vyjde až v únoru....
-
-
2Leeman: Zjevne vis o vyvoji her naprosty kulovy. Minimalne 1/2 roku pred vydanim se pripravuje hra do distribuce, takze hotova byt musi. Maximalne lze zmenit par drobnosti. Rozhodne se nic nezmeni nijak zasadne.
-
Leeman: A co se ti na tom nezdá? GTA V optimalizují pro PS4/PC/XBOX ONE více než 12 měsíců. Není třeba sem tahat Diablo a řadu dalších titulů, to vše je součástí zvoleného obchodního modelu.
-
Dave: Jasně 7 měsíců ji budou potimalizovat *7*
-
Hra už je dávno dokončená, teď už ji jen optimalizují.
-
-
-
-
-
a co bys cekal? venkov, dlouho dlouho nic a nejednou mesto? wtf
-
-
Nepředpokládám, že vystupováním, které zde předvádíte, nerozumíte mnou psanému textu.
-
-
-
Tak vzhledem k tomu, že DA3 občas vypadá jako japonský omalovánky a když se začne kouzlit tak trochu jako Star Wars si ani o jeho herních principech nedělám moc velké iluze...ohledně DA může být Zaklínač v klidu, a žádná jiná větší konkurence ani neni.
-
-
Dragon Age a Witcher nie sú priami konkurenti, už len z toho dôvodu, že vychádzajú v rozdielnom čase, čiže sa automaticky nebudú môcť spoločne uchádzať o titul RPG roku. A čo majú vlastne ľudia z toho, že sa hádajú, ktorá hra bude lepšia alebo horšia? Oba tituly, DA3 aj W3 si vedú vynikajúco v napľňaní cieľov, ktoré si stanovili, a keďže sú v obidvoch prípadoch odlišné, záleží od vkusu každého človeka, ktorá hra mu viac sadne. To, že DA sa nesnaží byť ako Witcher, z nej ešte nerobí horšiu hru a nie je dôvod, aby sme ju hneď zatracovali. Peace.
-
-
Tyhle diskuze neřeš. Nikdy nic nevyřešily a stejně se objeví u každé druhé novinky. Jo a jen tak mimochodem, hrušky jsou totálně na nic ovoce, jezte jabka.
-
Já se nehádám, jen jsem napsal jak na mě DA působí...hra bez nějakýho cíle se nějak charakterizovat, prostě splácali všechno dohromady a udělali hru "pro všechny", to mě nebaví...
-
-
-
Nějak jsem ale nepochopil co myslíte tim mistrovská díla od Rockstar games, to jako že někdy udělali dobrou hru nebo co? Kterou prosimvás?
-
-
Všechny?
-
-
Všechny? Ani náhodou např. Max Payne 3 byla čirá katastrofa a poplivání celé série, navíc to ani nebyla hra, ale spíše jedna velká cutscéna. A ani GTA není nic, co by se muselo nějak oslavovat..
-
-
Tak to jsme oba asi hráli jinýho Maxe. Max Payne 3 si myslím navázal dost dobře. I přes prosluněné prostředí zůstala atmosféra pořád depresivní. Jsem rád, že nezůstali přešlapovat na místě a nepokusili se na chlup stejně zkopírovat předchozí díly.
-
-
Ne hráli jsme stejnou verzi. Rozdíl jen je, že ty jsi hlupák bez vkusu a já ho mám...
-
-
Alespoň, že máš ten vkus, když jinak jsi jen arogantní idi*t.
-
-
-
-
-
Red Dead Redemption, ale to si na tom tvém psacím stroji nemůžeš ani zahrát...
-
-
Nejsem konzolista takže ta hra mi nic neřiká, samozřejmě jsem o tom slyšel ale pro mě když se řekně rocstar games tak se mi vybaví jedině GTA a to je vedle série CoD podle mě největší odpad herního průmyslu *1*
-
Je zajímavé, že se na tom tvém zbytečném "psacím stroji" tvoří všechny hry pro tvé ultra výkonné krabice....
-
-
Na co, by pak ty psací stroje tady byly, když ne na práci???
-
-
konzole su tu len preto, lebo su tu hlupy ludia ako ty.. kupit v dnesnej dobe konzolu, to je ako si kupit fotoaparat, prenosne radia, prenosny mp3 prehravac, prenosny mp4 prehravac aka prehravac videi, samostatnu navigaciu, prenosny televizor miesto jedneho smartfonu, ktory to vie vsetko.
Kupovanie specialnych zariadeni na nieco je dobre iba vtedy, ak pozadujes vyssiu kvalitu ci to potrebujes k praci. Lenze konzoly aj napriek tomu ze su zariadenia specializovane na hranie, pomukaju nizsiu kvalitu oproti pc, nizsie rozlisenie, nizsia graficka kvalita hier, nizsie fps atd.. to je ako keby ludia kupovali fotoaparaty s nizsimi parametrami ako tie v mobiloch. Jednoducho nezmysel. -
-
Nerozumím té jejich hatmatilce a ještě bez diakritiky a čárek. Má projev omezeného sedláka z Maďar...
-
Češi taky jsou na slovenských herních webech a píšou tam česky... Aneb jakmile někdo nemá nic, čím by odpověděl, začne urážet...
-
Mluv česky madare, jsi do pyče na českým webu tak mluv česky...
-
hlupi
-
-
-
pre konzoly sa hry netvoria, len orezavaju..
-
-
gaming v 15 fps, tomu hovorim hranie. Ja pozeram filmy vo viac fps ako ty v ktorych hrajes. Sup sup zapnut autoaim a do postielky.
-
-
15 fps, takovou možnost jsem ještě na konzoli neměl. Nesuď konzoli dle svého pc brouku .)
-
-
no konzole nemas moznos ani vidiet pocet fps, takze ano, taku moznost si este nemal. Chod si zahrat vsetky novsie tituly od Rockstaru na konzolky, to je gaming v 15 na xboxe a pri ps3 5 az 10 fps gaming, specialne plati pre RDR, GTAIV.
GTAV som este na konzole nehral, takze ti fps potvrdit neviem. -
-
Expert :D
-
Konzole nemusím, ale ty jsi teda dobrá pí*a *1* *1*
-
-
pomozte jsem mental a vypatlanec :(
-
-
První krok je si to přiznat, takže jsi začal dobře...
-
-
-
-
-
-
Ještě doraz. Proč je vypadá Geral jako by odešel z pláže? Dle knihy je to albín bez špetky pigmentu a tady ho máme opéleného kluka jednoho vykrmeného. To CD Project schválně jde proti knížce???
-
-
Gerald tak vypada, protoze ty js dementnii trolsky idiot, kteremu jeho myslenkove pochody zabranuji chapat vice nez se nazrat a vysr*at.
-
-
Díky to dáva smysl, že je Geralt opálený...
-
-
já jsem si hned myslel že to bude ňák tak, ale původně jsem si myslel že byl v solárku
-
-
-
-
Soubojový systém zase stejná pakárna, npc se pohybují normálně jako lidi, což se nedá říck o Geraltu. Při boji se pohybuje hyperaktivně jak na steroidech, hodně asijský typ boje a to mě už u rpg her nudí.
-
-
Aha, a ja, že podľa kníh je Geralt mutant a vie sa oveľa rýchlejšie pohybovať a bojovať ako ľudia.. čo ja sa nedozviem, z týchto diskusií :D
-
-
To bejvávalo, teď je z něho tlustej fotr a ty pohyby mu nikdo nevěří...
-
-
Precti si knizky, pak to mozna pochopis.
-
A nebude to tím,že je Geralt mutant?
-
-
on zmutoval po druhykrat? Sice by to vysvetlovalo to opalenie.. ale v 1 to nebol ninja ale normalny chlapik krivajuci na jednu nohu
-
-
Tak co.Třetí díl,tak je holt Geralt třikrát tak rychlej. *3*
-
-
a dvakrát tak tlustej...
-
-
-
-
Je to fantasy, doufam že v Kingdom Come budou sobojovej systém víc evrospskej a středověkej.
-
-
Jediná věc kterou poláci hold mají, tak musí těžit co to dá :D, naštěstí tam se nedá nasypat technická sůl, tak stačí jen věřit že se hra povede
-
-
Co je na tom tezeni? Bože..
-
Jasne osedlej Babicku pepiku :D
-
-
U mně dobrý. Naopak, hra vyjde za nějaký čas, takže to může být už jen lepší :)
Doufám, že všechno nakonec dobře dopadne a CD Projekt zase zaboduje.
BTW pěkně tam toho jednoho maníka rozsekl na dvě půlky :) Osobně netvrdím, že to bude král RPG a absolutní pecka, alespoň dokud hra nebude venku a hotová, ale minimálně příznivci předchozích dvou dílů si myslím přijdou na své, v tom lepším případě to bude král RPG a absolutní pecka :) -
-
V obou případech můžu jen vyhrát.
-
-
Toto bude určite pecka, vyzerá to excelentne. Jedna z hier pri ktorých by som dal ruku do ohňa, že dostane desiatku. *4* Ja to tým poliakom prajem !