Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • predvčerom som zažil pekný šok. Zo Steamu som si po dlhej dobe nainštaloval Witchera 2 (že jak si to dám na novom notebooku) a zistil som že i7 3.2 Ghz, 8GB RAM a GeForce 750m 2GB mi to nerozťahá nad 30 FPS ani na low nastaveniach. Znamená to, že trojku ani len nespustím????? Ku*va fix *16*
    • Still
      Máš nějaký bordel na PC...nebo se chceš jen pochlubit sestavou *1*
      • myslím to vážne. Bordel ešte nemám, ten komp má 2 mesiace a je to hlavne pracovný stroj, takže neťahám tam kraviny. Aj ovládač na grafiku som stiahol najnovší. Som tiež bol boss najskôr a hneď som tam vypálil high nastavenie. Spustil som hru a že drb - 6 FPS. Tak si hovorím, že divné skúsim teda taký mid bez antialiasu, stredné textúry, krátky dohľad - 16 FPS. Až keď dám všetko úplne na low tak dosahujem 25 - 30 FPS. Neviem čím to je, BS Infinite mi bežal na high 30 - 40 FPS. BF 4 som nad 30 utiahol na mid+ takže fakt neviem. Ak bude Witcher 3 náročnejší a rovnako zle optimalizovaný alebo čo, tak neviem ako to pôjde....
        • Vypni ubersampling
        • Mě se to stalo taky. Před trojkou sem si chtěl dát znova dvojku na novém notebooku a hra se spouští jenom s integrovanou grafickou kartou a Nvidiu ignoruje. Vyzkoušel sem uplně všechno co se dalo a nic nefunguje :-(
    • neboj se dvojka je velice špatně optimalizovaná samy to říkaly že se jim to nepovedlo. Hele já mám o hodně horší sestavu než ty a 2ku rozchodím na vysoký detaily stejně jako na nízký, ale stejně si pořídím pár nových hraček než mi zaklínač příjde :D
  • Tak jsem si dnes predobjednal na gog.com se slevou 20% Ted uz si jen pockat do 24.2.2015.
  • Ujel pár metrů a z venkova je ve městě, komprese je opravdu velká, něco na tom, co říkal Dan přeci jenom je.
    • Tak zaprvé přeskakovali mezi jednotlivými lokacemi, takže nemůžeš mít ponětí, zadruhé existuje něco co se nazývá podhradí, tady by se dalo říct podměstí. Prostě je normální, že lidé kromě ve městě budou žít i kolem něj. Až uvidíš video kde Geralt jede z bodu A do B, pak můžeš komentovat rozmístění herních objektů experte.
      • K žádnému přeskakování nedošlo, podívej se na gameplay znovu. *6*
        • Mluvím o tom, že všechny ukázky už začínají na místě dění. Potom co ulovil toho Gryfa neukazovali jak celou cestu jel do Novigradu a další ukázka už začínala přímo u města. Že ti to vůbec vysvětuji, stejně se jen chytáš za slovo a vyhýbáš argumentům.
    • Ať se taky Daníček s těmahle kecama připraví, že jakoukoliv malou chybu v jeho hře si bude komunita dobírat pěkně dlouho. Ego má už na můj vkus moc vysoko.
      • Z tebe přímo číší závist. Za Dana mluví činy.
        • Mám Dana rád, ale kromě Mafie 1 žádné významné činy ohledně her nemá....
          • I kdyby Mafie byla jedinou hrou (což není, doplň si chybějící informace), pro českou herní scénu je zcela neopomenutelným a zlomovým dílem. Úspěch, který sklízí díky Kingdome Come: Deliverance potvrzuje, že s časem Dan uzrává a výsledky jsou ještě lepší.
          • Tak mafie je lepší než všichni zaklínači dohromady
    • Třetí Zaklínač bude mít obrovské nedostatky ve spojitosti. Skokové změny krajinné topologie dělají z celé hry nedokončený celek s podstatným množství chybějících detailů.
      • A já myslel, že to vyjde až za rok, přitom tady jsou lidé co už to hráli...
        • Tobě pětiminutový gameplay nestačil pro odhalení zcela ZÁSADNÍCH a ZJEVNÝCH nedostatků?
          • Pětiminutový gameplay mi opravdu nestačil...
            • Princ Jabloň: Teď jsi uhodil hřebíček přímo na hlavičku, po tolika letech hraní a vývoje různých typů her už se dostaneš na úroveň, kdy po pěti minutách zásadního gameplay jsi schopen bez větších problémů odhalit zásadní nedostatky i přednosti hry. Redakce to rozpitvává, protože se živí psaním herního magazínu, obsah textu lze vždy shrnout, ale není moc těch, které by přesvědčily o kvalitě/nedokonalosti hry tři věty. Ty mezi takové jedince zjevně také patříš, pokud chceš nadhled a neztrácet čas s nesmysly, navštiv blog od gurujoe.
            • Pokud se stačí podívat na pětiminutový gameplay pak nechápu, proč redakce games.cz vůbec hry hraje...se stačí jen kouknout a sesmolit recenzi...
          • Mně osobně ne... Kór když hra vyjde až v únoru....
            • 2Leeman: Zjevne vis o vyvoji her naprosty kulovy. Minimalne 1/2 roku pred vydanim se pripravuje hra do distribuce, takze hotova byt musi. Maximalne lze zmenit par drobnosti. Rozhodne se nic nezmeni nijak zasadne.
            • Leeman: A co se ti na tom nezdá? GTA V optimalizují pro PS4/PC/XBOX ONE více než 12 měsíců. Není třeba sem tahat Diablo a řadu dalších titulů, to vše je součástí zvoleného obchodního modelu.
            • Dave: Jasně 7 měsíců ji budou potimalizovat *7*
            • Hra už je dávno dokončená, teď už ji jen optimalizují.
    • a co bys cekal? venkov, dlouho dlouho nic a nejednou mesto? wtf
      • Nepředpokládám, že vystupováním, které zde předvádíte, nerozumíte mnou psanému textu.
  • http://www.youtube.com/watch?v=sufwxU_Uaz4
    To nové video na koni není špatné, ale já se nemůžu zbavit dojmu, že ta grafika je prostě průměrná, hlavně vzdálená krajina, Jinak video je z PC- verze
    • michaliuz18
      a dvojka to jak mala ? rovnako, a tiez kazdy mrmlal a nakoniec hra roka, tak nepindaj :D
      • flash789
        hezke..ale ta podobnost s ukázkou Kingdom Come je opravdu zarazejici..chudak Vavra..
        • Kingdom Come je garlicky úplně někde jinde. Tohle je šunt proti Warhorse nic proti..
          • michaliuz18
            len aby to vase hypovane kingdom nebolo bugnute jak je u ceskych vyvojarov a byvalich bohemistov zvykom, viz arma a ostatne ich zabugovane a zastarale animacie a chyby.. to ze daju do kingdomu cryengine este nerobi hru najlepsou na svete, uvidime ako ta hra bude s animaciami ,hra je este vo vyvoji tak uvidime co vylepšia drzim im palce nech spravia hru na urovni 21 storocia a ne 19teho :D
            • Still
              Slováci opět suverenní, všechno ví, všechno znají.... To už je takový folklor na českém internetu :)
              Fakt už na vás chytám alergii stejně jako na rákosníky. Víš o KC úplně kulové a hned soudíš *15*
            • Pokud se budeme držet dle reálií, tak 15. století :)
      • Ono mu to děla dobře pořad dokola pindat slinty, tahle diskuze je jeho revírem *6*
  • Boj zaklínače o trůn krále RPG teprve čeká, ale císařská koruna Fantasy, mu už sedí na čele.
    • Rivalita.. všude, ve světě, samozřejmě mezi lidmi, sport i mezi hrami a nejvíc tomu nasazují korunu novináři aby se hatovalo co to de. Sr*t na to co je kralem fps rpg nebo nvm čeho, každý má jiný názor, tkže se pak v diskuzích bude zase hatovat protože to nebylo ta a ta hra
    • Magister_Peditum
      Myslíš Emhyra? *15*

Edit: Asi někdo nemá rád Nilgaardského císaře.
      • Ne nemyslel jsem Bílí plamen, který tančí na mohylách svých nepřátel. Jen jsem si trochu hrál se slovíčky a s nadpisem článku. Nechtěl jsem se totiž opakovat se slovem král. A císař je technicky víš než král.
        • Nauč se psát a myslet. :)
        • Magister_Peditum
          Jen si dělám srandu.
          *3*
          • Já vím *3* ; ale chtěl jsem už konečně někam napsat "Bílí plamen, který tančí na mohylách svých nepřátel" protože to jméno nemá chybu *14*
  • Keyz
    Super. Stejně škoda, že podobné velké RPG je jen jedno. Dragon je zcela jiné a více nenáročné na volby hráče.

Pouze zaklínač jaksi propracovanější a "dospělejší".
  • Mě to docela zklamalo, prachmizerné animace, nesympatický a tlustý geralt. Dívné jakési plastové vlasy. Inventář zase nepoužitelný. Jenom ten hype je prvotřídní, to se musí nechat...
    • Geralt přibral a chytil barvu. Rozhodně vypadá zdravěji. Řekl bych že mu lovení monster jen prospívá. A ty vlasy a vousy ? To půjde oholit.
    • Vrook
      Hype? Tak co nejbojovněji prezentovat svojí hru na herním veletrhu je tak nějak přirozený, ne? *15* A zatim jsem neviděl reklamy na každym druhym webu, kterej s hrama nemá nic společnýho a reklamy na Prima Cool, jako tomu je třeba téměř u každýho Ubisoft titulu takovou dobu před releasem. A je třeba rozlišovat mezi hypem uměle vyvolávanym skrze marketingovou kampaň a přirozenym nadšením a natěšenosti fanoušků vycházející z příznivosti k předchozím titulům.
    • omg to snad nemyslíš vážně .. prachmizerné animace?? plastové vlasy? a tlustý Geralt ? tak větší blábol sem neslyšel. Ta hra vypadá fantasticky bez jakékoliv chybičky *14* *5*
      • A ty js určitě pravý Geralt, že ano? .)
    • Sim nereagovat :) Tohle je tak průhledný trolling (ještě ke všemu už pěkně ohraný za poslední týdny), nikdo se mu na to nechytá, tak aspoň naklikává, seč mu síly stačí :) Bohužel pro něj průhlednější už to být nemůže :) Smutný případ, ale když ho to baví a naplňuje...
      • Tushan
        já mu dal taky +1 protože se mě to prostě nelíbí a má pravdu co se týče animací a souboje obecně, kterej byl fakt divnej o to huř že stejně divnej jak v jedničce a dvojce...
      • hlavně, že reaguješ pako...
        • No vidno tě to evidentně naštvalo :) Trefil jsem hřebíček na hlavičku? To už je druhá reakce, ale koukej, jak to půjde bez té třetí, i když si dáš hodně záležet ;o)
          • Úplně mocinky moc jsi mě rozčílil a už vyhledávám tvoje ip.. Máš se na co těšit...
            • wenceslaus
              "...mocinky moc... " kde už jsem to jenom dneska četl?
    • Cekal jsem, ze kdyz to tady budete chtit komentovat, tak aspon pouzijete sve jmeno, pane Dane Vavro.
    • Hype tvořenej komunitou okolo hry, ne studiem jako v případě hromady her z poslední doby.
  • Koukám, že naklikávači sem dnes dorazili brzy. *2*
    • Hehe pořád jeden a ten samý Dark Souls fanda *1*
      Jen ať kliká je vtipný. *15*
  • Jo, zapomněl jsem na combat. Ten je taky docela vtipný, vypadá. že ještě "vylepšili" combat z dvojky. Navíc ten combat není ani plynuly, takže dochazí slow motion...
    • To jediný chce tak nějak vylepšit. Spíš než combat samotný by měli zapracovat na tom vzhledu ať je to takové plynulejší a přesnější. Taky mi vadilo, že je kamera moc daleko, ale to prý pujde nastavit.
      • Chce to spravit inventář - ten slibovali i rok před dvojkou, že vylepší a skutek utek a teď zcela vážně - Geralt- to se opravdu nepovedlo, máme třetí díl a pokaždé jiný face a pokaždé horší, v současností vypadá Geralt jako nerudný stařec Ezio, což je prostě nechutná myšlenka.
        • Tak to nevíš, protože bude inventář jiný pro konzole a pc. Zatím jsme viděli jen konzole. Jinak vzhled hrdinů ve hrách, to už ani neřeším, dokud to odporuje mé mysli. Ještě to jde a aspoň Geralt mluví jak člověk konečně. Asi se chtěli zalíbit víc na tom USA trhu.
          • misho8723
            Presnejšie by bolo to spresniť nato, že nie iný inventár pre PC a konzoly, ale iný pre myš+klávesnicu a iný pre gamepad.. ak si chce niekto zahrať Z3 na PC s gamepadom, tak by sa mu malo zmeniť herné menu z M+K na UI určené pre gamepad
            • Proč by někdo chtěl hrát tuhle rubačku na K+M, dyť už dvojka se milionkrát lépe hra na gamepadu...
  • owny
    tak králem RPG bude asi určitě, když jaksi není konkurence *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit