Přejít na výpis diskuzí
E3 dojmy: Zaklínač 3 bojuje o trůn pro krále RPG
11.6.2014 | Miloš Bohoněk
187 příspěvků
-
tak králem RPG bude asi určitě, když jaksi není konkurence *1*
-
Jo, zapomněl jsem na combat. Ten je taky docela vtipný, vypadá. že ještě "vylepšili" combat z dvojky. Navíc ten combat není ani plynuly, takže dochazí slow motion...
-
-
To jediný chce tak nějak vylepšit. Spíš než combat samotný by měli zapracovat na tom vzhledu ať je to takové plynulejší a přesnější. Taky mi vadilo, že je kamera moc daleko, ale to prý pujde nastavit.
-
-
Chce to spravit inventář - ten slibovali i rok před dvojkou, že vylepší a skutek utek a teď zcela vážně - Geralt- to se opravdu nepovedlo, máme třetí díl a pokaždé jiný face a pokaždé horší, v současností vypadá Geralt jako nerudný stařec Ezio, což je prostě nechutná myšlenka.
-
-
Tak to nevíš, protože bude inventář jiný pro konzole a pc. Zatím jsme viděli jen konzole. Jinak vzhled hrdinů ve hrách, to už ani neřeším, dokud to odporuje mé mysli. Ještě to jde a aspoň Geralt mluví jak člověk konečně. Asi se chtěli zalíbit víc na tom USA trhu.
-
-
Presnejšie by bolo to spresniť nato, že nie iný inventár pre PC a konzoly, ale iný pre myš+klávesnicu a iný pre gamepad.. ak si chce niekto zahrať Z3 na PC s gamepadom, tak by sa mu malo zmeniť herné menu z M+K na UI určené pre gamepad
-
-
Proč by někdo chtěl hrát tuhle rubačku na K+M, dyť už dvojka se milionkrát lépe hra na gamepadu...
-
-
-
-
-
-
Koukám, že naklikávači sem dnes dorazili brzy. *2*
-
-
Hehe pořád jeden a ten samý Dark Souls fanda *1*
Jen ať kliká je vtipný. *15*
-
-
Měl bych dotaz na redakci, náhodou o Cyberpunku 2077 nepadlo ze strany CD Projekt Red ani slovo?
Na hru se jinak moc těším a doufám, že už žádný videa nevypustěj! Nechci si spoilerovat situace ze hry, ale kdo to má sakra vydržet nepodívat se :-))... -
Mě to docela zklamalo, prachmizerné animace, nesympatický a tlustý geralt. Dívné jakési plastové vlasy. Inventář zase nepoužitelný. Jenom ten hype je prvotřídní, to se musí nechat...
-
-
Geralt přibral a chytil barvu. Rozhodně vypadá zdravěji. Řekl bych že mu lovení monster jen prospívá. A ty vlasy a vousy ? To půjde oholit.
-
Hype? Tak co nejbojovněji prezentovat svojí hru na herním veletrhu je tak nějak přirozený, ne? *15* A zatim jsem neviděl reklamy na každym druhym webu, kterej s hrama nemá nic společnýho a reklamy na Prima Cool, jako tomu je třeba téměř u každýho Ubisoft titulu takovou dobu před releasem. A je třeba rozlišovat mezi hypem uměle vyvolávanym skrze marketingovou kampaň a přirozenym nadšením a natěšenosti fanoušků vycházející z příznivosti k předchozím titulům.
-
omg to snad nemyslíš vážně .. prachmizerné animace?? plastové vlasy? a tlustý Geralt ? tak větší blábol sem neslyšel. Ta hra vypadá fantasticky bez jakékoliv chybičky *14* *5*
-
-
A ty js určitě pravý Geralt, že ano? .)
-
-
Sim nereagovat :) Tohle je tak průhledný trolling (ještě ke všemu už pěkně ohraný za poslední týdny), nikdo se mu na to nechytá, tak aspoň naklikává, seč mu síly stačí :) Bohužel pro něj průhlednější už to být nemůže :) Smutný případ, ale když ho to baví a naplňuje...
-
-
já mu dal taky +1 protože se mě to prostě nelíbí a má pravdu co se týče animací a souboje obecně, kterej byl fakt divnej o to huř že stejně divnej jak v jedničce a dvojce...
-
hlavně, že reaguješ pako...
-
-
No vidno tě to evidentně naštvalo :) Trefil jsem hřebíček na hlavičku? To už je druhá reakce, ale koukej, jak to půjde bez té třetí, i když si dáš hodně záležet ;o)
-
-
Úplně mocinky moc jsi mě rozčílil a už vyhledávám tvoje ip.. Máš se na co těšit...
-
-
"...mocinky moc... " kde už jsem to jenom dneska četl?
-
-
-
-
-
Cekal jsem, ze kdyz to tady budete chtit komentovat, tak aspon pouzijete sve jmeno, pane Dane Vavro.
-
Hype tvořenej komunitou okolo hry, ne studiem jako v případě hromady her z poslední doby.
-
-
Super. Stejně škoda, že podobné velké RPG je jen jedno. Dragon je zcela jiné a více nenáročné na volby hráče.
Pouze zaklínač jaksi propracovanější a "dospělejší". -
Boj zaklínače o trůn krále RPG teprve čeká, ale císařská koruna Fantasy, mu už sedí na čele.
-
-
Rivalita.. všude, ve světě, samozřejmě mezi lidmi, sport i mezi hrami a nejvíc tomu nasazují korunu novináři aby se hatovalo co to de. Sr*t na to co je kralem fps rpg nebo nvm čeho, každý má jiný názor, tkže se pak v diskuzích bude zase hatovat protože to nebylo ta a ta hra
-
Myslíš Emhyra? *15*
Edit: Asi někdo nemá rád Nilgaardského císaře. -
-
Ne nemyslel jsem Bílí plamen, který tančí na mohylách svých nepřátel. Jen jsem si trochu hrál se slovíčky a s nadpisem článku. Nechtěl jsem se totiž opakovat se slovem král. A císař je technicky víš než král.
-
-
Nauč se psát a myslet. :)
-
Jen si dělám srandu.
*3* -
-
Já vím *3* ; ale chtěl jsem už konečně někam napsat "Bílí plamen, který tančí na mohylách svých nepřátel" protože to jméno nemá chybu *14*
-
-
-
-
-
Vypadá to moc dobře, od nového Zaklínače si slibuji především větší množství nevěstinců a milenek.