Přejít na výpis diskuzí
EA chce s Need for Speed vytlačit Forzu a Gran Turismo
2.11.2010 | Petr Poláček
34 příspěvků
-
LOL už jen ten titel mě pobavil :D NFS chce vytlačit Forzu :D:D a GT :D:D:D
Trošku scifi... hahahhahaha
Se směrem kam se NFS ubralo po prevzeti studiem BlackBox a nasledne dalsimi s tema jejcih srackama pro deti kam si nikdy neodpusti pridat NOS i na trabanta muzou EA vytlacit tak velky HOVNO ráno na záchodě.
LOL fakt me to pobavilo. -
Tak tohle mě fakt pobavilo, že prý má dosahovat kvalit GT a Forzy :D
-
a škodovka chce vytlačit Hummer *1*
-
-
dobrej for dne :-))
-
-
to je k smichu. na Forzu a GT nemají.
-
Neni problem vytvorit HC simulator, ale je problem vytvorit dobry kompromis mezi HC simulatorem a arkadou, na PC se to povedlo naposled EA v NFS:Porsche, od te doby skoda mluvit. Tohle bravurne zvladaj v Polyphony Digital a Turn 10 v EA ani omylem.
-
Noo tak to si teda pánové naložili pěkné sousto. Každopádně jim to přeju, protože kvalitní simulátory na PC bych snad na prstech jedné ruky spočítal :(
-
A zase se se.ou kam nemaji, kua proc si teda nezalozi novou herni serii simulatoru a nenechaji NFS tim, cim bylo jeste za drevnich dob prvnich pentii... No jsem zvedavej na tenhle dil, protoze uz leta se to neda hrat.
-
To dadavec: Přesně to samé jsem chtěl napsat :D Ty mega arkády co v poslední době vydávají, to fakt ne. *11*
-
moment to nevydržím
*1* *8* *1* *8* *1* *8* *1* *8* *1* *8* *1* *1* *1*
Konkrovat Forze, je minimálně hoooooooodně těžké, takřka nesplnitelné. Ale konkurovat Gran Turismu je nesmysl -
-
*4*
-
-
V EA si spletli datum, dnes neni 1. dubna... Multiplatformní hra, ok, ale prodejnost ještě neodráží samotnou kvalitu hry. Už před vydáním NFS Shift se povídalo o konkurenci GT a Forzi a jak to dopadlo? Shift se k nim ani nepřibléžil, byla to krásná ukázka toho, jak dobrý základ hry totálně zmrvit.
-
-
Shift nedokazal konkurovat ani Toca Race Driver Grid, co se tyce kvality a zabavy
-