Přejít na výpis diskuzí
EA chce s Need for Speed vytlačit Forzu a Gran Turismo
2.11.2010 | Petr Poláček
34 příspěvků
-
EA nemá šanci udělat kvalitnější závodní hru než je Forza, GT, jejich jediná šance by byla kdyby to totálně překopali a pouřili se z úspěchu NFS Porsche v tu dobu to byla pecka. Kdyby udělali v dnešní době hru s takovým rozdílem tak ano překonají Forzu i GT, takový skok je ale nereálný. Kdy si konečně v EA uvědomí že kvantita neznamená kvalitu a o jejich cirkusově pojaté závodní hry nikdo nestojí. Ano závody v otevřených městech NFS jsou skvělé na odreagování.
-
To jsou ale smele a nesmyslne cile! Kazdy rok vydavat NFS a tim dohnat Forzu nebo GT, ktere se vyviji x-let (pravda mozna az moc dlouho) je nemozne. Navic, kdyz jsem mel moznost hrat demo nejnovejsiho NFS, to by museli zacit od zacatku a par let na tom delat, jestli chteji realisticke zavody...
-
TAk takhle funguje seriová výroba
-
No pokud nebudou ty hry vycházet každej rok, dostanou pořádnej nášup licencovanejch aut nejenom ze současnosti a v SimBin vyvynou novej engine, kterej dokáže kromě fyziky konkurovat jmenovaným hrám i vizuelně, tak se tomu dá skutečně věřit. Že to tak nakonec ale dopadne, tomu skoro nevěřím.
-
-
Každý díl má být ve vývoji minimálně dva roky, což je dost dlouhá doba na to, aby vznikl pořádný díl, viz nové Need for Speed: Hot Pursuit od Criterion Games.
-
-
tak to je vtip roku :D prej konkurovat GT :d
-
Blbě to máte. Kromě Black Box pracuje ještě Slightly Mad Studios na Shift 2 a vypadá to, že EA Montreal bude dělat i Nitro 2.
Jinak ale jak to tady čtu ty diskuse, tak tu snad píšou jen samí dvanáctiletí. *7* -
-
OK, blbě to mám já, ta novinka má pokračování. *1*
-
-
Dost lidí se tady plete, NFS: Shift měl být původně hodně velký simulátor, nakonec si to EA rozmysleli a vznikla z toho spíš okruhová arkáda. Slightly Mad Studios dokáže udělat pořádný simulátor, který by mohl konkurovat hrám jako je Gran Turismo či Forza, přece jen, tyhle dvě série vycházejí exkluzivně pouze na jednu platformu. Já bych EA tak nezatracoval. Podle mě byl Shift pouze polivčička a brzo na nás vybafne pokračování, které bude plnohodnotné a ano, mohlo by být silnou konkurencí pro GT a Forzu.
Tak a teď do mě! *5* -
-
Nepujdu do tebe,jen v klidu zareaguju.Kdyz se mesice,ci roky bastli simulator,tak je podle me velika chyba si neco rozmyslet.Bud delam to,nebo tohle a shift je dukazem toho co pisu.
-
-
to je proste nesrovnatelny ty hruzy co vychazej kazdej rok od EA s GT nebo forza.ted vyjde GT5 a bude vymalovano,proste neni konkurence!!! a uz se fakt nemuzu dockat az si to zahraju
-
By jste děti čuměli kdyby jim to s Shift 2 vyšlo co :D já jim držím palce, páč Shift není vůbec špatnej a něco co se alespoň trošku přiblíží GT nebo forze a bude to i na PC jedině přivítám... Takže nevím proč bych je měl hanit a urážet - naopak díky.
-
-
jde o to ze o tom jenom kecaj a poradnou hru nedokazou udelat,melo by to byt obracene
-
-
Pokud nechá EA studio SMS pořádně zamakat, tak tu máme regulérní pokračování GTR2 - asi to nejlepší, co se okruhů na PC týče (beru v úvahu hotovou hru, Lego jménem rFactor je trochu něco jiného).