Přejít na výpis diskuzí
EA chystá „vzrušující" FPS, s níž vezme Activisionu otěže
2.2.2011 | Aleš Smutný
59 příspěvků
-
battlefield 2 opravdu nemel chybu a treti dil by mohl byt ono,nebo pokracovani medal of honor,posledni dil nebyl vubec spatny,ten hraju i ted
-
tak to potom bude asi daco prevratne. Velke bojisko , obrovske mnozstvo hracov , tazkej techniky a v dobrej grafike. samo ziadny lag. Vtedy ten cod porazia. tusim som bol fanda cod u ale iba jednicky a dvojky. Vtedy tam bolo dost srandy a dalo sa to i hrat. Ale dako ma to preslo.
-
ta hra co ma pokorit cod je bf3, pokracovanie bf2 a toto cod pokori 100%
-
A namísto dalšího rozvíjení se v diskusi strhla bouřlivá reakce o to, zda autor článku má vůbec právo používat řečnické otázky a nutit čtenáře k tomu, aby se zamysleli. Je to vůbec morální chtít po čtenářích, aby mysleli? *1* Dnešní generace se více a více podobá opicím, uvidí nástroj, použijí ho a zahodí. Nezajímá je, odkud se vzal nebo jaký má smysl. *1* Omlouvám se, pokud se v tom, co jsem napsal někdo shlíží, berte to s nadsázkou *1*
-
Ale to pouhé je úmyslně v těch uvozovkách, ty tam nejsou pro legraci ;) Uvozovky zmírňují až karikují onen výraz, tedy pokud to mám přeložit, já si od základu nemyslím, že by pokračování byla nějak méněcenná.
-
no pravda nejvic me rozlitilo spojeni "pouhe pokracovani" a "Battlefield 3"... protoze v BF komunite je tahle hra vyhlizena s obrovskym ocekavanim a nedockavosti... navic podle informaci z EA tuhle hru berou jako velkou pecku letosniho roku a mnoho zamestnancu o ni tvrdi, ze nic lepsiho za svuj zivot nevideli... BF3 se posledni mesic v EA sklonuje vsemi smery a opravdu bych to nenazval jen nejakym slabsim dalsim dilem, ktery neni hoden zadneho velkeho odhaleni... ale nic ve zlem samo ;) jen muj nazor :) rspkt
-
Upřímně - tohle je prostě na zvolení formátu článku. Pro mne je tohle už, pro potřeby novinky, zbytečná nadstavba. Že se dělá na dalších dílech úspěšných značek víme. Eventualita, že onou Hrou s velkým H bude jeden z nich už přednesena byla. Navíc pak můžeme rozvíjet další teorie. Myslel Riccitiello onu dohlednou dobu? Myslel rok? A myslel tento rok a nebo fiskální rok? A v tuhle chvíli už rozvíjíme pro novinku založenou na jedné větě (teoreticky dvou, pokud vezmeme jako překvapení, že Ricci zopakoval svoje slova stará pár měsíců) konstrukci, která zahrnuje sérii spekulací.
Já se domnívám, že v případě takovéto novinky je žurnalistova práce položit právě ten základní kámen. I proto spousta vět končí otazníky - diskutujme, od toho zde máme diskuse pod články. Pokud by mělo jít o článek, který se snaží situaci reálně zanalyzovat do hloubky... tak by to nešlo, ne s jednou jedinou větou "budeme mít super hru a ještě jsme ji neoznámili". Protože to se pak dle mě podobá věštění.
Ale naopak budu MOC rád, když právě na ten otazník a "pouhé" pokračování se v diskusi rozvine debata, kde někdo nadhodí, že bude GDC a tudíž by to mohlo být BF3 a někdo jiný mu bude slušně oponovat, že je tím třeba myšlen celý rok a něco velkého se může chystat na E3. -
Ok beriem to ale tiez ked je ohlasena prezentacia frostbite 2.0 a novinky ohladne BF3 ktore by sa malo uskutocnit na GDC a o tom neni ani zmienka respektive nevravim ze to musi byt velkymi pismenami napisane ale v dohladnej dobe to bude asi jedine velke prezentovanie EA noveho produktu tak sa o tom patri zmienit nie ?
-
Já se pustil do prapodivných spekulací? A já myslel, že problém je v tom, že se do nich naopak nepouštím a konstatuji, že nevíme...:)
-
Doporučuji nastudovat význam textového kontextu uvedení do závorek - to se týká toho "pouze". V tom je kouzlo psaného slova...
A ano, o Bf3 vím, ale to budeme jen víc a víc spekulovat. Zrovna tuhle zprávu jsem četl ze čtyř zdrojů. Víc z Riccitiella nedostaneme. Může to být Bf3 a také nemusí. Smyslem tohoto článku je informovat, případně vznést zajímavé otázky v plénum (a tady se dostáváme k tomu otazníku na konci inkriminované věty), nikoliv budovat rozsáhlé články na několik normostran, které budou stále založeny na pouhé spekulaci. Máme jednu jeho větu, nic víc. -
No já spíš narážel na to, že doporučoval aby na každé téma byl zvláštní člověk. To, že je nějaký článek moc povrchní nebo z neověřeného zdroje je samozřejmě chyba autora. I když já jsem v tomhle článku neshledal žádný problémy. Bral jsem ho spíše jako rozsáhlejší bleskovku.
-
mijunior: na airsoft nesahej v něm je někdy zasáhnout cíl těžší než v CoD.
czlukas@tiscali.cz: Crysis to neni žádný extra otevřený svět na jedné straně skála na druhé oceán. A mezi tim je cesta sice široká ale jen cesta. Takže srovnávat to s Armou to je špatný vtip. -
ja viem ze tam nepracuje vela ludi a mne sa games paci ale tento clanok uz bol vela a prezriet Twiter EA a trosku sa v tom povrtat neni az taky problem nie? Hlavne ze niektore hry su tu rozpisane do takych detailoch ze je to az vela niekedy a pri niektorych je fakt len taky vycuc
-
co s tim ma spolecneho pocet lidi??? je zalezitosti autora aby mel prehled o situaci o ktere pise... a kdyz si neni jisty tak netreba se poustet do nejakych prapodivnych spekulaci ;)
-
+1
-
Nezapomínej na to, že v games nepracuje 50 lidí.
-
Neviem cim to je ale za posledne dva dni ma games dost udivuje a tento clanok je toho najvacsou ukazkou ked autor clanku si o tom nezisti nic viac a hodi tu nejaku spravu co nema do detailov zistenu. Chapem nie kazdy sa vyzna vo vsetkom ale sak ked som "zurnalista" tak sa aj toho drzim a nevydam polovicny clano predsa ne ? a veta " Tím se logicky nabízí možnost Battlefieldu 3 a nebo dalšího Medal of Honor. Ale dával by Riccitiello tolik důrazu na „pouhé“ pokračování?" je taka strasna ze mi z nej je zle! Sak cele COD je len o pokracovaniach. A seci fanusikovia FPS hier su neuveritelne nedockavy na datum 1.3. kedy maju byt odprezentovane prve velke informacie ohladne Battlefield 3 ktori zozal neuveritelny uspech medz EA (vo vnutri spolocnosti). Ak uz chcete davat na games informacie poprosim uplne a ne polovicate vycuci zbuchane za 10 min. Je tazke mat ludi v teame ktori sa vyznaju do urcitych zanrov a aby robili len tie ?
-
Tak nejdriv srovnavas ArmU a CoD a nyni ArmU a Crysis, hm vskutku povedena taskarice. Vis mozna by si mel nekdy zkusit strilet z neceho jineho nez je vzduchovka nez zacnes vytahovat podobna prohlaseni, s mysi a gamaped je kazdy king ale kdyz se hra snazi aspon castecne pribilizit realite je to uplne o necem jinem. To co serviruje CoD ma nejblize asi k airsoftu.*5* Aby nedoslo k milce, ArmA ma k dokonalosti hodne daleko ale zrovna to cim se zde ohanis je zcela mimo misu. *3*
-
Podle mě to kopie není, je to pořád ta samá hra. Samozřejmě jim neberu že je to hra pořád skvělá, ale nevím jestli by bylo dobrý dělat tímhle stylem i třetí díl.
-
A v cem je DS2 kopie DS ?