Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MrSanta
    Poslední dobou držím EA palce. Přijde mi lepší, že vydávají více různých FPS her, než Activision s "jednou" hrou ze série COD. 5 miliónů prodaných MoHů mi přijde jako hodně slušné.
    Nejraději bych byl za remake System Shocků následovaný třetím dílem. Opravte mě, jestli se pletu, ale EA vlastní práva na System Shock, že?
    Hlavně bych si přál FPS hru, která bude klást důraz na SP kampaň.
    • Me ale prijde,ze snad ze vsech poslednich FPS od EA je citit ta snaha pokorit COD a tomu take ty hry podrizuji--tedy delaji z nich stupidni arkadovky ala COD.
      Napriklad ten Crysis 2 me prijde jako celkem velky odklon od jednicky,ktera sice nebyla bezchybna ,ale hrala se celkem fajn.O MOH ani nemluve,to je naprosta kopirka,i kdyz prvni MOH tu byl driv.
      To samy BC,oproti klasickymu BF hodne velky ukrok smerem ke COD.Uvidime co udelaji s BF3,ale obavam se,ze ho ceka podobny osud
  • ja drzim EA palce hlavne so seriou BF resp. posledny BF:BC2 na ktory sa ziaden COD podla mna nechyta... takze ja drzim palce!
    • No SP byl v BF:BC2 uplne priserny a prekonaji ho vsechny dily CoD.
      MP je otazka toho co ma kdo rad. Ja osobne nesnasim vozidla v MP takze mne opravdu BC2 nebavi. Navic Frostbite a hry ve kterych byl pouzit mne take vubec nevyhovuji. Snad jen prvni dil BF:BC byl vyjimkou.
      • No musim souhlasit s tim, ze BC1 byl o dost lepsi nez dvojka. I kdyz ne treba technicky, v ostatnich aspektech zustal neprekonan. Naopak frostbite jako engine urcite spatny neni a libi se mic vic nez treba engine z MW. Samozrejme chapu, ze ti nutne nemusi vyhovovat, vzdy zalezi na osobnich preferencich.
  • tak to potom bude asi daco prevratne. Velke bojisko , obrovske mnozstvo hracov , tazkej techniky a v dobrej grafike. samo ziadny lag. Vtedy ten cod porazia. tusim som bol fanda cod u ale iba jednicky a dvojky. Vtedy tam bolo dost srandy a dalo sa to i hrat. Ale dako ma to preslo.
  • battlefield 2 opravdu nemel chybu a treti dil by mohl byt ono,nebo pokracovani medal of honor,posledni dil nebyl vubec spatny,ten hraju i ted
  • Musím se smát, když vidím, jak jim to jedno číslo z prodejů konkurence nedá vůbec spát.
  • No ja jen doufam ze ten "prirustek" ,ktery ma konkurovat COD nebude BF3.Uz obe BC byly dost velky odklon od klasickeho BF a predpokladam,ze hra ,kterou budou chtit primo konkurovat COD bude cod v blede modrem,cimz by serii BF pro me pohrbili uz na dorbo.
    • Spades
      Konkurence CoD musi byt vesmes stejna, ale musi byt podle me pridany prvek realismu.
      CoD se nehraje jen pro to, ze se hraje lehce, ale ma snad konkurenta, ktery by se nechytal ? Vzdyt zadneho nema!
      MoH neni konkurent - to je kopie, takze nepretahne hrace. BFBC je trosku jinaci v tomto smyslu a puvodni BC2, ktere se stylem hry CoD nejvice blizi je proste stare.
      Kdyby nekdo vydal nejakou modern combat hru, ktera by mela poradne prvky realismu, ale zaroven by obsahovala i levelovaci prvky z CoD, tak by to podle me byl trhak.
      • Pridat prvky realismu?Kdyby to udelali tak by z toho zadny konkurent COD nebyl,protoze cod je vsechno mozny,jen ne hra o realismu.Hraci COd nestoji o hru s prvky realismu,jinak by COD nehrali snad ne?
        Souhlasim,ze pokud chteji pokorit COD tak musi prijit s hrou velmi podobnou ,ale musi mit neco navic,ale to navic rozhodne nejsou prvky realismu.
        A osobne me ty radoby valecne hry ze soucasnosti zacinaji lizt krkem,vsechny vypadaj stejne,hrajou se stejne.....proste nuda.
        Jeste,ze se kuti nova Red Orchestra *1*
        • Red Orchestra , ty si muj clovek , taky se na ni moc tesim jeste dost premyslim o koupi Brink - poradne akcni FPS hlavne kvuli MP , na CoD uz seru , nelituju penez , ale uz nebudu hloupy a nebudu si kupovat "stejnou" hru
        • Spades
          No jako ukaz mi hru, ktera je CoD s prvkama realismu a je od velke spolecnosti, tzn potencionalni konkurent CoD - Zadna neni. Zadnou nikdo nikdy nezkousel udelat. Kdo pak muze vedet, jestli by nebyla takova hra vice hrana ?
          Jen prosim nerikejte ArmA 2 - Ta hra je sice realna, ale v ovladani a grafice je to totalni fail...
          • Ovladani a grafika ArmY 2 je fail? Muzes mi povedet co za skvele ovladani ma CoD a co je tak bajecneho na grafice postavene na zastaralem enginu s nulovou fyzikou? Na druhou stranu mas pravdu u CoD potrebujes jen jit stale dopredu a mackat lepe mysitko, to zvladne i cvicena opice. *6*
            • mijunior: na airsoft nesahej v něm je někdy zasáhnout cíl těžší než v CoD.

czlukas@tiscali.cz: Crysis to neni žádný extra otevřený svět na jedné straně skála na druhé oceán. A mezi tim je cesta sice široká ale jen cesta. Takže srovnávat to s Armou to je špatný vtip.
            • Tak nejdriv srovnavas ArmU a CoD a nyni ArmU a Crysis, hm vskutku povedena taskarice. Vis mozna by si mel nekdy zkusit strilet z neceho jineho nez je vzduchovka nez zacnes vytahovat podobna prohlaseni, s mysi a gamaped je kazdy king ale kdyz se hra snazi aspon castecne pribilizit realite je to uplne o necem jinem. To co serviruje CoD ma nejblize asi k airsoftu.*5* Aby nedoslo k milce, ArmA ma k dokonalosti hodne daleko ale zrovna to cim se zde ohanis je zcela mimo misu. *3*
            • Spades
              Aspon se nehoupou jak opice pri sebemensim pohybu a nezameruou jak napul slepe decka, co tu zbran neudrzi v ruce...
              A ta grafika - ehm Crysis dokaze vykreslit stejnou rozlohu jako ArmA a ma lepsi grafiku...
              Vzdyt i oblivion ma lepsi grafiku, a ten ma dokonce rozlohu vetsi.
            • Spravne? Hlavne v MP kde si nalozi RPG na zada, do ruky M82 Barrett a pritom pobiha po mape jako Usain Bolt a pritom vyskoci co druhy krok. Jak muzes srovnavat garfickou uroven hry s rozlohou obyvaciho pokoje ( CoD) a St.Cech ( ArmA). Az nekdo pododne koncipovanou hru udela v lepsi kvalite tak smeknu, zato v zanru CoD jsou mnohem lepe vypadajici tituly s daleko lepsi fyzikou. *5*
            • Spades
              Pockej, takze kdyz je grafika army postavena na novejsim enginu, tak je automaticky lepsi ? Ja ti udelam hru s bilich car a reknu ti, ze je to novejsi engine nez ma AmrA, takze to bude nejvetsi technologicka pecka soucasnosti jo ? >< Arma ma proste hnusnou grafiku a hratelnosti je to na pomezi. Nejde jen o to do hry realne vlozit mireni atd, ale aby se to dalo hrat. CoD ma dobre odkucene ovladani - co ti na tom pripada nelogicke, nebo nerealne ? Nepocitam samotnou strelbu, jelikoz to malo kope a nepocitaji s tihou zbrane, ale pohyb vojaku po bojisti je ze zakladu udelan spravne.
          • problem je ten,ze kdyz do COD pridas prvky realismu(ono "realismus" v hrach je stejne hodne velka nadsazka i u takove army nebo puvodniho flashpointu) tak uz to nebude COD ,bude se to hrat naprosto jinak,zadna rychla akce ala rambo a to je to co vsechny cod hrace bavi,jinak by to preci nehrali
  • Nejraději bych byl pokud by se jednalo o zcela nový titul z dílny EA. Protože pokud chtějí přebrat hráče série CoD musí poskytnout podobné herní mechanismy, které ovšem budou v mnoha ohledech lepší. Nechci totiž, aby si vybrali sérii Battlefield jako přímou konkurenci Call of duty z dobře známých důvodů. Myslím, že by potom spíše ztratili část BF komunity.
  • Chtělo by to ale přijít s něčím novým a ne se jen snažit kopírovat konkurenci, jako v případě Medal of Honor, který já osobně považuji za špatný vtip.
    • Me osobne prijde jako spatny vtip jak nove MOH,tak oba BF:BC a posledni dily COD jakbysmet.
      Fakt nechapu,ze tohle jsou hry,kolem kterych se herni scena v posledni dobe toci nejvic.
      Asi uz starnu nebo nevim *1*
    • Nemůže být řeč o kopírování, když první medal vyšel roku 1999 a COD až 2002-3 opravte mě jestli mám špatný zdroje.
      • Spades
        ale MoH byla 2. s.v. a ted to nove MoH kopiruje Modern Warfare
        Prakticky prvni 3 cod BYLY kopie MoH, a az 4ty dil byl originalni
        • Nove MoH jsem nehral, skončil jsem u MoH: Airborne , kterej se mi velice líbil. Takže s novými díly CoD , které jsem taky nehrál nemůžu srovnat. Já skončil u druhé světové války *1*
  • No držim palce a doufám že se jim povede něco kvalitního jak po singl tak i po multi části. Jejich MoH s 5ti hodinovým singlem byl hrozný.
  • Ŕekl to někdo někde jinde, ale co takhle Black 2?!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit